Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Rödjevägen 11, Skårtorp, Härryda
Typ
Villa
KVM
54.0 kvm
Tomt
3 000 kvm (friköpt)
Rum
3 rum

Chans att skapa ditt drömhem!

Välkommen till en villa belägen på en stor, rogivande och barnvänlig hörntomt i Skårtorp. I detta idylliska, fridfulla och lummiga område har du badbryggor, fiske och egen båtplats i Hornasjön, skola F-5 och busshållplats ett stenkast från huset.
Charmigt hus med möjligheten att sätta sin egen prägel då det är i behov av renovering, eller varför inte börja om från början och bygg ditt drömhus på en av områdets absolut bästa tomt. Söker man ett sommartillhåll så är detta ett tidlöst hem om 54 kvadratmeter fyllda med potential där man kan skapa fina sommarminnen.

Huset har en 3000 kvadratmeter stor hörntomt med gott om plats för lek och umgänge där endast fantasin sätter gränser för vad man kan göra. Tomten har i övrigt fruktträd, bärbuskar, stora gräsytor, en vacker häck som skyddar mot insyn och ger många soltimmar. Utöver infarten som idag används i norr finns dessutom en till som är belägen i väst.

Huvudhuset har utrymme för bra förvaring i grovkällaren. Till sitt förfogande har man dessutom ett gästhus med två sovrum samt ett timmerhus gjort av träd från tomten med bastu. Här har man enskilt vatten och inget avlopp. Vattenbrunnen är nyligen djupborrad och med ny pump (inget vattentest) och önskar man avlopp så rekommenderas att man installerar en trekammarbrunn. Fiber är redan indraget och redo för att användas.
Huset är inte besiktigat och önskas säljas med friskrivningsklausul då det finns renoveringsbehov. Dessutom önskar säljarna att de mesta av den lösa egendomen medföljer i köpet.

I Skårtorp ligger dessa idylliska, fridfulla och lummiga kvarter. Badbryggor och egen båtplats i Hornasjön, förskola och busshållplats ligger ett stenkast från huset och Härrydaskolan F-5, Chalmers golfklubb och Chalmersbastun ligger en cykeltur bort. Området bjuder även på förskola, bra kommunikationer, badsjö och vackra grönområden. Här på Rödjevägen 11 är det lätt för hela familjen att trivas!

Välkommen till visningen!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy