Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Riddersviksvägen 161A, Hässelby Södra Villastad, Hässelby
Typ
Radhus
KVM
122.1 kvm
Avgift
4 995 SEK / mån
Rum
6 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Hjärtligt välkomna till Riddersviksvägen 161A!

Nu presenterar jag stolt detta extraordinära och nyproducerade (2020) radhus om 122.1 kvm fördelat på två plan i idylliska Hässelby Södra Villastad! Välkomna att uppleva ett hem som är något utöver det vanliga - det här måste upplevas på plats! Här är varje kvadratmeter välplanerad och har ett syfte och en tanke - här finns tillfälle att förvärva er familjs drömboende. Stilsäkra och påkostade materialval med både funktion och finess som mittpunkt samt ljusa och stora sociala ytor för familj och vänner. Genomgående insynsskyddad bostad med stora fönsterpartier som bidrar till att ljusinsläppet blir magiskt. Välkomna hem!

Vi välkomnas in på entréplanet som badar i härligt ljusinflöde från stora fönsterpartier i två väderstreck samt utgång till det stora och fina trädäcket i den lummiga trädgården. Entréplanet bjuder in till härlig samvaro med familj och vänner - här finns det gott om svängrum för både vardagens middagar med familj som med helgens festligheter med vännerna. Det exklusiva köket är i en delvis öppen planlösning med vardagsrummet. Vidare hittar vi ett ljust och harmoniskt sovrum samt ett stort exklusivt badrum med riktig hotellkänsla.

En trappa upp hittar vi familjens privata avdelning med tre rymliga sovrum som alla har intilliggande klädkammare som har plats för alla era kläder skor. På övre plan finns också en sällskapshörna för familjens fredagsmys - kryp ner i soffan framför en bra film och avsluta veckan på bästa sätt. Här finns också ett exklusivt badrum som även det har en lyxig hotellkänsla.

BRF Folkets Hus i Hässelby är en stabil och solid förening. Hässelby Södra Villastad är en dröm för såväl barnfamiljer som paret med högt ställda krav. Här finns bland annat fin lekplats, nästintill bilfria vägar, närhet till natur och lummig skog samt rolig pulkabacke vintertid. Sommartid kan ni ta en kort promenad ner till Allmänna badet för ett morgondopp. Det är badrocksavstånd/ett par minuters väg till fin sandstrand med bryggor i Mälaren. Närhet till förskolor, skolor, Mälaren, bad, båtklubbar, motionsspår, natur och kommunikationer. Här finns många aktiva idrottsföreningar som Hässelby SK med friidrott, fotboll, innebandy m.m. Fina grön och strövområden finns vid Riddersvik, Tempeludden samt vid naturreservaten Lövsta-Kyrkhamn och Grimsta.

För frågor om bostaden och området kontakta ansvarig fastighetsmäklare Martin Panjaki!

Rumsbeskrivning

Entréhall

Ljus och välkomnande entréhall med plats för hatt- och skohylla. Grått klinkers på golvet och vitmålade väggar.

Kök

Exklusivt och modernt kök från Marbodal med stilrena släta skåpluckor och lådfronter i en exklusiv ljusbeige kulör. Induktionshäll, ugn och mikro i högskåp, diskmaskin samt kyl och frys. Duka upp matbord för 4-6 personer. Parkett på golvet och ljusa väggar.

Vardagsrum

Fantastiskt ljust och rymligt vardagsrum med stora fönsterpartier och utgång till uteplats och trädgård. Möblera med soffa, tillhörande soffbord och media-möbel. Här finns också plats för matgrupp om så önskas. Parkett på golvet och ljusa väggar.

Sovrum 1

Mysigt och harmoniskt sovrum som lämpar sig utmärkt som barnrum/gästrum eller varför inte ett hemmakontor. Möblera med säng, tillhörande sängbord och övrig sovrumsmöbel om så önskas. Ljusa väggar och parkett på golvet.

Badrum 1

Exklusivt helkaklat badrum med mörkt klinkers som fortsätter upp på väggarna som kakel. Wc, tvättställ med kommod, spegelskåp med inbyggd belysning, handdukstork samt duschhörna med duschväggar i klarglas.

Master bedroom

Harmoniskt och rymligt master bedroom med plats för dubbelsäng, tillhörande sängbord och övrig sovrumsmöbel om så önskas. Fransk balkong. Ljusa väggar och parkett på golvet.

Sovrum 3-5

Rymliga och ljusa sovrum med intilliggande klädkammare för förvaring. Möblera med säng, tillhörande sängbord och övrig sovrumsmöbel om så önskas. Ljusa väggar och parkett på golvet.

Badrum 2

Exklusivt helkaklat badrum med ljusgrå klinkers på golvet som fortsätter upp på väggarna som kakel. Wc, tvättställ med kommod, spegelskåp med belysning samt badkar.

Allmän information

Antal rum

6

Boarea (BOA)

122.1 kvm

Areauppgift enligt

Mäklarbild

Gatuadress

Riddersviksvägen 161A

Ort

Hässelby

Kommun

Stockholm

Lägenhetsnummer BRF

01/161A

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Radhus

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Folkets Hus

Organisationsnummer

769631-8711

Allmän information

ALLMÄNT
Brf Folkets Hus i Hässelby Villastad består av nio stycken radhus. Lägenheterna har sex rum och kök och är på 122 kvm. Husen är byggda i två plan och har en mycket speciell design med exklusiva materialval.

PARKERING
Parkeringsplats ingår till varje bostad.

EKONOMISK FÖRVALTARE
Ekonomisk förvaltare är SBC.

Ordförande
Marius Nicolae Puiu

Brf bildades

2016

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

Byggnader

Byggår

2020

Hiss finns

Nej

Ekonomi

Månadsavgift

4 995 SEK/månad. I avgiften ingår Vatten

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Driftskostnad

Hushållsel

650 SEK/månad

Försäkringskostnad

250 SEK/månad

Summa driftkostnad

900 SEK/månad

Antal personer i hushållet

4

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy