Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Kalvögatan 3, Rydebäck, Helsingborg
Typ
Villa
KVM
165.0 kvm
Tomt
600 kvm (friköpt)
Rum
5 rum

Nybyggt atriumhus med härlig spa-känsla & påkostade detaljer!

Kalvögatan 3 är en frizon för själen, en plats där gränsen mellan ute och inne suddas ut och stora glaspartier ger rymd och ljus åt de som bor här. Huset genomsyras av en lugn och lyxig spaatmosfär, med en underbar atriumgård, ständigt närvarande i hemmet genom stora fönsterpartier - och inte minst tillgänglig från tre håll med glasade dörrar som går från golv till tak. En av de läckra atriumentréerna leder till hemmets spa - ett rymligt badrum med en avkopplande bastu, ett stort badkar, dubbla handfat och dubbeldusch.

Den motsatta sidan av atriumgården leder till vardagsrummet som är sammanbundet med köket. Här väntar stora umgängesytor och en mysig braskamin från Contura, perfekt för mörka vinterkvällar. I det luftiga köket från Epoq finns gott om plats för vänner och familj, gärna runt köksön med utrymme för barstolar. Här finns gott om förvaring, energismart induktionshäll med integrerad köksfläkt, vinkyl, ugn, micro, kyl, frys och en exklusiv kompositsten 20 mm - samt utgång till både atriumgård och trädgård.

Detta vackra atriumhus är byggt 2022 och är 165 kvadratmeter stort, fördelat på fem rum varav tre sovrum. Byggherre är Fiskarhedenvillan och huset är specialdesignat, vilket gör objektet unikt. Här är inget lämnat åt slumpen; detaljer är genomtänkta, materialen påkostade och färgvalen harmoniska och diskret trendiga. Till master bedroom hör en rymlig walk-in closet. Under de genomgående vitoljade furuparkettgolven finns vattenburen golvvärme. Belysningen är en smarthome-lösning (Plejd). Vitvarorna är genomgående från Bosch och Siemens, värmesystemet består av vattenburen värmepump från Nibe med med återvinning, perfekt för den som värdesätter ett energisnålt hem med hög komfort. Dubbelduschen har en snyggt sluttande Unidrain golvbrunn som diskret leder bort vattnet - och också omnämns som världens säkraste. Vidare finner man två rymliga sovrum med ett allrum i mellan rummen, perfekt för barnfamiljen.

Kalvögatan ligger i en nybyggd del av populära Rydebäck. Området heter Månsgård och består av småhustomter blandat med bostadsrätter. I området finns goda tåg- och bussförbindelser, skolor årskurs 1-9, förskolor, serviceutbud i form av mataffär, restaurang, bageri med mera. Rydebäck är känt för sin närhet till havet, badstranden och naturen. En kort promenad bort finner man Rya Golfklubb, välkända restaurang Tegel och lyxiga spahotellet 1622, perfekt för den som bryta vardagen med närhet till golf, god mat och spa. Rydebäck är sannerligen ett bostadsområde som lever upp till sitt goda rykte, en plats där familjer njuter av balansen mellan lugnet, naturen och närheten till stadskärnan.

Trädgården och markarbetet utvändigt överlämnas ofärdigt. Nuvarande ägare har förberett en gjuten golvplatta för framtida garagebyggnad.

Varmt välkommen på visning med SkandiaMäklarna, anmälan krävs!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy