Detta är en förhandsgranskning av objektet. Informationen kan komma att uppdateras.
Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Hammarö Östra Tye,
Typ
Villa
KVM
450.0 kvm
Tomt
5 220 kvm (friköpt)
Rum
8 rum

Ansvarig mäklare

Jessica Palm
Ansvarig mäklare Jessica Palm

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Lyxig nyproduktion på stor strandtomt!

Unik och stor strandfastighet på Östra Tye med oändliga möjligheter för att skapa ditt drömboende. Det helt nyproducerade huset om 450 kvm i två plan erbjuder spatiösa och sociala sällskapsrum med vacker vy mot Vänerns glimrande vatten, en stor lyxig relaxavdelning med utgång till jacuzzi, kök med väl tilltagen köksö och cararra marmor i öppen planlösning mot entréplanets sällskapsytor och fem sovrum med flera badrum belägna på övervåningen. Entréhallen med sin pampiga trappa med glasräcke och till synes flytande trappsteg i en stålram med dold belysning, sätter tonen direkt för den otroligt luxuösa och påkostade inredning som fastigheten genomsyrar. Allt är synnerligen genomtänkt och kvalitativt där bl a installerade stålbjälkar möjliggör att ta ner eller flytta samtliga innerväggar i huset efter egen smak då ingen av dessa är bärande. Huset ligger i ett högt läge med panoramautsikt mot Vänern med blick mot den stora strandtomten och ön som nås via en stålbro. Trädgården är nyligen anlagd och ritad av en trädgårdsarkitekt och kommer att bli en fröjd inom något år med all sin fina växtlighet, blommor och stengångar som leder mot huset på framsidan.

På fastigheten finns även ett nybyggt gästhus i ett plan med två sovrum, badrum och kök i samma material och kvalitet som för huvudbyggnaden och meden egen altan med blick mot vattnet. På andra sidan finns garaget med tillhörande utrymme för gym samt en studiolägenhet ovanpå, komplett inredd med kök och badrum. Samtliga tre byggnader har en vit putsfasad och grund klädd med skiffersten. I byggnaderna finns installerad fiberanslutning, Sonos ljudanläggning med takhögtalare, Plejdsystem för styrning av belysning både inne och ute samt app styrning för allt.

Trots sina stora yta så har fastigheten låga driftskostnader genom 2 st installerade bergvärmepumpar kopplade med FTX-ventilation och vattenburen golvvärme samt välisolerad grund, väggar, tak och lågemissionsfönster.

Detta hus i kombination med sitt svårslagna läge är något alldeles utöver det vanliga. Nyfiken på mer information och bilder samt planritningar, kontakta mäklaren för en privat genomgång och visning.

Allmän information

Pris

Högstbjudande

Antal rum

8 varav 5 Sovrum

Tomtareal/mark

5 220 kvm

Tomtarealuppgifter enligt

Lantmäteriet

Boarea (BOA)

450 kvm

Kommun

Hammarö

Fastighetsbeteckning

Hammarö Östra Tye

Objektskategori

Småhus

Objektstyp

Villa (Typkod: 220)

Ekonomi

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta