Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Mellanvägen 24C, Svärtinge, Norrköping
Typ
Villa
KVM
168.0 kvm, biarea 28.0 kvm
Tomt
1 401 kvm (friköpt)
Rum
6 rum

''KLIMATSMART VILLA PÅ HÖJDEN''

För den klimat- och miljömedvetna familjen finns nu en välplanerad villa om 168 + 28 kvm med ett högt och fritt läge i sluttningen i Svärtinge. Redan vid byggnationen 2010 byggdes huset med ett tänk på framtiden. Huset har placerats i bästa söderläge vilket möjliggör för en framtida solcellsanläggning som ger möjlighet till att bli helt klimatneutral eller till och med klimatpositiv. Bergvärmen som ger en låg driftskostnad (under 4000 kWh/år för uppvärmning) har ett extra djupt borrhåll som också möjligör billig uppvärmning av framtida pool eller liknande. Fönstren har ett tunt aluminiumskikt för att reducera värmestrålning genom fönstren och grunden samt ytterväggar har extra isolering. Hela huset har vattenburen golvvärme i betong på båda våningsplanen och värmeåtervinning via FTX-ventilation vilket ger en stabil och jämn uppvärming och ett behagligt inomhusklimat.

På entréplan möts ni av en hall och ett vardagsrum med generös takhöjd och stora fönsterpartier med vacker utsikt över Glan. Från både kök och vardagsrum och sovrum når man den stora balkongen som vetter åt söder och bjuder på många soltimmar. I anslutning till vardagsrummet finns ett rymligt kök där många härliga middagar kan avnjutas. På entréplanet finns även ett större sovrum med tillhörande klädkammare samt ett helkaklat badrum.

I sutterängplan finns ett allrum/tv-rum och tre trivsamma sovrum, perfekt om man vill ha familjen samlad på samma våningsplan eller om de äldre barnen vill husera fritt på ett eget plan. Här finns även en wc samt duschrum med bastu och tvättstuga.

På tomten finns ett extra brett dubbelgarage med tillhörande förråd och en stor uppfart med plats för flera bilar.

Svärtinge ligger mellan Norrköping och Finspång. Perfekt för den som inte vill välja mellan naturnära och stadsnära. I Svärtinge bor du nära till förskola, skola, den nybyggda idrottsanläggningen och mataffär. Endast bara fem minuter från Svärtinge så finner du Ingelsta köpcentrum med ett stort utbud av butiker och restauranger. På promenadavstånd finns en mindre badplats.

Välkommen hem!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy