Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

sön 21 aug 14:00 - 14:30
Varmt välkomna på visning!
mån 22 aug 18:00 - 18:30
Varmt välkomna på visning!
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Sandviksvägen 93, Hässelby Södra Villastad, Hässelby
Typ
Villa
KVM
131.0 kvm, biarea 50.0 kvm
Tomt
935 kvm (friköpt)
Rum
10 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Hjärtligt välkomna till Sandviksvägen 93!

Låt mig presentera denna optimala och mycket välplanerade familjevilla om 181 kvm fördelat på tre plan med källare i idylliska Hässelby Södra Villastad! Ett välskött hus med stil och finess i centrum - här bor familjen bekvämt med guldkant i vardagen. Stora sociala ytor blandas med privata avdelningar för familjen och lägg dessutom till den magiska uteplatsen och balkongen som omsluter huset. Det här är en bostad ni inte vill missa - Välkomna hem!

Bostaden erbjuder tre ingångar - en ingång på varje våningsplan. Entréplanet inbjuder till stora middagar och fester med familj och vänner - här finns gott om plats för alla. Kök och vardagsrum i en härlig öppen och social planlösning med utgång till den magnifika balkongen. Balkongen erbjuder flera olika möjligheter till möblemang - låt fantasin flöda och skapa ert drömhem. Trädgården är lummig med grönska och stora ytor för barnens lek och stoj. Utöver balkongen finns här en stor altan med trädäck samt orangeri med plats för matbord och stolar.

En våning upp, på övre plan, hittar vi tre rymliga och harmoniska sovrum helt utan insyn och ordentligt plats för både säng och andra trivselmöbler. Kanske vill ni inreda ett hemmakontor här? På övre plan har vi också det stora badrummet som är exklusivt inrett i svart marmorerad klinkers som fortsätter upp och pryder även väggarna. Källarplan erbjuder gott om svängrum för både barn och vuxna. Här finns ett allrum som rymmer barnens spel- och läshörna. Vidare finns ett tvättrum, matkällare, hobbyrum samt ett ytterligare förråd.

Här bor familjen i ett omtyckt och populärt bostadsområde mitt i Hässelby Södra Villastad med närhet till många fina naturområden samt härliga Mälarbad. Huset är beläget i en lugn, populär och barnvänlig villaidyll. För barnen så är parkleken Oxtungan en samlingsplats året runt. Med några minuters promenad finner man Hässelby Allmänna badplats, Hässelby Villastads skola (f-åk9), Engelska skolan, bra kommunikationer samt Åkermyntans centrum. Närhet till lekpark, fotbollsplan och barnomsorg.

För frågor om bostaden och området kontakta ansvarig fastighetsmäklare Martin Panjaki!

Rumsbeskrivning

Entréhall

Ljus och välkomnande entréhall med plats för hatt- och skohylla. Garderober med spegeldörrar för förvaring. Ljusgrå klinkers på golvet och ljusa väggar.

Sovrum 1

Ljust och harmoniskt sovrum helt utan insyn som lämpar sig utmärkt som barnrum/gästrum. Möblera med säng, tillhörande sängbord och övrig sovrumsmöbel. Målade väggar och parkett på golvet.

Master bedroom

Harmoniskt och rymligt master bedroom med plats för den stora dubbelsängen, tillhörande sängbord och övrig sovrumsmöbel om så önskas. Braskamin. Garderober för förvaring. Målade väggar och parkett på golvet.

Kök

Exklusivt och modernt kök med mörkgrå släta skåpluckor och lådfronter med arbetsbänk i trä samt vitt kakel som stänkskydd. Den maskinella utrustningen består av spishäll, ugn och mikro i högskåp, integrerad diskmaskin samt kombinerad kyl/frys. Möblera med matbord för 4-6 personer intill fönsterparti. Utgång till bostadens balkong. Ljusa väggar och parkett på golvet.

Vardagsrum

Ljusa och rymligt vardagsrum i en delvis öppen planlösning med köket. Möblera med soffgrupp, tillhörande soffbord och media-möbel. Utgång till bostadens balkong. Ljusa väggar och parkett på golvet.

Gäst-wc

Fin gäst-wc med tvättställ, wc-stol samt spegel.

Sovrum 3-5

Rymliga och ljusa sovrum som passar utmärkt som barnrum/gästrum eller varför inte ett hemmakontor? Möblera med säng, tillhörande sängbord och övrig sovrumsmöbel om så önskas. Målade väggar och parkett på golvet.

Badrum

Exklusivt helkaklat badrum i svart marmorerad klinkers som fortsätter upp på väggarna som kakel. Wc, tvättställ med kommod, spegel med inbyggd belysning samt duschhörna med takdusch.

Tvättrum

Rymligt tvättrum med tvättmaskin och torktumlare samt ordenligt plats för förvaringsmöbler.

Allrum/sovrum

Rymligt allrum som passar utmärkt som barnens tv-rum eller gästrum. Möblera efter tycke och smak.

Förråd/hobbyrum

Två bra förvaringsrum med plats för familjens prylar.

Dokument (pdf)

Energideklaration Sandviksva?gen 93 STOCKHOLM LACKVIOLEN *:35 2022-06-20

Länkar

Film

Allmän information

Antal rum

10 varav 5 Sovrum

Tomtareal/mark

935 kvm

Tomtarealuppgifter enligt

Lantmäteriet

Boarea (BOA)

131 kvm

Biarea (BIA)

50 kvm

Areauppgift enligt

Lantmäteriet

Gatuadress

Sandviksvägen 93

Ort

Hässelby

Kommun

Stockholm

Taxeringsår

2021

Värdeår

1949

Taxeringsvärde byggnad

1 710 000 SEK

Taxeringsvärde mark

2 307 000 SEK

Totalt taxeringsvärde

4 017 000 SEK

Taxeringsvärdet är

Fastställt

Fastighetsbeteckning

STOCKHOLM LACKVIOLEN 35

Objektskategori

Småhus

Objektstyp

Villa (Typkod: 220)

Byggnader

Byggår

1913

Om-/tillbyggnadsår

1976

Typ av byggnad

Tvåplanshus i sutteräng/källarplan

Typ av ventilation

Självdrag

Fönster

3-glasfönster isoler

Avlopp

Kommunalt avlopp

Vatten

Kommunalt vatten året om

Taktyp/takbeklädnad

Betongpannor

Grund

Platta på mark

Typ av uppvärmning

Bergvärmepump

Stomme

Trä

Grundmur

Betong

Fasadtyp

Träfasad

Bjälklag

Trä

Ekonomi

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Driftskostnad

Vatten och avlopp

2 500 SEK/år

Årlig elförbrukning

18 400 kWh/år

Elkostnad

27 600 SEK/år

Försäkringskostnad

6 500 SEK/år

Summa driftkostnad

36 600 SEK/år

Antal personer i hushållet

7

Fastighetsskatt/-avgift

8 874 SEK/år

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är utförd 22/4 2022

Energiprestanda, primärenergital

102 kWh/m²

Energiklass

D

Övriga rättigheter och belastningar

Planer och bestämmelser

Lackviolen T 30-62, Tomtindelning (Beslutsdatum: 19720222)

Planer och bestämmelser

Ängsklockan M M, Stadsplan (Beslutsdatum: 19691113)

Inskrivna övriga rättigheter, belastningar och övriga gravationer

Östra Mälaren, Vattenskyddsområde (Beslutsdatum: 20081125, Registreringsdatum: 20110921)

Rättigheter last

Avtalsservitut: Ledning - Se beskrivning

Rättigheter last

Avtalsservitut: Infartsväg - Se beskrivning

Avtalsrättigheter

Avtalsservitut LEDNING

Avtalsrättigheter

Avtalsservitut INFARTSVÄG

Inteckning

Inteckningar

11

Totalt belopp

4 300 000 SEK

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy