Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
3 795 000 SEK / Högstbjudande
Adress
Lilly Håkanssons gata 5, Viken, Viken
Typ
Radhus
KVM
120.0 kvm, biarea 4.5 kvm
Avgift
5 176 SEK / mån
Rum
5 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Charmigt 2-plansradhus om 120 kvm i attraktiva Viken. Uppfört 2022 med p-plats, förråd & uteplats!

Lilly Håkanssons gata 5, boendet som bara måste upplevas på plats! I populära Viken har vi nöjet att kunna erbjuda en av dom nybyggda radhusen i BRF Växthusen. Ett modernt boende på 120 kvm med genomgående fina materialval, lättskött trädgårdstäppa på baksidan, förråd och p-plats för 1-2 bilar på tomtens egna uppfart. Med andra ord ett ytters bekvämt boende!

Bostadens yta fördelas på två plan, där första plan bjuder på stora sociala ytor med underbart ljusflöde från de stora fönsterpartierna från trädgårdssidan, ett mycket fint framtaget kök från Marbadol med vita mjukstängande köksluckor, energieffektiva vitvaror i form av spishäll, ugn, mikrovågsugn, diskmaskin, kyl samt frys från Bosch. I anslutning till köket finner vi ett klädvårdsrum förutsedd med tvättmaskin, torktumlare samt arbetsbänk och skåp för förvaring. Vidare har vi ett smakfullt helkaklat badrum med duschhörna. Trappan tar oss smidigt upp till våning två. Här möts man av bostadens andra ljuvliga sällskapsyta, allrummet. Här finns gott om plats för ett socialt möblemang och möjligheten att dela av och få ytterligare ett sovrum. Vidare har vi tre sovrum med härligt ljusinsläpp och goda ytor för säng och förvaring. Vidare på samma våning finner man två klädkammare, som ger oss goda förvaringsmöjligheter. Slutligen har finner man ett helkaklat badrum på övre plan försedd med tvättställ, kommod, spegelskåp med belysning och ett härligt badkar att avnjuta. Samtliga väggar i radhuset är slätspacklade och vitmålade. På golvet vilar en genomgående 3-stavs ekparkett. Sammantaget ger de oss ett magiskt radhus för familjen att trivas i!

I Viken har ni ett strålande utbud med en hel del fritidsaktiviteter som bl.a. golf, segling , kallbad med bastu mm. Vikens fina hav erbjuder dig en utsikt till de långa promenaderna. Ett lugnt och tryggt bostadsområde som allt fler söker sig till. Viken känns kanske mest igen av sina många äldre vackra hus i den gamla delen. Tätorten har kvar sin medeltida form och det finns många gamla korsvirkeshus bevarade. Området är attraktivt och besökarna är många stora delar av året. Med fiskelägets charm som grund och närheten till både Höganäs och Helsingborg har det blivit populärt att bosätta sig här. Dessutom bor du nära till lättillgänglig service, kommunikationer, aktiviteter, skolor och fridfull natur. För pendlaren innebär det goda förbindelser såväl med buss som bil tack vare väg 111 som knyter an E4 och E6 i Helsingborg.

OBS! Bilderna är tagna tidigare i år av ett identiskt boende.

Varmt välkommen på visning med oss på SkandiaMäklarna!

Dokument (pdf)

Planlösningar

Länkar

Film

Allmän information

Pris

3 795 000 SEK (Högstbjudande)

Antal rum

5 varav 3 Sovrum

Max antal sovrum

4

Boarea (BOA)

ca 120 kvm

Boareabeskrivning

Viss avvikelse kan förekomma.

Biarea (BIA)

4,5 kvm

Areauppgift enligt

Säljaren och bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Lilly Håkanssons gata 5

Ort

Viken

Kommun

Höganäs

Beskrivning av förråd m.m.

Oinrett förråd i anslutning till bostaden om 4,5kvm (avser nämnd biyta).

Lägenhetsnummer BRF

7

Våningsplan

2 av 2

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Radhus

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Växthusen i Viken

Organisationsnummer

769637­-2890

Brf bildades

2021

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

TV/internet

Ansluten till stadsnät/fiber.

Övriga utrymmen i föreningen

Till varje bostad hör ett oisolerat förråd om ca 4,5 kvm.

Antal lägenheter

45

Byggnader

Byggår

2022

Hiss finns

Nej

Ekonomi

Månadsavgift

5 176 SEK/månad

Beskrivning månadsavgift

I månadsavgiften ingår kallvatten. Kostnad för uppvärmning, renhållning, bredband, hemförsäkring och uppvärmning för vatten debiteras separat.

Andelstal

Uppgiften har ej gått att få fram

Andelstal insats

Uppgiften har ej gått att få fram

Andel av månadsavgift

4,3437

Andelstal kommentar

Enligt kostnadskalkylen.

Kommentar

Driftkostnaden är framtagen enligt schablon. Observera att kostnaden kan variera beroende på hushållets storlek och förbrukning.

Överlåtelseavgift

1206 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Pantsättningsavgift

492 SEK

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Driftskostnad

Hushållsel

939 SEK/månad

Försäkringskostnad

110 SEK/månad

Renhållning (rest- och matavfall)

117 SEK/månad

Summa driftkostnad

1 166 SEK/månad

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Varje radhus har tillgång till 1-2 p-platser på den upplåtna tomten eller längs med Gustav Arnes gata, (se situationsplan). Dessutom finns det ytterligare 9 st parkeringsplatser för besökare i området som tillhör föreningen varav 3 st delas med Brf Orangeriet.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta