Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
4 995 000 SEK / Utgångspris
Adress
Vällstavägen 11, Eds Allé, Upplands Väsby
Typ
Parhus
KVM
123.0 kvm
Avgift
4 783 SEK / mån
Rum
5 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Välplanerat parhus med hörntomt i Eds Allé

Har du drömt och letat efter ett rymligt och välplanerat parhus med hörntomt, härlig altan och gräsmatta till din familj? Nu är väntan över.

Äntligen säljs ett av de härliga parhusen i Brf Mälargränd 1 med byggår 2019 i omåttligt populära Eds Allé där du bor i ett barnvänligt villaområde med närhet till det mesta. Välplanerat hus om totalt 123 kvm fördelat över två plan med solig altan/tomt med gräsmatta, utvändigt förråd och bilplats nära huset. Invändigt kan ni njuta av en fantastisk planlösning med stora sociala ytor och möjlighet till många sovrum/allrum, kök med matplats och öppen planlösning mot vardagsrum, 3 st sovrum (möjligt att göra ett till sovrum) och 2 st våtutrymmen.

Nuvarande ägaren har skapat ett komplett och stilfullt boende med tillvalspaket ?Nordisk? som bland annat innebär vitlaserade ekgolv i hela huset samt köksbänkskiva och stänkskydd av gråbrun komposit. Här känns det som att man kliver in i en helt nyproducerad bostad då allt är i toppskick och bostaden endast haft en ägare. Vattenburen golvvärme via frånluftsvärmepump på entréplan och vattenburna radiatorer på övre plan. Öppen fiber via Telia. Huset har en bra energiklass och man är därför berättigad till "Grönt Bolån" med ränterabatt.

Eds Allé är ett område under uppförande och som gjort för umgänge och gemenskap. Här bor du med naturen som granne i ett lugnt bostadsområde där lekplatser, skolor, förskolor finns på nära håll och bra pendlingsmöjligheter. Eds Allé ligger med ett strategiskt läge i Upplands Väsby, här kan du promenera eller ta buss till pendeltåg och/eller E4 som tar dig till Stockholm, Arlanda eller Uppsala.

Allmän information

Pris

4 995 000 SEK (Utgångspris)

Tillträde

Enligt överenskommelse

Antal rum

5 varav 3 Sovrum

Max antal sovrum

4

Boarea (BOA)

123 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Vällstavägen 11

Ort

Upplands Väsby

Kommun

Upplands Väsby

Lägenhetsnummer BRF

244

Upplåten mark

Upplåten med annan nyttjanderätt än bostadsrätt

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Parhus

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Mälargränd 1

Organisationsnummer

769635-1613

Allmän information

Brf Mälargränd 1 är beläget i småstadsidyllen Eds Allé som bjuder på smala gränder, portaler med klätterväxter och sköna grönytor för lek och umgänge. Perfekt för barnfamiljen. Här har du Mälaren två kilometer bort och du kommer till Arlanda på 20 minuter. Föreningen består av 31 st Svanenmärkta bostadsrättshus (19 st radhus och 12 st parhus) som uppfördes av Bonava år 2019.

Välkommen till ett familjevänligt område med närhet till natur, fritid och skolor. Variation, grönska och gemenskap är viktiga ord som präglar Mälargränd. På torget träffar du grannar medan barnen leker med varandra på lekplatsen eller i naturparken. Husen är varierade för att skapa en riktigt välkomnande atmosfär. Allt för att du verkligen ska känna dig hemma. Vi vill likna det vid en modern Bullberbykänsla.

Brf bildades

2017

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

TV/internet

Ansluten till öppen fiber via Telia.

Byggnadskommentar

Föreningens hus är Svanenmärkta vilket innebär att dem är trivsamma, billiga i drift och bra för vår miljö.

Energisnåla lösningar som ger låga kostnader genom bra isolering, högkvalitativa vitvaror och effektiv värmeåtervinning. Trivsam innemiljö med god ljudisolering och bra ventilation. Hälsosamma materialval och noga kontrollerat byggmaterial utan miljöfarliga och giftiga ämnen, som inte kommer från naturskyddade skogar eller genmodifierade plantor.

Hög bostadskvalitet - ett hem som förblir energisnålt och behåller sin goda innemiljö under lång tid.

Möjlighet att förhandla med banken om grönt bolån. Ett grönt bolån ger rabatt på boräntan.

Byggnader

Byggår

2019

Ekonomi

Månadsavgift

4 783 SEK/månad. I avgiften ingår p-plats, föreningens fastighetsförsäkring, kapitalkostnader & fondering för yttre underhåll.

Kommentar

Hushållsel inkluderar även uppvärmningskostnad. Beräknad enligt schablon. Observera att driftskostnaderna är personliga och kan komma att skilja sig beroende på användningssätt.

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Driftskostnad

Hushållsel

1 042 SEK/månad

Vatten

333 SEK/månad

Sophämtning

167 SEK/månad

Summa driftkostnad

1 542 SEK/månad

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Till bostaden finns en p-plats nära huset som ingår i avgiften. Det finns gästparkeringar i bostadsområdet.

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är utförd

Energiprestanda, primärenergital

40 kWh/m²

Energiklass

B

Beskrivning

Service och kommunikationer

Eds Allé ligger med ett strategiskt läge i Upplands Väsby, här kan du promenera eller ta buss till pendeltåg och/eller E4 som tar dig till Stockholm, Arlanda eller Uppsala.

Områdesbeskrivning

Eds Allé är ett idylliskt och familjevänligt grannskap vackert beläget i västra Upplands Väsby. Här finns lekplatser, torg och naturpark som naturliga mötesplatser för både stora och små. Service, förskolor och skolor ligger på promenadavstånd. Pendeltåget tar dig snabbt hem när du varit på besök i Stockholm. Här slipper du välja mellan natur och stadsliv. Upplands Väsbys vackra omgivningar har lockat människor sedan vikingatiden. Även i våra dagar söker sig många hit ? det är lätt att förstå varför. Du bor i natursköna omgivningar men har ändå nära till Stockholm och Mälaren. Det bästa av två världar.

I Mälargränd har du lika nära till natur och fiskesjöar som du har till förskolor och skola. Är man liten och har spring i benen så finns det massor av gräsytor, lekparker och skogsdungar att leka i. Här har du även nära till fantastiska skogar med gott om svamp och bär. Är vädret fint så föreslår vi att du tar med hela familjen på en tur med båten från småbåtshamnen.

Dokument (pdf)

Planlösningar Bonavas åtaganden och ansvar Trivselregler Årsredovisning 2019 Stadgar Kontakter Energideklaration

Länkar

Film
Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy