Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 995 000 SEK / Högstbjudande
Adress
Jonsbovägen 9, Ulrika
Typ
Villa
KVM
77.0 kvm, biarea 107.0 kvm
Tomt
3 673 kvm (friköpt)
Rum
4 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Pärla på strandnära tomt i idylliska Ulrika!

Varmt välkomna till detta ljusa, välbevarade och vackra torp! Här bor du på 77 kvadratmeter som renoverats och moderniserats med varm hand. Detta hus passar både som fritidshus och året-runt-bostad!

Här välkomnas du av en inbjudande och ljus hall med trappa till övervåningen. Det stora, moderna och ljusa köket är utrustat med bra förvaringsmöjligheter, vita skåpluckor, rejäl köksbänk och plats för matbord och stolar. Här har man sparat den gamla vedspisen som fortfarande fungerar. Vidare finns tre sovrum, ett badrum, en liten fin gästtoalett samt ett rymligt, lättmöblerat och socialt vardagsrum med fönster åt två håll och härliga umgängesytor. I det stora, tillbyggda och smakfulla badrummet finns takdusch med duschvägg, handfat med kommod, handdukstork, golvvärme, tvättmaskin och tumlare.

Huset står på en stor och fin trädgårdstomt som delvis sluttar ner mot sjön. Tomten har stora gräsytor och många soltimmar. På tomten finns också en mysig och enkel gäststuga med egen altan, el och plats för två bäddar. Utöver det har huset en stor och underbar uteplats i västerläge med lättmöblerade ytor, trätrall och sol hela eftermiddagen och kvällen. Ett stort garage i anslutning till förråd som är isolerat. I garaget finns trefasuttag.

Här bor du med ett sällsynt attraktivt läge nära det bästa Ulrika har att erbjuda - perfekt för familjen med höga krav på sin boendemiljö. Ulrika Butik o Café är beläget ett stenkast från huset och dessutom finns Äventyrsgården en bit bort från bostaden. 500 meter från Ulrika med en vacker utsikt över sjön ligger Amundebo Södergårds trevliga och lugna camping och stugor för dig som vill uppleva naturen på nära håll. Här finns vandringsleder, fiskemöjligheter och trevliga utflyktsmål i närheten. En barnvänlig badplats finns vid campingen. På sommaren är glasscaféet öppet.

Rumsbeskrivning

Hall

Den inbjudande och ljusa hallen öppnar upp och välkomnar både boende och gäster med vita väggar och ljust klinkergolv. Här når man de flesta rummen i huset och trappa till övervåningen.

Kök

Det stora, moderna och ljusa köket har vita väggar och ljust golv. Utrustningen består av spis med häll, ugn, fläkt, diskmaskin och fungerande vedspis. I övrigt erbjuder köket bra förvaringsmöjligheter, vita skåpluckor, rejäl köksbänk och plats för matbord och stolar.

Vardagsrum

Vardagsrummet är husets givna samlingspunkt -ett rymligt, lättmöblerat och socialt rum med ljust golv och väggar i ljus tapet. Här erbjuds fönster åt två håll och härliga umgängesytor.

Sovrum

Mellan kök och vardagsrum finns ett rum som kan vara såväl sovrum som matrum och kontor ? ett trevligt rum med ljust golv och väggar i ljus tapet. Rummet har fönster åt två håll och vit rörspis med kassett.

Sovrum

Ett lite mindre och mysigt sovrum med kattvindar. Ljusa väggar och har ljust golv. Fungerar utmärkt som barnrum, gästrum, kontor eller avlastningsrum.

Sovrum

Ett stort och fint sovrum med utmärkta förvaringsmöjligheter och plats för dubbelsäng. Detta rum med grå väggar och ljust golv är husets Master bedroom. Här finns en gammal bevarad kamin.

Badrum

Stort, nyligen renoverat och smakfullt badrum från 2020 med mörkt golv och ljusa väggar. Här finns utrustning i form av takdusch med duschvägg, handfat med kommod, handdukstork, golvvärme, tvättmaskin och tumlare.

Gästtoalett

Husets gästtoalett är liten och fin och har toalett och handfat.

Altan

En stor och underbar uteplats med lättmöblerade ytor, trätrall och sol hela eftermiddagen och kvällen. Härifrån har du utsikt mot trädgården och sjön. Nås via verandan.

Dokument (pdf)

Planlösningar Energideklaration Jonsbovägen 9 Fastighetskarta-2022-06-13

Länkar

Prospekt Film

Allmän information

Pris

1 995 000 SEK (Högstbjudande)

Antal rum

4 varav 3 Sovrum

Tomtareal/mark

3 673 kvm

Tomtarealuppgifter enligt

Lantmäteriet

Boarea (BOA)

77 kvm

Biarea (BIA)

107 kvm

Areauppgift enligt

Lantmäteriet

Gatuadress

Jonsbovägen 9

Ort

Ulrika

Kommun

Linköping

Taxeringsår

2021

Värdeår

1929

Taxeringsvärde byggnad

311 000 SEK

Taxeringsvärde mark

175 000 SEK

Totalt taxeringsvärde

486 000 SEK

Taxeringsvärdet är

Fastställt

Fastighetsbeteckning

LINKÖPING AMUNDEBO 1:46

Objektskategori

Småhus

Byggnader

Byggår

1910

Utförda renoveringar

Farstu ombyggd 2021
Tillbyggt badrum 2020
Ny altan 2020
Staket 2019
Tapetserat om i ett av rummen på nedervåningen 2021
Målat om trappen 2020
Byggt garagedörr 2019
Bytt till laminatgolv på övervåningen 2019

Typ av byggnad

1 1/2 plans hus

Typ av ventilation

Självdrag

Fönster

2-glas och 3-glas

Utvändiga plåtarbeten

Plåt

Avlopp

Kommunalt avlopp

Vatten

Kommunalt vatten året om

Taktyp/takbeklädnad

Betongtegel (1980-tal)

Grund

Huggen sten

Typ av uppvärmning

Luftvärmepump, eldstäder, direktverkande el (nya radiatorer)

Stomme

Timmer

Fasadtyp

Trä (2014), eternitplattor under

Bjälklag

Timmer

TV/Internet beskrivning

Fiber

Uteplatsbeskrivning

Stor altan i västerläge på stora huset och en altan bakom gästhuset.

Övriga byggnader

Gäststuga med el, ej isolerad
Garage med stort förråd bakom
Jordkällare som behöver lite kärlek

Ekonomi

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Driftskostnad

Vatten och avlopp

3 205 SEK/år

Uppvärmning

8 188 SEK/år

Sotning

660 SEK/år

Renhållning

2 400 SEK/år

Årlig elförbrukning

15 687 kWh/år

Försäkringskostnad

4 972 SEK/år

Försäkringsinformation

Länsförsäkringar

Summa driftkostnad

34 351 SEK/år

Fastighetsskatt/-avgift

3 645 SEK/år

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Garage med plats för en bil med stort förråd bakom, trefasuttag finns.

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är utförd 5/6 2013

Specifik energianvändning

11 318 kWh/m²

Energiprestanda, primärenergital

171 kWh/m²

Besiktningsman

Peter Karlsson

Kommentar

Den här energideklarationen är äldre och luftvärmepump har satts in efter det att denna gjordes.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta