Länk kopierad!
Bilder
BesiktigadBesiktigad

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
4 295 000 SEK / Högstbjudande
Adress
Brännemöllavägen 6, Åkersberg, Höör
Typ
Villa
KVM
167.0 kvm, biarea 57.0 kvm
Tomt
1 264 kvm (friköpt)
Rum
5 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Exklusivt enplanshus med både utekök och pool

Varmt välkomna till Brännemöllavägen 6!
Här har ni ett exklusivt enplanshus med gott om plats för hela familjen. Hela fyra sovrum, två badrum, ett inrett garage, ett kök med mycket förvaring och stora sociala ytor både inomhus samt utomhus. Sammanfattat har detta hus allt som går att önska. Med en välplanerad planlösning har man lyckats få till sociala, luftiga, ytor samtidigt som man får en privat sfär i alla sovrum. Under sommarhalvåret så expanderar huset och får ett kök, ett vardagsrum och en loungedel utomhus på det stora trädäcket som leder fram till mingelpoolen. Brännemöllavägen är helt enkelt huset för er som vill ha det lilla extra utan att behöva kompromissa på varken läge eller yta. Från huset finns skolor och förskolor inom gångavstånd. Med endast 1 km till stationen är Malmö och Lund bara 25-40 minuter bort. Inne i Höör finns dessutom både butiker och restauranger.
Detta är en chans ni inte vill missa - anmäl er till visning direkt!

Bostaden är förbesiktigad och protokoll kommer lämnas ut under visningen.

Rumsbeskrivning

Kök:
Varmt välkomna in i detta härliga enplanshus. Genom finingången så hamnar vi i hallen mellan köket, den ena sovrumsdelen och vardagsrummet som allt sammanbinds med ett genomgående ekparkettgolv. Köket, som är till vänster om dörren, är ett gediget träkök från Vedum med smarta förvaringslösningar, stilrena vitvaror och som en extra bonus även utrustat med ett stort skafferi med egen ventilation. Köket är utrustat med inbyggd diskmaskin, inbyggd ugn och mikro, två styck kyl/frys från Samsung samt en spishäll (maskinerna är från 2007 med undantag för spishällen som är från 2021). I det luftiga köket så finns det plats för matbord/barbord eller en flyttbar köksö.

Sovrum 1/Kontor:
Innanför köket så finns ett mindre rum som idag används som kontor och bibliotek men som lika väl kan användas som ett barnrum. Här är väggarna tapetserade med inspiration från Storbritannien och på golvet ligger ett parkettgolv.

Sovrum 2:
I husets mitt så finns en sovrumsdel med två sovrum och ett badrum. Det första sovrummet, in till vänster, är rymligt med gott om plats för både säng, skrivbord och garderober. Två av väggarna i sovrummet är målade och två är tapetserade, på golvet ligger ett parkettgolv.

Sovrum 3:
Mitt emot ovanstående sovrum finns ett snarlikt sovrum, dock med fler garderober längs väggens ena långsida. Även detta sovrum är rymligt med plats för att som ett sovrum behöver. Väggarna är vitmålade och på golvet ligger ett parkettgolv.

Badrum 1:
Badrummet i husets mitt är helkaklat med badrumsinredning från Vedum. Här finns dusch, handdukstork, toalett och kommod.

Vardagsrum:
Vi har nu tagit oss vidare till möjligheternas rum; vardagsrummet. Rummet är uppdelat i tre sektioner (tv-del, mingeldel och matplats) men går att inreda på flera olika sätt. Här är luftigt med högt i tak och stora ytor att röra sig på. Mitt emellan mingeldelen av vardagsrummet och matplatsen finns en härlig kamin som sprider värme och skapar en härlig känsla i hela huset. I taket mitt emot kaminen sitter även en AC som sprider kyla och friskluft i hela huset vid varma sommardagar. Genom de stora skjutdörrarna ut mot trädäcket och uterum samt utekök förlängs vardagsrummet under de varmare delarna av året. I vardagsrummet så är väggarna målade i olika kulörer (med undantag för en fondvägg) och på golvet ligger ett ekparkettgolv.

Master suite:
Det sista sovrummet i huset är mycket mer än bara ett sovrum; det är en riktig "master suite". Ett stort och rymligt sovrum med både inbyggda garderober och en större klädkammare kompletteras med ett stort helkaklat badrum, vars inredning även den är från Vedum. Badrummet är utrustat med både dusch och badkar, badrumsförvaring, handdukstork, toalett och kommod. Sovrummet har ett ekparkettgolv och väggarna är vitmålade med undantaget för en stor grön fondtapetvägg.

Groventré:
Groventrén sammanbinder boningsdelen av huset med det stora dubbelgaraget. Här finns gott om plats för ytterplagg och förvaring. Groventrén är dessutom tvättstuga med både tvättmaskin och torktumlar. Här är väggarna vitmålade och det ligger klinkers på golvet.

Garage:
Det stora dubbelgaraget är idag inrett som ett hobbyrum med gott om plats för precis det som ni vill ägna er fritid åt. På golvet ligger ett trämönstrat laminatgolv och delar av väggarna är tapetserade medan andra är vitmålade. I garaget finns gott om plats för förvaring av olika slag, både när det är inrett som hobbyrum och om det skulle användas som garage. Befintliga hyllsystem och arbetsbänkar ingår inte i köpet. Garageportarna är elektriska. Från garaget nås även teknikrummet där värmepump, pump till pool samt centraldammsugare är placerad.

Dokument (pdf)

Planlösningar Energideklaration Elavtal vid flytt via REBEL Information - undersökningsplikt av fastighet Fastighetskarta-2022-07-21

Länkar

Film Film

Allmän information

Pris

4 295 000 SEK (Högstbjudande)

Tillträde

Höst/vinter 2022/23

Antal rum

5 varav 4 Sovrum

Tomtareal/mark

1 264 kvm

Tomtarealuppgifter enligt

Lantmäteriet

Boarea (BOA)

167 kvm

Biarea (BIA)

57 kvm

Areauppgift enligt

Lantmäteriet

Gatuadress

Brännemöllavägen 6

Ort

Höör

Kommun

Höör

Taxeringsår

2021

Värdeår

2007

Taxeringsvärde byggnad

2 546 000 SEK

Taxeringsvärde mark

534 000 SEK

Totalt taxeringsvärde

3 080 000 SEK

Taxeringsvärdet är

Fastställt

Fastighetsbeteckning

HÖÖR ÅKERSBERG 1:97

Objektskategori

Småhus

Objektstyp

Villa (Typkod: 220)

Byggnader

Byggår

2007

Utförda renoveringar

2020 - Nytt laminatgolv samt tapet i garage
2021 - Nytt parkettgolv i kök, sovrum och vardagsrum, ny spishäll samt nybyggnation av utekök

Typ av byggnad

1-plans hus

Typ av ventilation

Mekanisk frånluft och AC

Fönster

3-glasfönster

Skorstenstyp

Skorsten av plåt

Utvändiga plåtarbeten

Alu zink

Avlopp

Kommunalt avlopp

Vatten

Kommunalt vatten året om

Taktyp/takbeklädnad

Betongpannor

Grund

Platta på mark

Typ av uppvärmning

Bergvärmepump och solfångare

Skick på värmeanläggning

IVT Greenline

Stomme

Trä

Fasadtyp

Puts

TV/Internet beskrivning

Fiber finns inkopplat.

Uteplatsbeskrivning

Härligt trädäck på framsidan av huset med mingelpool (1,2 meter djup), utedusch, utekök och ett uterum med två flyttbara väggar. Runt utedäcket och runt huset löper en lättskött gräsmatta med enstaka träd och planteringar. Tidigare ägare har anlitat en trädgårdsarkitekt vars idéer och skisser finns att tillgå.

Fel och brister

Huset är förbesiktigat och de synpunkter som framkom är åtgärdade.

Ekonomi

Kommentar

Kostnaderna är baserat på 2021 och kostnaderna för el varierar beroende på vilket avtal som köparen väljer. Se gärna informationsbladet från elbolaget REBEL bland dokument.

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Driftskostnad

Vatten och avlopp

7 500 SEK/år

Sotning

450 SEK/år

Renhållning

3 000 SEK/år

Årlig elförbrukning

20 000 kWh/år

Elkostnad

48 000 SEK/år

Försäkringsinformation

Fastigheten är fullvärdesförsäkrad hos IF.

Summa driftkostnad

58 950 SEK/år

Antal personer i hushållet

3

Fastighetsskatt/-avgift

8 874 SEK/år

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Stor stenbelagd uppfart med plats för 6-8 bilar framför ett stort dubbelgarage. I förrådet bredvid garageportarna finns 3-fas framdraget för att underlätta installation av elbilsladdare.

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är utförd 6/5 2017

Energiprestanda, primärenergital

71 kWh/m²

Energiklass

E

Besiktningsman

Daniel Ell, Ell Energi och Teknik

Övriga rättigheter och belastningar

Planer och bestämmelser

Brännemölla 6:1 M Fl, Detaljplan (Beslutsdatum: 20031023)

Rättigheter last

Avtalsservitut: Ledning - Se beskrivning

Avtalsrättigheter

Avtalsservitut LEDNING

Inteckning

Inteckningar

9

Totalt belopp

3 655 000 SEK

Beskrivning

Övrigt

Grillar och övrig lös utrustning i uteköket ingår ej i köpet. Utedusch ingår i köpet.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta