Länk kopierad!
Bilder
Besiktigad & försäkrad

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
9 995 000 SEK / Utgångspris
Adress
Rödarvsgränd 32, Vällingby Kälvesta, Vällingby
Typ
Villa
KVM
204.0 kvm, biarea 76.0 kvm
Tomt
707 kvm (friköpt)
Rum
9 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Välkommen på bokad visning! Föranmäl dig för information om visningstid och bud.

Välkomna till Rödarvsgränd 32!

Nu finns chansen att förvärva denna ytterst väldisponerade och barnvänliga villa om 204 kvm placerad i populära Kälvesta. Här erbjuds ett modernt och bekvämt boende med hög standard på såväl material- som interiörsval. Ljuset flödar in genom de stora fönsterpartierna som bjuder på utsikt i två väderstreck och lägg dessutom till den fantastiska uteplatsen och trädgården som omsluter bostaden och erbjuder fest för de vuxna och lek för barnen. Bostaden präglas av ljusa väggar och listverk vilket gör det enkelt att möblera efter eget tycke och smak. Kanske är ni som flyttar in här till sommaren?

Bostaden stoltserar med sina kvadratmetrar som är fördelade på två plan. Entréplanet erbjuder ett fantastiskt ljusinflöde genom stora fönsterpartier och utgång till uteplats och trädgård. Kök och vardagsrum är i social öppen planlösning - här finns gott om svängrum för både vardagsmiddagarna och helgens festligheter. Det magnifika köket har allt som efterfrågas och är stilsäkert med vita skåpluckor och lådfronter. Vidare på våningsplanet finns ett stort och rymligt badrum och en mindre gäst-wc. Tre av bostadens fem sovrum hittar vi samlade till höger från entréhallen. Intill sovrummen hittar vi också en perfekt placerad klädkammare som rymmer både kläder och skor.

På källarplan hittar vi de övriga sovrummen, ett stort badrum samt en stor och rymlig bastu - en härligare hotellkänsla går inte att få. Vidare erbjuds ett stort sällskapsrum som idag används som biorum och på andra sidan finns ett hemmagym. En yteffektiv tvättstuga med bra förvaringsmöjligheter samt ett sovrum som passar utmärkt som gästrum eller varför inte inreda ett hemmakontor? Här finns även möjlighet till uthyrningsdel med egen ingång som erbjuder eget kök, ett badrum samt ett rymligt sällskapsrum med sovalkov.

Missa inte detta perfekta boende för den kräsna familjen i idylliskt villakvarter! Välkomna hem!

Omtyckt familjeområde med närhet till stora grönområden, lekplats, förskola, skola och stormarknad samt busshållplats med bra förbindelser till Spånga centrum samt Vällingby City med all tänkbar service. Promenadväg till Mälaren med härliga strövområden och bad.

För frågor om bostaden, samfälligheten och området kontakta ansvarig fastighetsmäklare Martin Panjaki!

Rumsbeskrivning

Entréhall

Ljus och välkomnande entréhall med plats för hatt- och skohylla. Intilliggande gäst-wc. Ljusa väggar och klinker på golvet.

Vardagsrum

Fantastiskt ljust och rymligt vardagsrum som är i delvis öppen planlösning med matplatsen och köket. Öppen spis. Möblera med stora familjesoffan, tillhörande soffbord och media-möbel. Plats för matbord för 6-8 personer i matsalen. Ljusa väggar och parkett på golvet.

Kök

Ljust och modernt kök med vita släta skåpluckor och lådfronter med arbetsbänk i trä. Den maskinella utrustningen består av induktionshäll, ugn och mikro i högskåp, integrerad diskmaskin samt integrerad kyl och frys. Ljusa väggar och parkett på golvet.

Master Bedroom

Harmoniskt och rymligt master bedroom med plats för den stora dubbelsängen, tillhörande sängbord och övrig sovrumsmöbel om så önskas. Utgång till balkong. Ljusa väggar och parkett på golvet.

Sovrum 2

Harmoniskt sovrum som passar utmärkt som barnrum/gästrum eller varför inte ett hemmakontor. Plats för säng, tillhörande sängbord och övrig sovrumsmöbel om så önskas. Ljusa väggar och parkett på golvet.

Sovrum 3

Harmoniskt sovrum som passar utmärkt som barnrum/gästrum eller varför inte ett hemmakontor. Plats för säng, tillhörande sängbord och övrig sovrumsmöbel om så önskas. Ljusa väggar och parkett på golvet.

Gäst WC

Perfekt placerad gäst-wc med wc-stol, tvättställ samt spegel. Ljus klinkers på golvet och ljusa kakelplattor på väggarna.

Badrum

Stort och rymligt badrum med ljusa klinkersplattor på golvet som fortsätter upp som kakel på väggarna. Wc, dubbla tvättställ med kommod, spegelskåp med inbyggd belysning, badkar samt duschhörna.

Gillestuga/Sällskapsrum

Fantastiskt sällskapsrum som rymmer soffa, tillhörande soffbord och media-möbel. Ljusa väggar och parkett på golvet.

Sovrum 4/Uthyrningsdel

Mysigt sovrum som ligger i uthyrningsdelen och rymmer både säng och soffgrupp. Intilliggande kök samt badrum. Egen ingång.

Gym/Sällskapsyta

Sällskapsrum som idag används som gym. Möblera efter eget tycke och smak. Laminat på golvet och ljusa väggar.

Bastu

Rymlig bastu med intilliggande omklädningsrum med dusch samt toalett.

Länkar

Film

Allmän information

Pris

9 995 000 SEK (Utgångspris)

Antal rum

9 varav 5 Sovrum

Tomtareal/mark

707 kvm

Tomtarealuppgifter enligt

Lantmäteriet

Boarea

204 kvm

Biarea (BIA)

76 kvm

Areauppgift enligt

Lantmäteriet

Gatuadress

Rödarvsgränd 32

Ort

Vällingby

Kommun

Stockholm

Taxeringsår

2021

Värdeår

1974

Taxeringsvärde byggnad

2 969 000 SEK

Taxeringsvärde mark

2 003 000 SEK

Totalt taxeringsvärde

4 972 000 SEK

Taxeringsvärdet är

Fastställt

Fastighetsbeteckning

STOCKHOLM ÅKERTISTELN 35

Objektskategori

Småhus

Objektstyp

Villa (Typkod: 220)

Byggnader

Byggår

1974

Typ av byggnad

Tvåplanshus i sutteräng

Typ av ventilation

Mekanisk till- och frånluft med värmeåtervinnings aggregat

Fönster

2-glasfönster

Utvändiga plåtarbeten

Plåt

Avlopp

Kommunalt avlopp

Vatten

Kommunalt vatten året om

Taktyp/takbeklädnad

Betongpannor

Grund

Betong

Typ av uppvärmning

Direktverkande el/Luftvärmepump

Stomme

Blåbetong

Grundmur

Blå lättbetong

Fasadtyp

Tegelstensfasad/Träpanel

Bjälklag

Lättbetongkassetter

Ekonomi

Boendekostnadskalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Driftskostnad

Vatten och avlopp

2 000 SEK/år

Årlig elförbrukning

30 000 kWh/år

Elkostnad

39 000 SEK/år

Försäkringskostnad

6 000 SEK/år

Summa driftkostnad

47 000 SEK/år

Antal personer i hushållet

5

Fastighetsskatt/-avgift

8 874 SEK/år

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är utförd 12/6 2022

Specifik energianvändning

75 kWh/m²

Energiprestanda, primärenergital

135 kWh/m²

Energiklass

E

Övriga rättigheter och belastningar

Planer och bestämmelser

Åkertisteln T 1-40, Tomtindelning (Beslutsdatum: 19720914)

Planer och bestämmelser

Kälvesta Vi, Stadsplan (Beslutsdatum: 19710201)

Inteckning

Inteckningar

8

Totalt belopp

3 820 000 SEK

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta

Boendekalkyl