Länk kopierad!
Bilder
Budgivning pågår
Aktuellt bud: 2 850 000 SEK
Se budhistorik

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 995 000 SEK / Utgångspris
Adress
Vinkelgatan 3, Löberöd, Löberöd
Typ
Villa
KVM
120.0 kvm, biarea 82.0 kvm
Tomt
1 020 kvm (friköpt)
Rum
5 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Familjevilla med härlig tomt i Löberöd!

Nu kan vi presentera en härlig familjevilla på barnvänligt läge i Löberöd. Här erbjuds ett boende med möjlighet till fyra sovrum, härliga sociala ytor i vardagsrummet med en generös terrass med morgonsol samt två toaletter varav den ena nyligen är renoverad. I övrigt finner vi ett välplanerat kök samt en praktisk källare som erbjuder goda förvaringsmöjligheter och tvättstuga med plats för klädvård. Tomten är perfekt uppdelad med en stor gräsmatta, en mysig damm och möjlighet till flertalet uteplatser med både kvälls- och morgonsol. Huset är i gott skick och har löpande underhållits av nuvarande ägare vilket gör det möjligt för köparen att bara flytta in. I Löberöd bor du med närhet till matbutik, skola, förskola och vårdcentral. Pendlingen med bil är enkel via E22:an. Missa inte visning!

Rumsbeskrivning

Hall:
Välkommen in till Vinkelgatan 3. Vi möts direkt av den ljusa hallen som binder ihop husets alla våningar. Här finns goda avhängningsmöjligheter. Laminatgolv och träpanel på väggarna.

Badrum:
I direkt anslutning till hallen ligger det helkaklade badrummet (2019) i neutrala färgval. Här finns allt man behöver med WC, dusch och handfat med kommod.

Kök:
Nästa utrymme är det välplanerade köket i äldre charmigt skick. Vita luckor möter en bänkskiva som ger lättskötta arbetsytor. Köket erbjuder allt man behöver för att laga en trerättersmiddag med diskmaskin, spis/ugn, fläkt samt kyl. Här finns också plats för ett mindre matbord vid behov. Laminatgolv och målade väggar.

Vardagsrum/Kök:
Intill köket ligger ett av sovrummen som idag används som vardagsrum. Här finns plats för en stor soffhörna eller en säng och skrivbord. Laminatgolv och målade väggar.

Vardagsrum/Matsal:
Vidare når vi rummet som idag används som matsal men som med enkelhet får plats med både ett långbord och familjens soffhörna. Härifrån har du aldrig långt med fikabrickan på somrarna tack vare utgången till den stora terrassen. Härligt ljusinsläpp från två håll. Laminatgolv och målade väggar.

Sovrum:
Det sista rummet på bottenplan är det lättmöblerade sovrummet som ger plats för en säng samt avlastningsmöbler eller extra förvaring vid behov. Laminatgolv och målade väggar.

ÖVRE PLAN:
Allrum:
På övre plan når vi först ett allrum som kan användas som kontor eller bara en yta att umgås på. Här är det bara fantasin som sätter gränser. Trägolv och målade väggar.

WC:
I anslutning till trappan finns en gästtoalett som fyller sitt syfte med WC och handfat. Fräsch våtrumsmatta och målade väggar.

Sovrum:
Till vänster om allrummet ligger master bedroom som ger utrymme för en stor dubbelsäng och förvaring eller avlastningsmöbler vid behov. Laminatgolv och målade väggar.

Sovrum:
På andra sidan av trappan ligger det sista sovrummet med plats för en säng samt skrivbord. Trägolv och målade väggar.

KÄLLARE:
Källaren ger mycket goda förvaringsmöjligheter med både matkällare och stort förråd vid pannan. Här finns också en rymlig tvättstuga med gott om plats för klädvård. Utrustningen består av tvättmaskin och vask.

Dokument (pdf)

Planlösningar Energideklaration Fastighetskarta-2022-06-11 Info undersökningsplikt fastighet

Länkar

Film

Allmän information

Pris

2 995 000 SEK (Utgångspris)

Antal rum

5 varav 4 Sovrum

Tomtareal/mark

1 020 kvm

Tomtarealuppgifter enligt

Lantmäteriet

Boarea (BOA)

120 kvm

Biarea (BIA)

82 kvm

Areauppgift enligt

Lantmäteriet

Gatuadress

Vinkelgatan 3

Ort

Löberöd

Kommun

Eslöv

Taxeringsår

2021

Värdeår

1954

Taxeringsvärde byggnad

983 000 SEK

Taxeringsvärde mark

407 000 SEK

Totalt taxeringsvärde

1 390 000 SEK

Taxeringsvärdet är

Fastställt

Fastighetsbeteckning

ESLÖV ÖLYCKE 21:5

Objektskategori

Småhus

Byggnader

Byggår

1954

Typ av byggnad

1,5-planshus med källare

Typ av ventilation

Självdrag

Fönster

3-glasfönster (2011)

Avlopp

Kommunalt avlopp

Vatten

Kommunalt vatten året om (egen brunn för bevattning)

Taktyp/takbeklädnad

Tegel

Grund

Källare

Typ av uppvärmning

Jordvärme (2022)

Stomme

Trä

Fasadtyp

Tegel

Bjälklag

Trä

TV/Internet beskrivning

Fiber finns.

Uteplatsbeskrivning

Möjlighet till flertalet uteplatser på den generösa tomten. Framsidan vetter mot öster vilket ger den perfekta platsen för morgonkaffet. Gräsmattan med kvällssol bjuder in till sena grillkvällar med vänner. Tomten är mycket trevligt uppdelad med det bästa av alla världar; njut av den stora gräsmattan med plats för bus åt barnen, den porlande dammen samt trädäcket intill. På tomten finns varierande växtlighet och rabatter där den trädgårdsintresserade kan gå loss. Viss växtlighet kommer att tas med av nuvarande ägare.

Ekonomi

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Driftskostnad

Vatten och avlopp

6 977 SEK/år

Renhållning

2 700 SEK/år

Årlig elförbrukning

20 600 kWh/år

Elkostnad

40 094 SEK/år

Försäkringskostnad

6 132 SEK/år

Summa driftkostnad

55 903 SEK/år

Antal personer i hushållet

4

Fastighetsskatt/-avgift

8 874 SEK/år

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Plats för minst två bilar på den grusade uppfarten. Garaget ger också plats för en bil.

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är utförd 2/8 2013

Specifik energianvändning

48 kWh/m²

Övriga rättigheter och belastningar

Planer och bestämmelser

Beckasinen, Tomtindelning (Beslutsdatum: 19370406)

Planer och bestämmelser

Stadsplan (Beslutsdatum: 19761006)

Inteckning

Inteckningar

9

Totalt belopp

1 615 000 SEK

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta