Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Aspnäsvägen 89, Blästad, Linköping
Typ
Radhus
KVM
86.5 kvm
Tomt
0 kvm
Rum
3 rum

Insynsskyddad och charmig markplanstrea med möjlighet att skapa ett hem efter egen smak!

I ett grönskande och barnvänligt område finns nu möjlighet att förvärva en välplanerad och trivsam bostadsrätt om tre rum fördelade på 86,5 kvm. Bostaden ligger på markplan och har två uteplatser att nyttja. Hela bostaden inger huskänsla och har närhet till naturen vilket skapar en hög trivselfaktor. Här finns en del att göra, men det är samtidigt en bostad som kan utvecklas till ett riktigt drömhem.

Rummen disponeras enligt ett stort duschrum med toalett och handfat, ett ljust och funktionellt kök, två sovrum, matsal som går att göra om till ett extra sovrum om så behövs, allrum med stora sociala ytor, klädkammare, uteplats med delvis gräsmatta och stenbelagd del samt tillhörande trädgårdsförråd på tomten. Här får du en trivsam trädgård som vätter ut mot solsäkert läge samt en till uteplats som går att nyttja, belägen vid bostadens framsida. Lägenheten är attraktivt belägen i Ekholmen med närhet till det bästa som centrala Linköping har att erbjuda, perfekt för dig som söker kombinationen av en lägenhet som inger huskänsla samtidigt som en oslagbar boendemiljö!

Aspnäset är ett trivsamt och lugnt område lokaliserat mellan Ekholmen och Ullstämma. Här bor du med närheten till utmärkta kommunikationer som tar dig vidare in till Linköping på 15 minuter. Närhet till livsmedelsaffärer, restauranger, skola såväl som förskola, stall, grönområden och golfbana. Brf Övre Aspnäset är en stabil förening med låg belåningsgrad och ständigt fokus på förbättringsåtgärder. I månadsavgiften på 4 367 kr ingår värme, vatten, kabel-tv, förråd samt ett garage.

Tillträde är flexibelt och kan ske snabbt om så önskas. Varmt välkommen på visning!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy