Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Kärrsångarevägen 52, Linghem, Linköping
Typ
Radhus
KVM
108.0 kvm
Tomt
0 kvm
Rum
4 rum

Oslagbart hörnläge i barnfamiljernas högkvarter

Välkommen in i detta bostadsrättsradhus på Kärrsångarevägen och108 välplanerade kvadratmeter fördelade på två våningar. Bostaden utgörs av fyra rum och kök som tillsammans bildar en ljus och barnvänlig bostad som det finns något genuint och väldigt hemtrevligt över. Här finner du kvaliteter som genomgående stora ljusinsläpp, fräscha ytskikt, ett inglasat uterum, trädäckad altan, gräsmatta samt två uppfartsparkeringar varav en med laddstolpe.

Bostaden består av en välplanerad och inbjudande hall med goda förvaringsutrymmen, ett stilrent, fräscht och härligt kök med ljusa köksluckor samt med plats för matbord, tre sovrum, inglasat uterum, ett duschrum, badrum samt ett rymligt, mysigt och charmigt vardagsrum med fint ljusinsläpp, härliga umgängesytor och vacker utsikt. Separat förvaring under trappan som leder upp till övervåningen. Det större sovrummet är stort och harmoniskt med fint ljusinsläpp, utmärkta förvaringsmöjligheter i form av separat klädkammare och plats för dubbelsäng. De övriga två sovrummen fungerar utmärkt som barnrum, sovrum, gästrum eller kontor. Det ena badrummet är beläget på entréplan och är smakfullt och trevligt och har badkar, toalett, tvättmaskin, torktumlare samt handfat. Det andra duschrummet som är beläget på övervåningen är stilrent och fräscht och har toalett samt dusch. Golvvärme i hela entréplanet.

Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. I den här bostaden finns en lummig och lättskött uteplats med bra läge som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Här kan du njuta av härliga dagar samt kvällar med både familj och vänner. Trädgården nås från uterummet och erbjuder trätrall, sol från eftermiddag till kväll och lättmöblerade ytor. Från bostadens framsida finns det likaså en uteplats som erbjuder morgonsol.

Brf Boklok Sävsångaren är en välskött, trevlig och stabil förening med god ekonomi, en härlig gemenskap och ständigt fokus på förbättringsåtgärder som bland annat tillhandahåller sina medlemmar en härlig lekplats, miljörum och gästparkeringar. Detta populära och trygga område i Linghem är ett mycket populärt bostadsområde med något för alla som vill bo naturnära, barnvänligt och fint. Här har du nära till allt vardagen kräver i form av förskola, lekparker, skola, bad via Himnabadet, välsorterad matbutik och bra kommunikationer.

Tillträde sker enligt överenskommelse och kan ske i höst. Varmt välkommen på visning!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy