Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
3 395 000 SEK
Adress
Nattsländevägen 46, Odlaren, Eskilstuna
Typ
Radhus
KVM
112.0 kvm
Avgift
5 572 SEK / mån
Rum
4 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Gavelradhus med bästa läget i populära Odlaren

Varmt välkommen till Nattsländevägen 46 och detta gavelradhus i två plan med stor trädgård mot Odlarskogen. Ett perfekt boende för dig som vill bo bekvämt i en nyproducerad bostad med naturens lugn precis runt knuten, men ändå närhet till centrum. Bostaden erbjuder därtill på smakfullt kök och två rejäla badrum, varav det ena helkaklat och det andra med bra tvättavdelning, praktiskt arbetsbänk och förvaring. Genomgående i bostaden ligger snyggt enhetligt parkettgolv och bostaden präglas av härligt ljusinsläpp och luftig planlösning tack vare sina väl planerade kvadratmetrar. I entréhallen ligger ett ljusgrått slitstarkt klinkergolv. Här saknas inte förvaringsmöjligheter då sovrummen har förvaring i garderober och den möblerbara hallen på övre plan bjuder på ytterligare förvaring i garderober samt att det finns förvaringsutrymme under trappa samt skjutdörrsgarderob i entréhall. Smidigt med egen parkering på uppfarten som rymmer en bil och gästparkering alldeles intill. Fjärrvärme med vattenburen golvvärme på entréplan. Mekanisk till- och frånluft med värmeåtervinning (FTX). Luftkonditionering installerad på entréplan.

I Odlaren bor man med Mälarsjukhuset och Djurgårdsskolan (åk F-9) inom promenadavstånd, bara några minuter bort. Detta område passar därför perfekt för barnfamiljen. Bussanknytning in till centrum finns vid Odlarvägen.

Välkommen hem!

Rumsbeskrivning

Ljus och välkomnande entréhall med slitstarkt klinkergolv i ljus grå nyans och väggar målade i vitt. Gott om förvaring i hallen tack vare garderober med skjutdörrar.

Vidare in ligger köket till vänster med matplats vid härliga fönster. Köket har snygga arbetsbänkar och köksluckor i klassiskt vitt. På golvet ligger ett snyggt parkettgolv och väggarna är målade i vitt. Utrustning som finns är induktionshäll, ugn, diskmaskin, mikrovågsugn i överskåp samt kyl och frys.

I korridoren som leder från entréhallen till vardagsrummet finns tillgång till ett rymligt helkaklat badrum med kakel och klinker och är utrustat med toalett, handfat, spegelskåp med belysning samt dusch med duschdörrar i välvt glas. Under trappan till övre planet finns bra förvaringsutrymme.

Vardagsrummet bjuder på ljusinsläpp genom stora fönster samt dubbla altandörrar till altanen på baksidan av huset. Vardagsrummet har parkettgolv samt ljusa väggar. En halvvägg mellan kök och vardagsrum släpper in ljuset mellan rummen och ger en luftig planlösning.

En trappa upp nås en möblerbar hall med fönster och förvaring i garderober. Hallen har parkettgolv och vitmålade väggar. Två sovrum med parkettgolv och målade väggar har fönster mot baksidan samt odlarskogen, varav ena med garderober. Ett sovrum har fönster mot husets framsida samt förvaring i garderober.

På övre planet finns ytterligare ett badrum. Badrummet är utrustat med toalett, handfat, spegelskåp med belysning, högskåp samt badkar. Här finns tvättavdelning med tvättmaskin och torktumlare under praktisk arbetsbänk samt överskåp. Ett fönster släpper in gott om ljus.

Dokument (pdf)

Årsredovisning 2021 Stadgar - Brf Patronen

Länkar

Film

Allmän information

Pris

3 395 000

Antal rum

4 varav 3 Sovrum

Boarea (BOA)

112 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Nattsländevägen 46

Ort

Eskilstuna

Kommun

Eskilstuna

Lägenhetsnummer BRF

870121

Våningsplan

2

Upplåten mark

Upplåten med annan nyttjanderätt än bostadsrätt

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Radhus

Uteplatser

Uteplats

Altan på husets baksida med sol hela förmiddagen och härlig utsikt över grönskande Odlarskogen.

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Patronen

Organisationsnummer

769636-4921

Brf bildades

2018

TV/internet

Anslutet till fibernät, Telia Triple play

Uppvärmning och ventilation

Fjärrvärme (individuell mätning). Golvvärme på entréplan och vattenburna radiatorer på övre plan. Mekanisk till- och frånluft med värmeåtervinning (FTX). Luft-/luftvärmepump i entréplan som nyttjas till luftkonditionering.

Byggnadskommentar

Radhus i två plan

Utförda renoveringar

Nyproduktion 2020 med inflyttning 2021

Installation luft-/luftvärmepump (luftkonditionering) 2022

Övriga utrymmen i föreningen

Två miljöhus på området.

Antal lägenheter

33

Byggnader

Byggår

2020

Ekonomi

Månadsavgift

5 572 SEK/månad

Beskrivning månadsavgift

Individuell mätning av vatten via föreningen debiteras ihop med månadsavgiften med summa motsvarande 553 kr (medräknad under driftkostnad) som innefattar Telia Triple play och vatten. Kostnad för värme tillkommer.

Andelstal

0,0303

Andel av månadsavgift

3,030

Överlåtelseavgift

1208 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Pantsättningsavgift

483 SEK

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Pantförskrivning

är pantsatt

Driftskostnad

Uppvärmning

800 SEK/månad

Hushållsel

1 000 SEK/månad

Försäkringskostnad

150 SEK/månad

Individuell mätning av vatten via föreningen debiteras ihop med månadsavgiften samt Telia triple play

553 SEK/månad

Summa driftkostnad

2 503 SEK/månad

Antal personer i hushållet

4

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Varje bostad har plats för en bil på uppfart framför bostaden, alternativ på parkeringsplats. Två parkeringsplatser totalt med gott om gästparkeringar.

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration ej utförd

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy