Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Björkelundsvägen 6A, Björkelund, Motala
Typ
Radhus
KVM
98.0 kvm
Tomt
0 kvm
Rum
4 rum

Charmigt bostadsrättsradhus med hörnläge i lugnt och lummigt kvarter nära Borenshults slussar

Välkomna till Björkelundsvägen 6A och detta trivsamma och mycket charmiga bostadsrättsradhus med gavelläge. Ni välkomnas in i separat entré med egen gårdsplats på baksidan av det mysiga, röda huset med vita knutar. Husens karaktär ihop med de grusade gångarna och den lummiga miljön i närområdet ger en riktig Bullerby-känsla! Föreningen bildades i slutet på 1980-talet och i samband med detta renoverades byggnaderna för att låta det gamla möta det nya.

Väl inne i bostaden finns en hall med goda avhängningsmöjligheter, ett ljust och fräscht välutrustat kök med matplats intill fönster, ett rymligt sovrum med garderober samt kaklat duschrum/tvätt där duschkabin, handdukstork och porslin/badrumsmöbler är utbytta i år. En trappa upp finns ett läckert vardagsrum med generöst ljusinsläpp, två sovrum och wc. Utöver trädgårdsytan vid entrén finns även en grästäppa tillhörande denna bostad på andra sidan av huset där ni har en fin yta för utemöbler i soligt väderstreck. Till bostaden hör även ett stort förråd i källaren om cirka 50 kvadratmeter som du når via dörr på husets gavel.

Här bor ni i en familjär, trivsam bostadsrättsförening med gemensam grönyta på baksidan som underhålls gemensamt av föreningens medlemmar. Till bostaden hör ett garage samt en parkeringsplats på bekvämligt avstånd. Utöver garage och parkering ingår även vatten, sophämtning samt tv och internet via fiber i avgiften. Både förskola och skola finns inom gångavstånd. Ni har närhet till affärer och service vid Verkstadstorget, Bråstorp Handelsområde och Motala centrum. Ett stenkast bort nås Göta kanal med fina motionsstråk, Borenshult slussar och sjön Boren.

Sammantaget är detta ett bekvämt och praktiskt boende i lugnt och lummigt kvarter med närhet till barnomsorg och service men också härliga naturupplevelser direkt inpå knuten. Upptäck gärna mer på visning - Välkomna att anmäla er!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy