Länk kopierad!
Bilder Redo
Besiktigad & försäkrad

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Oviksgatan 30, Råcksta / Vällingby, Vällingby
Typ
Villa
KVM
94.0 kvm, biarea 93.0 kvm
Tomt
627 kvm (friköpt)
Rum
7 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Varmt välkomna till Oviksvägen 30!

Drömmer familjen om att bo i ett hus med stora sociala ytor i fokus och fantastisk grönska som närmsta granne? Då har jag rätt bostad för er ? Låt mig presentera denna optimala familjevilla som passar den ytkrävande familjen som värdesätter det lilla extra i vardagen. Här bor ni i den bästa av två världar med närhet till både storstad och natur. Här finns plats för uteplats på både fram- och baksida, här kan ni njuta av solens strålar under både morgon och kväll. Ett unikt tillfälle att skapa familjens egna drömboende. Välkommen att kliva på!

Vi kliver in genom entrédörren och i entréhallen möts vi direkt av den härliga hemmakänslan som genomsyrar hela bostaden. Hallen är ljus och rymligt och erbjuder flera olika alternativ för avhängningsmöjligheter för hela familjens ytterkläder och skor. Intill hallen hittar vi det rymliga och helkladade badrummet. Vidare har vi det gemytliga köket som är perfekt placerat intill vardagsrummet som badar i härligt ljusinflöde från stora fönsterpartier. Här finns även öppen spis som höjer mysfaktorn ännu mer till familjens fredagsmys.

Bostadens tre sovrum är alla belägna på entréplan och rymmer säng, tillhörande sängbord och övrig sovrumsmöbel om så önskas. En trappa ner, på källarplan, har vi stora ytor som går att utnyttja på bästa möjliga sätt - möblera efter eget tycke och smak och skapa er familjs drömboende. Ett stort hobbyrum som rymmer barnens önskvärda detaljer, en rymlig tvättstuga och pannrum. Här går det med enkelhet att addera ytterligare sovrum om så önskas.

Missa inte denna pärla till bostad - Välkomna på visning!

Vällingby/Råcksta är en riktigt familjedröm. Från Råcksta tunnelbanestation kan man komma på 1 min till Vällingby C eller på ca 27 min till T-centralen. I Vällingby City som ligger på lite längre gångavstånd finns ett flertal resealternativ. Promenadavstånd till Mälarens glittrande vatten som inbjuder till bad och båtliv. Barnfamiljen har nära till flertalet förskolor och Vällingbyskolan. Endast 900 m till Vällingby City med tunnelbana och ett rikt utbud av shopping och restauranger.

För frågor om bostaden och området eller om ni vill boka visning - kontakta ansvarig fastighetsmäklare!

Rumsbeskrivning

Entréhall

Ljus och välkomnande entréhall med plats för både hatt- och skohylla. Garderob för ytterligare förvaring. Ljusa väggar och klinkers på golvet.

Badrum

Helkaklat badrum med ljust klinkers på golvet och ljusa kakelplattor på väggarna. Wc, tvättställ, spegelskåp med inbyggd belysning samt duschhörna.

Kök

Hemtrevligt kök med skåpluckor och lådfronter i träutförande. Den maskinella utrustningen består av spis, ugn, diskmaskin samt kombinerad kyl/frys. Möblera med matbord för 4-6 personer intill fönsterparti. Ljusa väggar och laminatmatta på golvet.

Vardagsrum

Rymligt och ljust vardagsrum med fönster i två väderstreck samt öppen spis. Möblera med soffgrupp, tillhörande soffbord samt media-möbel. Ljusa väggar och parkett på golvet.

Master bedroom

Harmoniskt master bedroom med plats för dubbelsäng, tillhörande sängbord och övrig sovrumsmöbel om så önskas. Garderober för förvaring. Ljusa väggar och parkett på golvet.

Sovrum 2-3

Rymliga sovrum som lämpar sig utmärkt som barnrum/gästrum eller varför inte ett hemmakontor? Möblera med säng, tillhörande sängbord och övrig sovrumsmöbel om så önskas. Ljusa väggar och parkett på golvet.

Hobbyrum

Stort hobbyrum som kan inredas efter eget tycke och smak, kanske inreda ytterligare ett sovrum eller varför inte ett hemmagym?

Tvättrum

Rymligt tvättrum med plats för tvättmaskin och torktumlare och andra förvaringsmöbler.

Allmän information

Antal rum

7 varav 3 Sovrum

Tomtareal/mark

627 kvm

Tomtarealuppgifter enligt

Lantmäteriet

Boarea (BOA)

94 kvm

Biarea (BIA)

93 kvm

Areauppgift enligt

Lantmäteriet

Gatuadress

Oviksgatan 30

Ort

Vällingby

Kommun

Stockholm

Taxeringsår

2021

Värdeår

1952

Taxeringsvärde byggnad

1 588 000 SEK

Taxeringsvärde mark

2 647 000 SEK

Totalt taxeringsvärde

4 235 000 SEK

Taxeringsvärdet är

Fastställt

Fastighetsbeteckning

STOCKHOLM INVENTERINGEN 1

Objektskategori

Småhus

Objektstyp

Villa (Typkod: 220)

Byggnader

Byggår

1952

Typ av byggnad

Tvåplanshus i sutteräng

Typ av ventilation

Självdrag

Fönster

2-glasfönster

Avlopp

Kommunalt avlopp

Vatten

Kommunalt vatten året om

Taktyp/takbeklädnad

Betongpannor

Grund

Betong

Typ av uppvärmning

Direktverkande el/Luftvärmepump

Stomme

Betong

Fasadtyp

Puts

Bjälklag

Betong

Ekonomi

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Driftskostnad

Årlig elförbrukning

23 000 kWh/år

Elkostnad

34 000 SEK/år

Försäkringskostnad

4 000 SEK/år

Summa driftkostnad

38 000 SEK/år

Antal personer i hushållet

1

Fastighetsskatt/-avgift

8 874 SEK/år

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är beställd

Övriga rättigheter och belastningar

Planer och bestämmelser

Inventeringen T 1-7, Tomtindelning (Beslutsdatum: 19510815)

Planer och bestämmelser

Råcksta 4, Stadsplan (Beslutsdatum: 19500901)

Inteckning

Inteckningar

1

Totalt belopp

300 000 SEK

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy