Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Imatragatan 258, Akalla, Stockholm
Typ
Radhus
KVM
39.5 kvm
Tomt
0 kvm
Rum
1 rum

Unik radhuslägenhet med egen uteplats!

Nu har jag äran att presentera ett unikt objekt i mysiga Trädgårdsstaden strax utanför Kista!
Här bor du i en bostadsrätt i en stabil bostadsrättsförening men kan åtnjuta att fördelar med att bo i en radhus. Redan vid entrén möts du av din egna blomsterodling, eller varför inte plantera din egen örtträdgård? Den lilla verandan med nylagd förlängd tak och solskydd erbjuder ändå plats för både bord och stolar.

När du öppnar dörren möts du direkt av den genomgående planlösningen, som tar dig till andra sidan av bostaden och ytterligare grönska, plats för odling samt större utrymme för grill och sittplatser.
Köket når du direkt till höger i entrén. Här har du gott om skåp samt plats för minst fyra personer vid köksbordet. När du fortsätter in i bostaden ser du det kaklade badrummet som har allt du behöver: kombimaskin, kommod, handdukstork samt dusch med ny duschvägg i glas.

Allrummet är bostadens hjärta med gott om plats för möblering efter eget smak och tycke. Här får du plats för säng, soffa, soffbord, tv-möbler och mer om du så önskar. Från allrummet når du din egna bakgård med plats för grill, utemöbler och ytterligare grönska och möjlighet till egna odlingar. Du kan också snabbt och enkelt nå den mysiga innergården och lekplatsen som är till för föreningens medlemmar.

BRF Trädgårdsstaden
Bostadsrättsföreningen tillhör kanske en av de bästa föreningarna i området. Med en imponerande skuldsättning på endast 1.777kr/ månad är det få som kan mäta sig med BRF Trädgårdsstaden och tack vare de välskötta ekonomierna har man en räntekänslighet på endast 2% (kontrollerat 7/722)!

För frågor om bostaden vänligen kontakta ansvarig mäklare Pezhman Ivinger!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy