Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
10 500 000 SEK / Högstbjudande
Adress
Altairvägen 5, Solsidan, Storhogna, Vemdalen
Typ
Villa
KVM
185.0 kvm
Tomt
947 kvm (friköpt)
Rum
6 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Välkommen hem till Altairvägen 5!

Längst upp på Solsidan i Storhogna, längst in till vänster ligger detta praktfulla hus. Läget är perfekt, lite avskilt längst in på gatan med skid-/anslutningsspår direkt bredvid tomten. Via det ansluter du smidigt till både Storhognas längdspårsystem samt Storhognas och Klövsjös alpina skidbackar. Det går också lätt att nå skoterled från huset. Från huset har du utsikt mot Storhognas skidbackar.

Huset är byggt av Forsgrens timmerhus och här har man inte sparat på vare sig yta eller utförande. Huset är på 185 kvadratmeter, entréplanet består av en enorm storstuga och kök i öppen planlösning som sträcker sig över hela främre delen av entréplanet. Här finns en stor matsalsgrupp, soffgrupp vid husets kamin samt fullt utrustat kök med köksö. Från hela storstugan och köket har du fin utsikt mot omgivningarna. Två altandörrar, en från köket och en från den delen av rummet där soffgruppen står leder ut till den stora altanen i sydvästläge.

Vidare på entréplanet finns ett lyxigt SPA med bastu och jacuzzi på altanen strax utanför som nås via en altandörr. På Entréplanet finns ett sovrum och ett tv rum, för den som vill maximera antalet sovrum och bäddar kan tv rummet göras om till ytterligare sovrum.

Loftvåningen är inredd med tre mysiga sovrum med snedtak samt ett ytterligare badrum.

Fastigheten säljs möblerad undantaget personliga tillhörigheter.

Kontakta mäklaren för exklusiv visning!

Tillträde enligt överenskommelse.

Rumsbeskrivning

Planlösning, huset har genomgående liggande huggen laserad träpanel på väggarna, slät något smäckrare laserad träpanel i taken och 1-stavs ekparkett på golven där inte annat anges. Inbyggda spotlights i hela huset utom i tv rum, tvättstuga och sovrummen.

Entréplan
Hall
Stor hall med gott om avhänging på krokar, hatthylla, skoställ och i torkskåp.
Storstuga/kök
Köksdel med köksinredning från Vedum i utförande svart ek. Vitvaror från Siemens, fullstorlek av kyl och frys, köksö med fyra sittplatser och arbetsyta. Vitt kakel på väggen bakom disk- och köksbänk, fönster mot husets sida, fönster och altandörr mot husets framsida.
Matsal/storstuga med takhöjd upp till nocken, tio fönster på gaveln och dess utbyggnad ger fantastiskt ljusinsläpp och fin utsikt mot omgivningarna. Matsalen är möblerad med matgrupp för tio personer. Stor renhornskrona över matsalsbordet.
Soffhörna viv kaminen inredd med soffa, två fåtöljer och ett gediget soffbord. Kamin från Contura på gavelväggen som är helt stensatt. Ett fönster och en altandörr mot altanen på husets framsida.
Badrum/SPA
SPA med bastu och jacuzzi. Bastun nås genom glasdörr, jacuzzin är utomhus på altanen och nås via altandörr direkt från relaxen. Badrummet är utrustat med dusch, handfat med kommod, spegel och WC. Ljusa rektangulära klinkerplattor på golvet, ljusgrå klinker på väggarna, bastupanel på väggar och i tak i bastun.
Teknikrum/tvättstuga
Praktisk tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare, här står även värmepumpen.
Sovrum 1
Sovrum med en 140 cm säng och en garderob, ett fönster mot husets entrésida.
Tv-rum
Tv-rum inrett med stor hörnsoffa med divaner på båda sidorna, en garderob och tv på väggen, fönster i två riktningar.

Loftvåning
Trappan leder upp till en passage som går mellan sovrummen som ligger ett på ena gaveln och två på den andra gaveln. Härifrån är det öppen ner till storstugan.
Sovrum 2 Masterbedroom
Stort masterbedroom med snedtak och två fönster mot skog och längdspår. Idag inrett med en dubbelsäng, en enkelsäng och en garderob. Inbyggda spotlights i taket.
Sovrum 3
Sovrum inrett med enkelsäng och en soffa. Ett fönster med utsikt bort mot skidbacken.
Sovrum 4
Sovrum inrett med dubbelsäng. Ett fönster med utsikt bort mot skidbacken.
Badrum
Badrum med dusch, handfat med kommod och WC. Ljust klinker på golvet och vitt kakel på väggarna, ett fönster mot husets entrésida.

Länkar

3D-länk Film

Allmän information

Pris

10 500 000 SEK (Högstbjudande)

Antal rum

6 varav 5 Sovrum

Tomtareal/mark

947 kvm

Tomtarealuppgifter enligt

Lantmäteriet

Boarea (BOA)

185 kvm

Boareabeskrivning

Entréplan 123,6 BOA
Övre plan 61,6 BOA

Areauppgift enligt

Säljaren

Gatuadress

Altairvägen 5

Ort

Vemdalen

Kommun

Berg

Taxeringsår

2021

Värdeår

2018

Taxeringsvärde byggnad

3 560 000 SEK

Taxeringsvärde mark

1 160 000 SEK

Totalt taxeringsvärde

4 720 000 SEK

Taxeringsvärdet är

Fastställt

Fastighetsbeteckning

BERG KLÖVSJÖ 5:623

Objektskategori

Småhus

Byggnader

Byggår

2018

Typ av byggnad

1 plan med loft

Typ av ventilation

FX

Fönster

3-glasfönster

Skorstenstyp

Skorsten av plåt

Avlopp

Kommunalt avlopp

Vatten

Kommunalt vatten

Taktyp/takbeklädnad

Plåt

Grund

Platta på mark

Typ av uppvärmning

Värmepump luft-vatten till vattenburen golvvärme.

Skick på värmeanläggning

Utmärkt

Ålder på värmeanläggning

2018

Märke på värmeanläggning

Nibe

Stomme

Trä

Fasadtyp

Liggande träpanel

Bjälklag

Trä

El kommentar

Fjärrstyrd el, lås och larm

Uteplatsbeskrivning

Altan på husets framsida och norrsida

Övriga byggnader

Varmbonat garage

Ekonomi

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Stor parkering med plats för flera bilar

Övriga rättigheter och belastningar

Gemensamhetsanläggning

Berg Klövsjö Ga:38

Gemensamhetsanläggning

Berg Klövsjö Ga:59

Planer och bestämmelser

Tillägg Till Detaljplan Solsidan Del 3c,2326-P13/7, Ändring av dp (Beslutsdatum: 20180412, Registreringsdatum: 20180531)

Planer och bestämmelser

Del Av fast.klövsjö 5:366,storhogna Fjällby,solsidan Del 3 B+c, Detaljplan (Beslutsdatum: 20121213, Registreringsdatum: 20130410)

Inteckning

Inteckningar

3

Totalt belopp

3 100 000 SEK

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy