Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Ekovägen 28, Duvbo, Sundbyberg
Typ
Radhus
KVM
146.0 kvm
Tomt
158 kvm (friköpt)
Rum
5 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Sällan Till Salu med friköpt tomt, uppdaterad hög standard och garageplats!

För första gången på två år presenteras nu ett av Sundbybergs absolut bästa radhus som väldigt sällan är till salu! Sedan dessa radhus färdigställdes 2007 har endast fem ägare sålt och detta är således ett gediget kvitto på att trivseln och boendeformen är väldigt hög. Just detta radhus har successivt uppdaterats med omsorgsfulla material- och färgval, underhållande poster samt en utbyggnad av hall samt övervåning som skapade ett extra sovrum (se lista under "Mer info" för underhåll och reparationer)

Huset disponeras över två plan varav entréplan har en rymlig hall med stilrent och skyddande kakelgolv, plats för sittmöbel samt god förvaring i två skjutdörrsgarderober med spegeldörrar. Vidare in i huset finns det renoverade och fullutrustade köket. Här finns gott om arbetsyta och förvaring i de flertalet under- och överskåpen samt bänkskiva och den trevliga köksön som även ger plats för ett par barstolar. Från köket nås även förrådet beläget under trappan som rymmer en hel del tillsammans med elskåp och uttag för router för fiber med Sundbybergs Stadsnät. I anslutning till köket nås även det ena badrummet som går i tidlösa gråa och vita toner och rymmer vattenfallsdusch från Tapwell, WC, elektrisk handdukstork, handfat i kommod med ovanhängande spegel samt, bakom ljus skiljevägg, tvättmaskin och torktumlare. Från köket nås det stora, luftiga och sociala allrummet där såväl matplats, soffgrupp och TV har sina naturliga platser. Detta rum skänks ett otroligt ljusinsläpp och grönskande vy tack vare de stora fönsterpartierna samt en ljusgård placerad ovanför nuvarande matbord som bidrar till en mäktig känsla.

Altanen i söderläge är belägen med nyslipad sibirisk lärkträ som ej ska behandlas och bara blir finare med åren. En elektrisk markis som täcker hela altanen är redan installerad och överlämnas till nästa ägare och från altanen nås även ett stort och rymligt förråd. Efter altanen fortsätter en nylagd, friskt växande gräsmatta och erbjuder mer möbleringsalternativ och odlingar av favoritväxter och träd. Tack vare solläget fullkomligt badar altanen och uteplatsen i sol och är en privat oas att njuta på tillsammans med vänner och familj. I slutet av gräsmattan finns inget närliggande hus utan istället en allmänning av grönska och natur, ett alldeles unikt läge! På husets andra sida finns en gemensam gård med flera fontäner, sittplatser och planterade träd.

Ovanvåningen badar även den i ljus tack vare de stora fönsterpartierna och ljusgården. Direkt till höger efter trappen finns Master Bedroom som med sina stora, öppningsbara fönster ut mot grönskan är ett sovrum att minst sagt trivas i! Granne med detta rum ligger nästa sovrum som är bra i storlek och har likadant fönster ut mot grönskan. I mitten av ovanvåningen finns två rymliga klädkamrar som minst sagt sväller hela familjens kläder och tillhörigheter samt den ena är försett med centraldammsugare. Ytterligare ett badrum försett med badkar, WC, elektrisk handdukstork, handfat i kommod och ovanhängande spegel är nästa rum och därefter följer ett till rymligt sovrum med skjutdörrsgarderober och ytterligare ett allrum med fina fönsterpartier ut mot områdets gemensamma innergård. Detta allrum är perfekt för när familjen vill se på olika program eller när någon familjemedlem har gäster över men kan likväl omvandlas till ytterligare ett sovrum, kontor eller gästrum.

Rakt under huset finns garageplats som ingår och alltså inte kostar något extra. Nuvarande säljare har förberett för smidig installation av laddbox om så önskas. Förberedelsen är kopplad till husets elskåp och framtida nyttjande av laddning läggs således på den egna elräkningen så laddning kan enkelt schemaläggas för när elen är som billigast. För när gäster kommer på besök finns gott om betalparkeringar just utanför huset. Här bor du i ett lugnt villaområde med närhet till tunnelbana samt bussar som cirkulerar i stadsdelen och närhet till grönskande områden såsom Golfängarna, Lötsjön, och Ursviks motionsområde. Populära Duvboskolan ligger i närhet och I närliggande Sundbyberg centrum finns goda förbindelser med Stockholms innerstad, med både tunnelbana, pendeltåg och bussar. I villaidyllen Duvbo, intill fantastisk natur och omtyckta idrotts- och rekreationsområden, ligger denna lilla oas. Här bor man nära naturen men ändå på kort avstånd in till centrala Sundbyberg, Stockholm City, Kista eller Solna.


- Vattenburen golvvärme i hela huset
- Elektrisk golvvärme i bägge badrum
- Elektrisk markis som medföljer
- Nyrenoverat kök med exceptionell förvaring
- Förberett för enkel installation av laddbox i garage under huset

Dokument (pdf)

Planlösningar

Länkar

Film

Allmän information

Pris

Utgångspris

Antal rum

5 varav 4 Sovrum

Tomtareal/mark

158 kvm

Tomtarealuppgifter enligt

Lantmäteriet

Boarea (BOA)

146 kvm

Areauppgift enligt

Lantmäteriet

Gatuadress

Ekovägen 28

Ort

Sundbyberg

Kommun

Sundbyberg

Taxeringsår

2021

Värdeår

2008

Taxeringsvärde byggnad

2 566 000 SEK

Taxeringsvärde mark

1 508 000 SEK

Totalt taxeringsvärde

4 074 000 SEK

Taxeringsvärdet är

Fastställt

Fastighetsbeteckning

SUNDBYBERG RYTTMÄSTAREN 8

Objektskategori

Småhus

Objektstyp

Radhus (Typkod: 220)

Byggnader

Byggår

2007

Om-/tillbyggnadsår

2018

Utförda renoveringar

Renoveringar/ Tillbyggnader/ Underhåll

2007 - 2016
Normalt underhåll med målning etc.

2017
Tillbyggnad Hall (nedre plan) och Sovrum (övre plan) skapande av totalt 17 kvm.

2018
Ombyggnad kök (planlösningsändring), nytt kök, ny parkett, nya vitvaror.
Fasad målad entrésida.
Vardagsrum målat.

2019
Fasad målad baksida.
Rensning ventilationskanaler.
Hall övervåning och trapp målad.

2020
Fönsterkarmar utsida målade.
Ny inredning badrum entréplan samt övre plan inkl wc stolar.
Nylagd rullgräsmatta hela tomten.
Rensning av ventilationskanaler.

2021

Altan mot baksidan slipad, sibiriskt lärkträ som ej ska behandlas.
Sedumtak gödslat.
Slipat överliggare på terrass entrésida.
Byte av flödesventil i fjärrvärmecentralen.

2022
Master bedroom målat.
Sovrum mot baksida målat.
All ekparkett på nedervåningen slipad och mattlackad.
Sedumtak gödslat.
Kökskåpsvägg målad i ny färg.
Badrumsdörr övre plan omlackad
Ommålning dörrfoder invändigt.
Laddbox installeras med koppling till husets egna elcentral.

Avlopp

Kommunalt avlopp

Vatten

Kommunalt vatten året om

Ekonomi

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Driftskostnad

Uppvärmning

10 000 SEK/år

Samfällighet

9 500 SEK/år

Årlig elförbrukning

11 000 kWh/år

Elkostnad

15 388 SEK/år

Försäkringskostnad

5 000 SEK/år

Summa driftkostnad

39 888 SEK/år

Antal personer i hushållet

4

Fastighetsskatt/-avgift

8 874 SEK/år

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration ej utförd

Övriga rättigheter och belastningar

Gemensamhetsanläggning

Sundbyberg Sundbyberg Ga:1

Gemensamhetsanläggning

Sundbyberg Ryttmästaren Ga:1

Gemensamhetsanläggning

Sundbyberg Ryttmästaren Ga:2

Gemensamhetsanläggning

Sundbyberg Ryttmästaren Ga:3

Gemensamhetsanläggning

Sundbyberg Ryttmästaren Ga:4

Rättigheter last

Officialnyttjanderätt: Tunnelbana

Planer och bestämmelser

Sundbyberg 2:26 Och Skvadronen,delar Av, Detaljplan (Beslutsdatum: 20041129, Registreringsdatum: 20050803)

Planer och bestämmelser

Del Av Kv Skvadronen Mm, Detaljplan (Beslutsdatum: 20080721, Registreringsdatum: 20081219)

Inteckning

Inteckningar

2

Totalt belopp

2 300 000 SEK

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy