Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Trastsångsvägen 118, Linghem, Linköping
Typ
Radhus
KVM
80.5 kvm
Tomt
0 kvm
Rum
3 rum

Sällsynt möjlighet att förvärva en markplanstrea i Linghem!

Välkommen till denna markplanstrea med naturnära, familjevänligt och ostört läge på Trastsångsvägen 118. En ljus och hemtrevlig bostad om 80.5 kvadratmeter med mycket dagsljus, behagliga färgval och välplanerade kvadratmeter. En god möjlighet för dig som söker ett boende i bra skick där det bara är att flytta in och börja trivas.

Den inbjudande och välplanerade hallen med goda avhängningsmöjligheter, golvvärme och gott om plats för jackor och skor ger ett hemtrevligt första intryck av denna bostad. Vidare finns ett ljust kök med bra förvaringsmöjligheter samt plats för matbord och stolar. Utöver det finns två sovrum, en klädkammare, badrum och ett härligt och socialt vardagsrum med fint ljusinsläpp, härliga umgängesytor och fin utsikt. Det större sovrummet är stort och rogivande med plats för dubbelsäng. Utöver det finns ett mindre sovrum som passar utmärkt för såväl barn som gäster. Badrummet är utrustat med badrumsskåp, torkskåp, tvättmaskin, badkar och toalett.

Att ha möjlighet att ta en nypa frisk luft direkt från lägenheten är något som uppskattas av många, och den här bostaden erbjuder inte bara en sådan möjlighet utan två. Den ena utgörs av en mysig uteplats på baksidan av bostaden med gräsmatta samt plats för matbord och stolar. Den andra, som man når från bostadens framsida, är en mysig uteplats med gräsmatta som bjuder på sol hela eftermiddagen och kvällen.

HSB Brf Linghem är en välskött, trevlig och stabil förening med god ekonomi, en härlig gemenskap och ständigt fokus på förbättringsåtgärder som bland annat tillhandahåller tvättstuga, kvarterslokal, lekplats, en trevlig innergård, grovsoprum och fotbollsplan. Detta populära och trygga område i Linghem är ett mycket populärt bostadsområde med något för alla som vill bo naturnära, barnvänligt och fint. Här har du nära till allt vardagen kräver, förskola, lekparker, skola, matbutik och bra kommunikationer.

Tillträde sker enligt överenskommelse. Varmt välkommen på visning!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy