Länk kopierad!
Bilder
BesiktigadBesiktigad

Visningar

lör 20 aug 13:15 - 14:00
Välkommen! Anmäl dig gärna via SkandiaMäklarnas hemsida ( Klicka dig vidare från Hemnet)

Boka visning

Anmälan till visning. Fyll i formuläret och välj önskat visningstillfälle.

Vill du värdera din nuvarande bostad?

Ta del av vår integritetspolicy

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
8 250 000 SEK / Utgångspris
Adress
Nyängsvägen 9, Nyängen, Trosa
Typ
Villa
KVM
195.0 kvm, biarea 80.0 kvm
Tomt
1 027 kvm (friköpt)
Rum
8 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Drömhus med lummig trädgård i centralt läge

Nyängsvägen 9 i Trosa är ett hus som du lätt blir förälskad i. För på en liten höjd med en insynskyddad lummig trädgård väntar något alldeles extra på dig. Här har inget lämnat åt slumpen utan med varsam och kunnig hand har ett vackert och smakfullt hus mejslats fram. På första plan finns ett elegant kök i mjuka och milda färger. Ett härligt vardagsrum med braskamin i den öppna spisen. Ett stort rum som idag används till kontor samt ytterligare sovrum. Hallen är stor och möblerad med en vacker garderobsvägg. Harmoniska färger i varje rum. Trägolv och pärlspont bidrar ytterligare med charm och karaktär.
På andra plan väntar fyra rymliga sovrum. Målade i dova och rogivande färger. Varje detalj är genomtänkt och vackert utfört. Utan att för den skull kompromissa med komfort eller en familjs praktiska behov. Ett rymligt allrum skapar ytterligare umgängesytor för familjen. Du har dusch och toalett på båda planen och i källaren finns både gym och arbetsytor. Garaget är en dröm för alla med behov av förvaring och utrymme.
Huset är placerat på en liten höjd men trädgårdens utformning ger ett fint insynskyddad vardag. Du kan lätt påta runt i trädgården och känna dig helt ensam. I den lummiga trädgården har du flera fina soliga uteplatser så att du kan flytta med solen. Vackra planteringar och snyggt utedäck ramar in den harmoniska och mjuka känslan.

Detta är ett riktigt drömhus. En central oas för dig som vill bo nära stadens utbud men ändå ha fördelen av att någon annan har gjort jobbet åt dig. Nyängsvägen 9 väntar på just dig.
Att flytta in och göra huset till ditt.
Du är varmt välkommen hem!

Rumsbeskrivning

En asfalterad och stenlagd framsida möter dig. En trappa upp har du ingången. Här kan du njuta av solens sköna strålar vid ett litet utebord. Hallen är extra rymlig och den vackra garderobsväggen fyller allt och lite till. Pärlspont från golv till tak bidrar till den mjuka och välkomnande känslan. Målat i en mild beige färg.
Ett steg till in så når du köket. Smakfullt och inrett i milda färger med all teknisk utrustning som du behöver för att kunna laga middag både till din familj och gäster. Köket är i öppen planlösning med matsalsrummet och delas av med köksbänken. En central umgängesplats. De stora fönstren släpper in härligt med ljus. Här sitter du gärna länge över en bit mat både till vardags och till fest. På nedre plan hittar du även det stora vardagsrummet med öppen spis med braskamininsats. Ett stort rum med gott om plats både för teve, flera soffpartier och övrigt möblemang.
Ett till rymligt rum finns på denna våningsplan. Idag används det som kontor samt ytterligare sovrum
Via en vitklädd trätrappa når du övervåningen. Redan i trappdelen förstår du att våningen nummer två är om möjligt ännu vackrare än första plan. Fyra smakfullt inredda rum med snedtak, stora fönster och målade i dova färger. Allrummet knyter ihop rummen och här väljer du själv vilket behov som du behöver fylla i rummet. Dusch och toalett finns på båda plan. Praktiskt och smidigt. De är båda modernt inredda med kakel i ljusa färger. I det större badrummet finns ett inkaklat badkar med spa-känsla. Här njuter du av ett varmt bad och kommer nog aldrig vilja kliva ur.
Hela huset går i harmoniska, dova och milda färger. Det är snyggt och tilltalande för ögat. Ett riktigt drömhus. Med allt som du behöver. Golven är genomgående trägolv. Vilket ytterligare bidrar till den harmoniserade känslan.
Även källaren är omgjord med samma varsamma och kunniga hand. Gym och stor tvättstuga finner du här. Med tvättmaskin, torktumlare, diskho och bänk. Garaget är utrustad med arbetsbänkar. Praktiskt och smidigt.
Trädgården är lummig och har flera vackra planteringar. Det höga läget bidrar till en känsla av att befinna sig någon annanstans än det centrala läget som huset har. Här har mycket tid gått åt till att bygga de insynsskyddade platåerna. Det finns flera soliga uteplatser. Där varje plats fyller sin funktion.
Du bor nära affärer, den vackra Trosaån, centrum och kommunikationer. Helt enkelt det bästa av två världar. I ett hus där varje del är omsorgsfullt och smakfullt inrett. Detta hus är något riktigt speciellt.
Och väntar på just dig. Välkommen hem!

Dokument (pdf)

Planlösningar Radonindikering Besiktningsprotokoll Energideklaration Detaljplan Tomtkarta Frågelista

Länkar

Film Prospekt

Allmän information

Pris

8 250 000 SEK (Utgångspris)

Antal rum

8 varav 6 Sovrum

Tomtareal/mark

1 027 kvm

Tomtarealuppgifter enligt

Lantmäteriet

Tomtbeskrivning

Trädgårds- och naturtomt i två nivåer. Trappa upp till husets entré. Stenbelagd infart och P-plats.

Boarea (BOA)

195 kvm

Biarea (BIA)

80 kvm

Areauppgift enligt

Lantmäteriet

Gatuadress

Nyängsvägen 9

Ort

Trosa

Kommun

Trosa

Taxeringsår

2021

Värdeår

1986

Taxeringsvärde byggnad

3 291 000 SEK

Taxeringsvärde mark

1 438 000 SEK

Totalt taxeringsvärde

4 729 000 SEK

Taxeringsvärdet är

Fastställt

Fastighetsbeteckning

TROSA KVARNBACKEN 12

Objektskategori

Småhus

Objektstyp

Villa (Typkod: 220)

Byggnader

Byggår

1946

Om-/tillbyggnadsår

2010: Tillbyggd

Utförda renoveringar

Se säljarens frågelista under Dokument

Typ av byggnad

2 plan med källare

Typ av ventilation

Självdrag samt mekanisk frånluft

Fönster

3-glasfönster

Avlopp

Kommunalt avlopp

Vatten

Kommunalt vatten året om

Taktyp/takbeklädnad

Plåt

Grund

Källare

Typ av uppvärmning

Bergvärme; Vattenburen värme samt solceller

Stomme

Trä

Fasadtyp

Trä

Bjälklag

Trä

El kommentar

Omdragen el i hela huset

TV/Internet beskrivning

Fiber installerat och anslutet

Uteplatsbeskrivning

Insynsskyddad uteplats och trädäck i trädgården samt takade altaner vid huset

Fel och brister

Se säljarens frågelista samt protokoll från Besiktningen

Ekonomi

Kommentar

I värmekostnaden ingår kostnaden för hushållsel. Kostnaden för sotning är var 3:e år.
Driftskostnader är alltid individuella och baseras på egen förbrukning

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Driftskostnad

Vatten och avlopp

10 800 SEK/år

Uppvärmning

19 016 SEK/år

Sotning

358 SEK/år

Renhållning

1 521 SEK/år

Årlig elförbrukning

10 000 kWh/år

Försäkringskostnad

8 225 SEK/år

Försäkringsinformation

If

Summa driftkostnad

39 920 SEK/år

Antal personer i hushållet

2

Fastighetsskatt/-avgift

8 874 SEK/år

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Garage samt stenbelagd uppfart med plats för flera bilar

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är utförd 21/6 2022

Specifik energianvändning

39 kWh/m²

Energiprestanda, primärenergital

71 kWh/m²

Energiklass

C

Besiktningsman

Niklas Sjöberg, FST Husbesiktningar AB

Övriga rättigheter och belastningar

Planer och bestämmelser

Kvarnvingen M Fl, Stadsplan (Beslutsdatum: 19851018)

Inteckning

Inteckningar

19

Totalt belopp

3 859 000 SEK

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta