Länk kopierad!

Visningar

sön 4 dec 15:15
Välkommen på visning! Vänligen boka in ert deltagande på objektets hemsida!

Boka visning

Anmälan till visning. Fyll i formuläret och välj önskat visningstillfälle.

Vill du värdera din nuvarande bostad?

Ta del av vår integritetspolicy

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
4 995 000 SEK / Utgångspris
Adress
Näs-Bärsta 32, Uppsala Näs, Uppsala
Typ
Parhus
KVM
134.2 kvm
Tomt
590 kvm (friköpt)
Rum
6 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Bli granne med naturreservat i detta fina parhus i ljuvliga Näs-Bärsta

Välkommen till ett fantastiskt boende i underbara natursköna omgivningar i Näs-Bärsta, med mindre än 8 km fågelvägen in till centrala Uppsala. Grip nu för all del chansen att bli första bostadsägare till ett nybyggt parhus med golvvärme i bottenplattan och exklusiva tillval som kök från Ballingslöv med vituvaror från Miele, två helkaklade badrum varav det ena har exklusiv carerramarmor på väggar, tjusiga profildörrar rakt igenom och mycket mer. Bostaden fördelar sig på två plan där man på entréplan har en rymlig hall med ett trapphusförråd, ett generöst vardagsrum, praktiskt arbetskök i öppen anslutning mot altan och matplats, ett badrum med dusch och tvättstuga med groventré samt ett rymligt rum som kan nyttjas som salong, sovrum eller arbetsrum. På övre planet finns tre sovrum och ett allrum eller alternativt fyra sovrum varav det större har en klädkammare. Här finns också bostadens andra badrum. Den rymliga tomten erbjuder fina ytor i bästa solläge, möjlighet till en stor trädgård med odling, pool och på husets framsida finns även plats för garage om så önskas.

Vissa materialval invändigt kan påverkas i mån av möjlighet, det beror lite på när i processen man förvärvar fastigheten. Möjlighet till tillval som skorsten, altanytor mm finns. Kontakta mäklaren för mer information. Möjlig inflytt är beräknat senhösten 2022.

I Näs-dalen bor man med Hågadalen-Nåsten naturreservat som närmsta granne och kan således cykla genom naturen hela vägen in till city. Bostaden är omgiven av vacker natur och med närhet till Hammarskog med badplats, Ekoln, Söderby golfbana, ridanläggningar och förskolor. På vägen precis utanför bostadsområdet finns busshållsplats som trafikeras av buss 108 och skolbuss. Vid huvudleden 55:an har man Enköpingsbussen som går varje halvtimme. Helt enkelt mycket goda kommunikationer.

Välkommen hem.

Allmän information

Pris

4 995 000 SEK (Utgångspris)

Antal rum

6 varav 4 Sovrum

Max antal sovrum

5

Tomtareal/mark

590 kvm

Tomtarealuppgifter enligt

Lantmäteriet samt Säljaren

Tomtbeskrivning

Tomten är i slutskede av avstyckning från den andra delen i parhuset. Tomtarealen kan komma att avvika något.

Boarea (BOA)

134.2 kvm

Areauppgift enligt

Ritning(ar)

Gatuadress

Näs-Bärsta 32

Ort

Uppsala

Kommun

Uppsala

Taxeringsår

2021

Taxeringsvärde mark

696 000 SEK

Totalt taxeringsvärde

696 000 SEK

Taxeringsvärdet är

Fastställt

Taxeringsvärdesbeskrivning

Fastigheten kommer få ny taxering efter slutbesked.

Fastighetsbeteckning

UPPSALA NÄS-BÄRSTA 2:12

Objektskategori

Småhus

Objektstyp

Parhus (Typkod: 220)

Rumsbeskrivning

ENTRÉPLAN

HALL
Ljus och välkomnande hall med trapphus med trappa i massivt trä där man har ett förrådsutrymme och städskåp, elcentral o mediacentral inbyggd under. Hallen leder vidare till bostadens samtliga rum. Vitmålade väggar, vid entrén finns grått klinker på golv och vidare i hallen ett vitlaserat trestavs, äkta, ekparkett som leder vidare in i huset.

KÖK
Ljust och exklusivt kök med pärlgrå köksluckor i profil från Ballingslöv. Försett med grå bänkskiva i laminat, stor dubbeldiskho och vitt kakel ovan arbetsytor. Ett fönster mitt i köket ger härlig utsikt och fint ljusflöde. Den maskinella utrustningen består av kvalitativa vitvaror från Miele med ugn och mikrovågsugn upphöjt i högskåp, induktionshäll med integrerad fläkt ovan, hel kyl och frys samt diskmaskin. Vitmålade väggar och vitlaserat trestavs ekparkett på golv.

VARDAGSRUM
Gediget vardagsrum med plats för stort matsalsbord i den öppna delen mot köket och gott om plats för soffmöblemang. Utgång till altanen i bästa solläge här finns gott om fönster med rikligt ljusflöde. Vitmålade väggar och vitlaserat trestavs ekparkett på golv.

SOVRUM/SALONG
Generöst rum på nedre plan som kan fylla flera funktioner, till exempel sovrum, salong, bibliotek, kontor eller matsalsrum om så önskas. Vitmålade väggar och vitlaserat trestavs ekparkett på golv.

BADRUM/TVÄTTSTUGA
Rymligt våtrum med golvvärme och en egen tvättdel i ändan av rummet där även groventrén praktiskt placerats. Här finns en modern elegant duschkabin med musik och massagefunktion, stort handfat med kommod, belyst spegelskåp och toalettstol. I tvättdelen finns tvättmaskin och torktumlare från Miele med arbetsbänk och överskåp ovan samt från-luftvärmepumpen. Högblankt vit carerramarmor på väggar och grå klinker på golv.


ÖVRE PLAN

SOVRUM 2
Uppför trappan möts man av en väldisponerad hall som effektivt fördelar ytan och leder till samtliga rum på övervåningen. Direkt åt höger uppför trappan finner du första sovrummet som erbjuder stora ytor för önskad möblering samt ett fönster för gott ljusinsläpp. Vitmålade väggar och vitlaserat trestavs ekparkett på golv.

SOVRUM 3
Vidare i nästa sovrum på övre plan med har du goda ytor, såsom resterade rummen, samt med ett fönster. Här finns även en egen rymlig klädkammare som nås via rummet. Vitmålade väggar och vitlaserat trestavs ekparkett på golv.

SOVRUM 4
Väl anpassat sovrum perfekt för barn eller ungdom. Vitmålade väggar och vitlaserat trestavs ekparkett på golv.

SOVRUM 5
Även detta ett väl anpassat sovrum perfekt för barn eller ungdom. Vitmålade väggar och vitlaserat trestavs ekparkettpå golv.

BADRUM
Helkaklat badrum med fint ljusinsläpp från ett brett fönster. Försett med dusch i ena hörnet, handfat med kommod, spegelskåp och toalettstol. Vitt kakel på väggar och grå klinker på golv.

Byggnader

Byggår

2022

Typ av byggnad

210 - Småhusenhet, tomtmark

Typ av ventilation

Frånluftsventilation

Fönster

3-glasfönster isoler

Avlopp

Enskilt avlopp, markbädd via samfällighet

Vatten

Enskilt vatten via samfällighet

Taktyp/takbeklädnad

Takpannor

Grund

Platta på mark

Typ av uppvärmning

Frånluftsvärmepump

Märke på värmeanläggning

Värmepump - NIBE F730

Stomme

Trä

Fasadtyp

Stående träpanel

Bjälklag

Trä

Jordat eller ojordat

Jordat

TV/Internet beskrivning

Fiber beställt till området.

Uteplatsbeskrivning

Altan är tillval.

Byggnadskommentar

Bostaden har frånluftsvärmepump där uppvärmning sker via vattenburen golvvärme på entréplan och genom vattenradiatorer på övre plan.
Frånluftsventilation med väggventiler. Varje fastighet har trekammarbrunn, dock med gemensam markbädd. Gemensam vattenbrunn.

Ekonomi

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Driftskostnad

Samfällighet

1 500 SEK/år

Väg

1 000 SEK/år

Renhållning

2 000 SEK/år

Elkostnad

20 000 SEK/år

Försäkringskostnad

6 000 SEK/år

Summa driftkostnad

30 500 SEK/år

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Plats för flertal bilar på gården vid entré samt möjlighet till uppförande av garage.
Bygghandlingar utförs för carport.

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration ej utförd

Övriga rättigheter och belastningar

Gemensamhetsanläggning

Uppsala Näs-Bärsta Ga:5

Rättigheter förmån

Officialservitut: Rätt att använda vägen x för utfart samt ett 6 meter brett område x för utfart till allmän väg, se karta aktbilaga ka1-2. - Väg

Beskrivning

Övrigt

Byggnaden säljs av Byggherren (Markfix i Uppsala AB) och fastigheten/tomten av markägaren. Samma huvudman för båda dessa parter.

Dokument (pdf)

Planlösningar Info Hågadalen-Nåsten naturreservat Energiberäkning - Näs-Bärsta Tomtkarta

Länkar

Film
Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta