Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
6 975 000 SEK / Eller högstbjudande
Adress
Rosengrens gata 48, Limhamns sjöstad, Limhamn
Typ
Radhus
KVM
135.0 kvm, biarea 8.0 kvm
Tomt
173 kvm (friköpt)
Rum
5 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Stiligt och välbyggt hus från 2017 med fjärrvärme, bra energiprestanda och energiklass B!

Vilken glädje att få erbjuda marknaden det här riktigt fina hus Alfa (Skanska) från 2017 med låg energiåtgång i populära Limhamns Sjöstad! Huset som är byggt i sten och betong är mycket gediget och attraherar extra med fina materialval och mycket funktionell planlösning. Familjen njuter av badrum, kök och vardagsrum på nedanplan samt badrum, allrum (eller ytterligare ett sovrum) och tre sovrum på ovanplan. På framsidan av huset finns uppställningsplats för två bilar samt en liten trädgård/patio och på södersidan mår man gott på det sköna trädäcket. Här bor man nära havet med trevligt umgänge vid kajkanten och med kort promenad till Glasbruksskolan, St. Jakobs Stenugnsbageri, Mastio, Limhamns Glassmejeri, Restaurang Dragörkajen, Fiskrökeriet samt till Limhamns centrum, Ribersborgsstranden och Hylliekrokens golfbana! Ta en skön cykeltur på 5 km längs havet in mot Malmö City eller 7:ans busslinje på Limhamnsvägen. Mycket bra energiprestanda med låg driftkostnad, betyg B! Huset förbrukar låga 5700 kwh för fjärrvärme samt 6700 kwh för elförbrukning inklusive laddning av elbil!!

Rumsbeskrivning

Planlösning: Genomgående bjuder bostaden på ljusa målade väggar och vitpigmenterad ask, mattlackad 3-stav från Kährs förutom vid entrén där det ligger ljust klinkergolv. Fönsterbänkar i sten. Hela entréplanet har skön golvvärme.

ENTRÈPLAN
Rymlig entré med plats för klädavhängning och skjutdörrsgarderob i spegelglas. Från entrén har man fri sikt genom bostaden till vardagsrummet och utgången till trädäcket.
Till höger om hallen öppnar det rymliga köket upp. Köket har fina arbetsytor och gott om förvaring. Stora fönster ger ett vackert ljusinsläpp och här finns även en utgång till pation. En serveringsgång, som även ger bra extra förvaring, leder vidare till vardagsrummet.
I vardagsrummet ges stora möjligheter till att umgås med familj och vänner. Här finns plats för både sällskapshörna och matplats. Stora fönsterpartier ger ett naturligt ljus åt rummet och härifrån nås även det inbjudande trädäcket i söder.
Centralt på nedervåningen ligger ett badrum med badkar, teknikrum och ett praktiskt förvaringsutrymme under trappan.

Ovanvåning:
En vacker vitmålad trappa (med ljust tyg i trappsteg) leder upp till ovanvåningen. Här finns tre sovrum (ett med skjutdörrsgarderob med spegelglas samt ytterligare ett med skjutdörrsgarderober), allrum (eller ytterligare ett sovrum) samt ett badrum med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Utanför badrummet finns två stora garderobspartier med spegelglasdörrar. I hallen har man en arbetsplats som med enkelhet kan konverteras till ytterligare förvaring. Sovrummen är i bra storlek och har plats för såväl säng som skrivbord.

Kök:
Modernt och rymligt kök från Marbodal. Skåpinredningen i vitt med ?spegeldörrar?, vackert grått kakel ovan bänkskiva, bänkskiva i laminat med fasade kanter samt extra skåp/skänk i serveringsgång. Vitvarorna kommer från Bosch och Siemens. Induktionshäll, inbyggnadsugn (Pyrolys), mikrovågsugn, diskmaskin (Bosch Silence plus), hel kyl och frys. Spisfläkt i rostfritt.

Badrum 1: Helkaklat badrum med klinkergolv i naturnära färger. Badkar, spegelskåp, kommod, WC och handdukstork.
Badrum 2/tvätt: Helkaklat badrum med klinkergolv. Dusch med glasdörrar, spegelskåp, kommod, WC, tvättmaskin-Siemens och torktumlare-Siemens.

Dokument (pdf)

Planlösningar Energideklaration Rosengrens Gata 48 Limhamn

Länkar

Prospekt

Allmän information

Pris

6 975 000 SEK (Eller högstbjudande)

Tillträde

December 2022

Antal rum

5 varav 3 Sovrum

Tomtareal/mark

173 kvm

Tomtarealuppgifter enligt

Lantmäteriet

Tomtbeskrivning

Innergård på framsidan av huset med vacker stensättning
Trädäck med staket i söder

Boarea (BOA)

135 kvm

Biarea (BIA)

8 kvm

Areauppgift enligt

Lantmäteriet

Gatuadress

Rosengrens gata 48

Ort

Limhamn

Kommun

Malmö

Taxeringsår

2021

Värdeår

2017

Taxeringsvärde byggnad

2 741 000 SEK

Taxeringsvärde mark

2 021 000 SEK

Totalt taxeringsvärde

4 762 000 SEK

Taxeringsvärdet är

Fastställt

Fastighetsbeteckning

MALMÖ GLASBRUKET 102

Objektskategori

Småhus

Objektstyp

Radhus (Typkod: 220)

Byggnader

Byggår

2017

Typ av byggnad

2 plansradhus

Typ av ventilation

Mekanisk till- och frånluft

Fönster

Isolerglas med utvändigt aluminiumplåt

Utvändiga plåtarbeten

Lackerad stålplåt

Avlopp

Kommunalt avlopp

Vatten

Kommunalt vatten året om

Taktyp/takbeklädnad

Betongpannor

Grund

Platta på mark

Typ av uppvärmning

Fjärrvärme

Stomme

Betong

Grundmur

Betong

Fasadtyp

Tegel

Bjälklag

Betong

TV/Internet beskrivning

Internet: Fiber

Uteplatsbeskrivning

Innergård/patio på framsidan av huset med vacker stensättning
Trädäck med staket i söder

Övriga byggnader

Förråd

Ekonomi

Kommentar

I driftkostnaden ingår uppvärmning, hushållsel, elbilsladdning, avfallshantering samt samfällighetsavgift (inklusive vatten).
Det tillkommer en normal villaförsäkring på ca 5000:-/år

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Driftskostnad

Uppvärmning

13 000 SEK/år

Samfällighet

6 900 SEK/år

Renhållning

1 600 SEK/år

Elkostnad

16 000 SEK/år

Försäkringsinformation

Försäkrat till fullt värde: Ja

Summa driftkostnad

37 500 SEK/år

Antal personer i hushållet

3

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Uppställningsplats för två bilar

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är utförd 9/6 2022

Specifik energianvändning

59 kWh/m²

Energiprestanda, primärenergital

50 kWh/m²

Energiklass

B

Övriga rättigheter och belastningar

Gemensamhetsanläggning

Malmö Glasbruket Ga:1

Gemensamhetsanläggning

Malmö Glasbruket Ga:3

Planer och bestämmelser

Kv Glasbruket Och Norra Delen Av Kv Cementen, Detaljplan (Beslutsdatum: 20060803, Registreringsdatum: 20070725)

Inteckning

Inteckningar

2

Totalt belopp

5 000 000 SEK

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta