Länk kopierad!
Bilder
Besiktigad & försäkrad

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
4 750 000 SEK
Adress
Platinavägen 29, Stenby, Eskilstuna
Typ
Villa
KVM
155.0 kvm, biarea 60.0 kvm
Tomt
701 kvm (friköpt)
Rum
6 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Välvårdad villa i lugnt område

Trevlig 1,5-plansvilla byggd 2016 i populära Stenby om 155 kvm fördelat på 6 rum och kök, varav 4 sovrum. Väl underhållen bostad med bl a braskamin och inglasat uterum. Flexibel planlösning med många möjligheter. Entréplanet består av ett rymligt vardagsrum med braskamin och utgång till ett inglasat uterum, stort kök, ett sovrum, helkaklat badrum med dusch samt en groventré/tvättstuga. Det övre planet innefattar ett allrum, fyra sovrum, ett helkaklat badrum med bubbelbadkar samt ett förråd. Villan är belägen i bästa tänkbara område för barnfamiljen och fastighet som vetter mot grönområde. På husets entrésida finns stensättningar och en stenmur som vetter mot vägen utanför. Bakom huset finns en stor lekvänlig gräsmatta, omgärdad av tujahäckar, med träd och buskar. Från den stenbelagda uppfarten nås ett garage med tillhörande förrådsdel.

Närhet till centrum, förskolor, skolor, matbutik och bra kommunikationer via tåg till Stockholmsområdet. Ca 3,8 km till närmsta E20-påfart.

Välkommen hem!

Rumsbeskrivning

ENTRÉPLAN
Entréhall: Via vacker stentrapp nås en rymlig hall med plats för avhängning av ytterkläder. Snyggt sidoljus som skänker rikligt med ljus. Vita väggar samt klinkergolv innanför dörr som övergår till parkett.

Kök: Rymligt kök med vita skåpluckor och mörka bänkskivor. Gott om förvaring i över- och underskåp . Rymlig plats för matbord i anslutning till kök. Utgång till trädäck. Utrustning: induktionshäll, fläkt, diskmaskin, kyl och frys i fullhöjd samt inbyggd ugn och mikro. Parkettgolv samt ljusa väggar.

Vardagsrum: Rymligt rum med flertalet fönster, braskamin samt utgång till stort inglasat uterum med trevlig utsikt. Parkettgolv samt tapetserade väggar.

Sovrum 1: Bra rum med flertalet garderober samt två fönster. Plats för dubbelsäng, sängbord samt någon mer möbel om man så vill. Parkettgolv samt ljusa väggar.

Grovkök/tvätt: Utrymme som nås närmast från garaget. Utrustning: tvättmaskin, torkskåp, tvättho. Bra arbetsytor och god förvaring i överskåp samt städskåp. I detta utrymme finns värmepumpen placerad.

Dusch/wc: Helkaklat badrum med dusch bakom välvda glasdörrar, toalett, handduksvärmare och tvättfat i kommod med spegelskåp ovan. Ett mindre fönster som skänker naturligt ljus.

ÖVRE PLAN:
Allrum: Via trappen nås ett allrum med plats för bl a soffa och tv-möbel. Brett fönsterparti, ett takfönster och spotlights i taket. Parkettgolv samt ljusa väggar. Snedtak. I anslutning till badrummet finns ett mindre förråd.

Sovrum 2 och 3: Två liknande rum med varsitt fönster, parkettgolv samt ljusa väggar. Sovrum 3 nås via sovrum 2. Snedtak.

Sovrum 4: Även detta rum har ett fönster, parkettgolv samt ljusa väggar. Snedtak.

Badrum: Helkaklat badrum med spotlights i tak, bubbelbadkar, toalett samt en kommod med en förgylld tvättskål ovanpå. Ett mindre fönster samt ett takfönster. Snedtak.

Välkommen hem!

Dokument (pdf)

Energideklaration

Länkar

Film

Allmän information

Pris

4 750 000

Antal rum

6 varav 4 Sovrum

Tomtareal/mark

701 kvm

Tomtarealuppgifter enligt

Lantmäteriet

Tomtbeskrivning

Entrésida med stensättningar och stenmur samt baksida med stor, lekvänlig gräsmatta. Vy mot grönområde.

Boarea (BOA)

155 kvm

Biarea (BIA)

60 kvm

Areauppgift enligt

Lantmäteriet

Gatuadress

Platinavägen 29

Ort

Eskilstuna

Kommun

Eskilstuna

Taxeringsår

2021

Värdeår

2016

Taxeringsvärde byggnad

2 918 000 SEK

Taxeringsvärde mark

529 000 SEK

Totalt taxeringsvärde

3 447 000 SEK

Taxeringsvärdet är

Fastställt

Fastighetsbeteckning

ESKILSTUNA LUNGMOSSEN 2

Objektskategori

Småhus

Objektstyp

Villa (Typkod: 220)

Byggnader

Byggår

2016

Typ av ventilation

Mekanisk frånluft med återvinning

Fönster

3-glasfönster

Skorstenstyp

Skorsten av plåt

Avlopp

Kommunalt avlopp

Vatten

Kommunalt vatten året om

Taktyp/takbeklädnad

Betongpannor

Grund

Krypgrund

Typ av uppvärmning

Fjärrvärme, Frånluftsvärmepump

Märke på värmeanläggning

NIBE F370

Stomme

Trä

Fasadtyp

Träfasad

Bjälklag

Trä

TV/Internet beskrivning

Fiber

Uteplatsbeskrivning

Stort inglasat uterum med skjutbara glaspartier samt trädäck på husets ena kortsida och baksida.

Övriga byggnader

Garagebyggnaden har en separat förrådsdel.

Ekonomi

Kommentar

Kostnad för uppvärmning avser fjärrvärme med en beräknad årsförbrukning om 4,55 MWh enligt leverantör.
Kostnad för el innefattar hushållsel samt uppvärmning via frånluftsvärmepump enligt beräknad årsförbrukning från leverantörer.
Kostnad för VA enligt beräknad årsförbrukning om 317 m³ enligt leverantör.

Boendekostnadskalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Driftskostnad

Vatten och avlopp

10 670 SEK/år

Uppvärmning

4 608 SEK/år

Renhållning

3 120 SEK/år

Årlig elförbrukning

12 533 kWh/år

Elkostnad

23 180 SEK/år

Stadsnätet

480 SEK/år

Summa driftkostnad

42 058 SEK/år

Antal personer i hushållet

3

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Garage med plats för en bil. Plats för fler bilar på uppfarten.

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är utförd 23/11 2022

Specifik energianvändning

46 kWh/m²

Energiprestanda, primärenergital

57 kWh/m²

Energiklass

B

Övriga rättigheter och belastningar

Gemensamhetsanläggning

Eskilstuna Lingonet Ga:1

Planer och bestämmelser

Lagersberg 1:1 Och 1:3,stenby, Detaljplan (Beslutsdatum: 20091022, Registreringsdatum: 20100505)

Samfällighet

ESKILSTUNA LINGONET S:1

Inteckning

Inteckningar

4

Totalt belopp

3 315 000 SEK

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta

Boendekalkyl