Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Ekovägen 28, Duvbo, Sundbyberg
Typ
Radhus
KVM
146.0 kvm
Tomt
158 kvm (friköpt)
Rum
5 rum

Sällan Till Salu med friköpt tomt, uppdaterad hög standard och garageplats!

För första gången på två år presenteras nu ett av Sundbybergs absolut bästa radhus som väldigt sällan är till salu! Sedan dessa radhus färdigställdes 2007 har endast fem ägare sålt och detta är således ett gediget kvitto på att trivseln och boendeformen är väldigt hög. Just detta radhus har successivt uppdaterats med omsorgsfulla material- och färgval, underhållande poster samt en utbyggnad av hall samt övervåning som skapade ett extra sovrum (se lista under "Mer info" för underhåll och reparationer)

Huset disponeras över två plan varav entréplan har en rymlig hall med stilrent och skyddande kakelgolv, plats för sittmöbel samt god förvaring i två skjutdörrsgarderober med spegeldörrar. Vidare in i huset finns det renoverade och fullutrustade köket. Här finns gott om arbetsyta och förvaring i de flertalet under- och överskåpen samt bänkskiva och den trevliga köksön som även ger plats för ett par barstolar. Från köket nås även förrådet beläget under trappan som rymmer en hel del tillsammans med elskåp och uttag för router för fiber med Sundbybergs Stadsnät. I anslutning till köket nås även det ena badrummet som går i tidlösa gråa och vita toner och rymmer vattenfallsdusch från Tapwell, WC, elektrisk handdukstork, handfat i kommod med ovanhängande spegel samt, bakom ljus skiljevägg, tvättmaskin och torktumlare. Från köket nås det stora, luftiga och sociala allrummet där såväl matplats, soffgrupp och TV har sina naturliga platser. Detta rum skänks ett otroligt ljusinsläpp och grönskande vy tack vare de stora fönsterpartierna samt en ljusgård placerad ovanför nuvarande matbord som bidrar till en mäktig känsla.

Altanen i söderläge är belägen med nyslipad sibirisk lärkträ som ej ska behandlas och bara blir finare med åren. En elektrisk markis som täcker hela altanen är redan installerad och överlämnas till nästa ägare och från altanen nås även ett stort och rymligt förråd. Efter altanen fortsätter en nylagd, friskt växande gräsmatta och erbjuder mer möbleringsalternativ och odlingar av favoritväxter och träd. Tack vare solläget fullkomligt badar altanen och uteplatsen i sol och är en privat oas att njuta på tillsammans med vänner och familj. I slutet av gräsmattan finns inget närliggande hus utan istället en allmänning av grönska och natur, ett alldeles unikt läge! På husets andra sida finns en gemensam gård med flera fontäner, sittplatser och planterade träd.

Ovanvåningen badar även den i ljus tack vare de stora fönsterpartierna och ljusgården. Direkt till höger efter trappen finns Master Bedroom som med sina stora, öppningsbara fönster ut mot grönskan är ett sovrum att minst sagt trivas i! Granne med detta rum ligger nästa sovrum som är bra i storlek och har likadant fönster ut mot grönskan. I mitten av ovanvåningen finns två rymliga klädkamrar som minst sagt sväller hela familjens kläder och tillhörigheter samt den ena är försett med centraldammsugare. Ytterligare ett badrum försett med badkar, WC, elektrisk handdukstork, handfat i kommod och ovanhängande spegel är nästa rum och därefter följer ett till rymligt sovrum med skjutdörrsgarderober och ytterligare ett allrum med fina fönsterpartier ut mot områdets gemensamma innergård. Detta allrum är perfekt för när familjen vill se på olika program eller när någon familjemedlem har gäster över men kan likväl omvandlas till ytterligare ett sovrum, kontor eller gästrum.

Rakt under huset finns garageplats som ingår och alltså inte kostar något extra. Nuvarande säljare har förberett för smidig installation av laddbox om så önskas. Förberedelsen är kopplad till husets elskåp och framtida nyttjande av laddning läggs således på den egna elräkningen så laddning kan enkelt schemaläggas för när elen är som billigast. För när gäster kommer på besök finns gott om betalparkeringar just utanför huset. Här bor du i ett lugnt villaområde med närhet till tunnelbana samt bussar som cirkulerar i stadsdelen och närhet till grönskande områden såsom Golfängarna, Lötsjön, och Ursviks motionsområde. Populära Duvboskolan ligger i närhet och I närliggande Sundbyberg centrum finns goda förbindelser med Stockholms innerstad, med både tunnelbana, pendeltåg och bussar. I villaidyllen Duvbo, intill fantastisk natur och omtyckta idrotts- och rekreationsområden, ligger denna lilla oas. Här bor man nära naturen men ändå på kort avstånd in till centrala Sundbyberg, Stockholm City, Kista eller Solna.


- Vattenburen golvvärme i hela huset
- Elektrisk golvvärme i bägge badrum
- Elektrisk markis som medföljer
- Nyrenoverat kök med exceptionell förvaring
- Förberett för enkel installation av laddbox i garage under huset

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy