Detta är en förhandsgranskning av objektet. Informationen kan komma att uppdateras.
Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Drömstigen 3, Brevik, Lidingö
Typ
Villa
KVM
205.0 kvm, biarea 131.0 kvm
Tomt
986 kvm (friköpt)
Rum
8 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Ett unikt 60-talshus på 336 kvm totalyta som andas kvalitet och stil!

I hjärtat av Brevik med närhet till hav och hamn ligger detta helt unika 60-talshus med atriumgård. Bostaden har under de senaste åren genomgått både större och mindre renoveringar. Huset är i mycket gott skick. Materialet i huset är av hög kvalitet såsom exempelvis: Skiffer, kalksten, koppar, vackra ekgolv, kök från Varenna. Här passar den större familjen eller du som vill ha ordentligt med utrymme. Du har hela 336 kvm i totalyta som nuvarande ägare optimerat till fullo och med flera sociala ytor. Stort fint kök med direkt tillgång till trädgård och atriumgård. Fyra sovrum i ett plan och två sovrum i entréplan. Tre badrum och fyra toaletter. En underbar atriumgård med pool. Garage, två laddstationer för elbil. Du har en praktiskt uthyrningsdel med separat entré för extra inkomster eller en perfekt tonårsavdelning.

Rumsbeskrivning

Välkomnande entré med kalkstengolv, platsbyggda garderober, gäst-wc och klädkammare. Entréplanet består av ett gästrum med intilliggande klädkammare, biorum och förråd. Säljaren har även låtit inreda en vinkällare. Från hallen tar du dig även ut till garaget och en dörr finns kvar till uthyrningsdelen så du lätt kan ansluta den till huset. Uthyrningsdelen består av ett stort rum med öppen spis. Nytt kök, badrum med kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Nuvarande hyresgäst är intresserad att bo kvar om köparen så önskar och säljaren kan ge sina varmaste rekommendationer.

Övre plan badar i ljus och rymd. Planlösningen är spännande då du kan gå runt atriumgården som ligger i mitten av huset. Vardagsrummet med intilliggande matsal har vacker ekparkett, platsbyggd förvaring designad av Carl Malmsten och utgång till balkong i söder. En effektiv öppen spis med kassett finns i vardagsrummet. Köket gränsar till vardagsrummet och är väldigt smakfullt renoverat med full maskinell utrustning som passar för den stora familjen. Från köket tar du dig ut till atriumgården eller ut till trädgården. En praktisk tvättstuga finns i anslutning till köket. Master bedroom med dressing room och privat duschrum finns även det i anslutning till köket. Från alla rum är den fina poolen och atriumgården närvarande. Du har ytterligare tre sovrum i fil. Övre plan har hela fyra sovrum. De övriga tre sovrummen delar på ett fräscht badrum med separat wc.

Dokument (pdf)

Planlösningar Detaljplan Drömstigen Radonprotokoll Fastighetskarta Drömstigen säljarens renoveringar Besiktning Energibesiktning

Länkar

Film

Allmän information

Pris

Utgångspris

Antal rum

8 varav 5 Sovrum

Max antal sovrum

6

Tomtareal/mark

986 kvm

Tomtarealuppgifter enligt

Lantmäteriet

Boarea (BOA)

205 kvm

Biarea (BIA)

131 kvm

Areauppgift enligt

Lantmäteriet

Gatuadress

Drömstigen 3

Ort

Lidingö

Kommun

Lidingö

Taxeringsår

2021

Värdeår

1964

Taxeringsvärde byggnad

4 057 000 SEK

Taxeringsvärde mark

5 600 000 SEK

Totalt taxeringsvärde

9 657 000 SEK

Taxeringsvärdet är

Fastställt

Fastighetsbeteckning

LIDINGÖ GRÄSET 10

Objektskategori

Småhus

Objektstyp

Villa (Typkod: 220)

Byggnader

Byggår

1964

Typ av ventilation

Självdrag

Fönster

2-glasfönster och 3-glas

Skorstenstyp

Murad skorsten

Utvändiga plåtarbeten

Koppar

Avlopp

Kommunalt avlopp

Vatten

Kommunalt vatten året om

Taktyp/takbeklädnad

Papp

Grund

Betong

Typ av uppvärmning

Bergvärmepump. Solceller från 2022

Stomme

Betong

Grundmur

Betong

Fasadtyp

Tegelstensfasad

Bjälklag

Betong

Inbrottslarm

Ja

TV/Internet beskrivning

Fiber finns i huset

Ekonomi

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Driftskostnad

Vatten och avlopp

5 700 SEK/år

Renhållning

2 000 SEK/år

Årlig elförbrukning

36 000 kWh/år

Elkostnad

66 000 SEK/år

Försäkringskostnad

12 300 SEK/år

Försäkringsinformation

Tre kronor

Summa driftkostnad

86 000 SEK/år

Antal personer i hushållet

5

Fastighetsskatt/-avgift

8 874 SEK/år

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är utförd 21/6 2022

Specifik energianvändning

138 kWh/m²

Energiprestanda, primärenergital

78 kWh/m²

Energiklass

E

Besiktningsman

Korosh Saidi, Enspecta AB,

Övriga rättigheter och belastningar

Planer och bestämmelser

Gräset, Tomtindelning (Beslutsdatum: 19640421)

Planer och bestämmelser

Brevik, Stadsplan (Beslutsdatum: 19770928)

Inteckning

Inteckningar

7

Totalt belopp

4 794 000 SEK

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy