Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Nybrovägen 23, Harvestad, Linköping
Typ
Villa
KVM
177.0 kvm, biarea 31.0 kvm
Tomt
422 kvm (friköpt)
Rum
5 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Ett stiligt, väldisponerat och energisnålt passivhus i två våningar på hörntomt med extra allt.

Ett stilsäkert generöst hem i två plan med genomgående påkostade, fräscha ytskikt och mycket ljusinsläpp. Detta är ett perfekt boende som erbjuder uteplatser i alla väderstreck, lättskött mysig trädgård att vistas på och med sitt centrala läge i området är det nära till allt i Harvestad. Här bor ni med direkt närhet till förskola, skola, golfbana och grönområden samt härliga promenader i intilliggande natur. Närhet till naturområden kring Ullstämma och Vidingsjö och på kort avstånd finns ett mindre affärsområde.

Entrén välkomnar med en ljus och rymlig hall med klinkergolv och gott om förvaring i bla skjutdörrsgarderob. Från hallen nås den praktiska tvättstugan och ett förråd. Hallen ansluter också till duschrum/gästwc och nedre planets öppna ytor med kök, matplats och vardagsrum. Vardagsrummet med stora fönsterpartier från golv till tak ger en härlig känsla av rymd och ett fantastiskt ljusinsläpp. Här finns plats för både soffgrupp, ytterligare möblering samt ett större matbord intill köket. Här ges direkt tillträde till den härliga altanen på baksidan med uteplats och en lyxig vinterträdgård. Köket centralt placerat i huset går i vitt med svart bänkskiva och en väl tilltagen gemensam yta gör det till den perfekta samlingsplatsen för både familj och vänner.

På övre plan finner ni hemmets tre sovrum och ett allrum. Samtliga väl tilltagna med fina ljusinsläpp från fönster samt enhetliga parkettgolv och ljusa väggar. Här finns även ett stort helkaklat duschrum med bastu och en stor balkong med spabad för långa sköna sommarkvällar.

Här finner ni även uppvärmt garage och stort förråd, bägge med golvvärme samt en extra byggnad för ytterligare förvaring på tomten.
Detta är ett passivhus av riktigt bra kvalitet med hög genomgående standard samt solcellspaneler för hög energieffektivitet.

Harvestad är ett perfekt område för alla särskilt om du gillar närheten till golf, natur och mycket bekvämligheter. Här finns direkt närhet till förskola samt skola. Harvestad ligger endast sex kilometer från Linköpings centrum med cykelbana hela vägen. Det finns också väldigt bra bussförbindelser som tar dig in till centralstationen på 20 minuter och trädgårdstorget på 15 minuter.

Ett fantastiskt hem för familjen i ett barnvänligt område med nära till allt.
Välkommen hem!

Rumsbeskrivning

VÅNING 1, NEDRE PLAN

HALL
Ljus välkomnande och funktionell hall med svart klinkergolv och vitmålade väggar. Plats för avhängning och ytterligare möblering/förvaring. Garderob med skjutdörrar och väggmonterad designad lådförvaring.

BADRUM 1
Från hallen nås detta stiliga duschrum/gästwc med grå klinker och vitt kakel, ljusinsläpp från fönster. Dusch med glasväggar, wc, handfat med kommod, handdukstork samt spegelskåp.

KÖK
Ett öppet, rymligt och väldigt praktiskt kök från Marbodal. Vita snickerier gifter sig fint med svart bänkskiva. Maskinpark i elegant svart innefattar häll, kyl, frys, diskmaskin, micro och ugn från Husqvarna samt fläkt från Franke. Svart klinker och ljusa väggar samt fönster åt två håll. Öppet mot matplats, vardagsrum och hall och här finns trappan som leder upp till övre plan. Här kan gästerna slå sig ner vid bardisken in mot köket.

TVÄTTSTUGA
Väl tilltagen tvättstuga från Marbodal som är väldisponerad och praktisk. Grå klinker och ljusa målade väggar. Här kommer man in via hallen. Tvättmaskin och torktumlare från Husqvarna, torkskåp, arbetsbänk, städskåp och förvaring samt ho med blandare.

VARDAGSRUM/MATPLATS
Vardagsrummet knyter an till hela nedre plan och här finns stor flexibilitet i möbleringen . Ekparkett och ljusa väggar samt öppet mot hall och kök. Enormt ljusinsläpp med fönster från golv till tak, stora skjutdörrspartier ut till altanen och uterummet. Här bjuds härliga umgängesytor och flera rum i rummet samt trivsam utsikt över grönska och det fina grannskapet. Här står en magiskt fin vit kamin med snurrplatta så den kan avnjutas från flera håll.

UTERUM
Från vardagsrummet nås det ca 15 kvm stora uterummet via skjutdörrar. Grå klinker och vita väggar samt skjutglaspartier som tar dig vidare ut till den mysiga trädgården åt alla håll.

FÖRRÅD/GARAGE/FÖRRÅD
I slutet av hallen finns ett praktiskt förråd på ca 2 kvm. Parkettgolv och vita målade väggar. Här finns även centraldammsugaren. Stort uppvärmt garage med möjlighet till extra förvaring och innanför garaget finner ni ytterligare ett stort uppvärmt förråd med klinkergolv och installerad dusch.

VÅNING 2, ÖVRE PLAN

ALLRUM
Ett fantastiskt rum för trivsel en trappa upp med ljusinsläpp från stora fönster samt utgång till stora balkongen. På balkongen finns ett rejält spabad samt plats för möblemang. Allrummet har ekparkett och ljusa tapetserade väggar och ansluter till samtliga rum på övre plan. Här finns även en kamin för extra mys och värme.

BADRUM 2
Stilrent och rymligt badrum med ett grått klinkergolv som matchar rummets kaklade väggar i vitt och grått. Dusch med glasväggar, handfat och badrumsskåp med spegel samt handdukstork. Här finner ni även en stor härlig bastu med utsikt mot omgivningen.

SOVRUM 1
Lättmöblerat och mysigt rum med ekparkett och ljusa väggar. Fint ljusinsläpp med fönster åt två håll och plats för säng och annan möblering. Passar lika bra som barnrum/gästrum eller kontor. Här finns också extra förvaringsmöjligheter i klädkammare.

SOVRUM 2
Ett trivsamt sovrum med gott om plats för säng och möblering/förvaring. Ljusinsläpp från fönster åt två håll. Ekparkett och ljusa tapetserade väggar. Fungerar givetvis lika bra som barnrum/gästrum, kontor.

SOVRUM 3
Ett otroligt fint sovrum (Master bedroom) med ekparkett och ljusa tapetserade väggar. Här finns också en rejäl platsbyggd förvaring med skjutdörrar samt stora fina fönster för ljusinsläpp och utsikt.

WALK-IN-CLOSET
Parkettgolv och ljusa väggar. Här finns gott om förvaringsyta, stor nog att kunna användas som hemmakontor.

Länkar

Film

Allmän information

Pris

Högstbjudande

Antal rum

5 varav 3 Sovrum

Max antal sovrum

5

Tomtareal/mark

422 kvm

Tomtarealuppgifter enligt

Lantmäteriet

Boarea (BOA)

177 kvm

Biarea (BIA)

31 kvm

Areauppgift enligt

Lantmäteriet

Gatuadress

Nybrovägen 23

Ort

Linköping

Kommun

Linköping

Taxeringsår

2021

Värdeår

2016

Taxeringsvärde byggnad

3 245 000 SEK

Taxeringsvärde mark

1 045 000 SEK

Totalt taxeringsvärde

4 290 000 SEK

Taxeringsvärdet är

Fastställt

Fastighetsbeteckning

LINKÖPING NÄSSELNÅLEN 9

Objektskategori

Småhus

Objektstyp

Villa (Typkod: 220)

Byggnader

Byggår

2016

Typ av ventilation

Mekanisk till- och frånluft med återvinning FTX

Fönster

3-glasfönster isoler

Utvändiga plåtarbeten

Plåt

Avlopp

Kommunalt avlopp

Vatten

Kommunalt vatten året om

Taktyp/takbeklädnad

Takpannor

Grund

Platta på mark

Typ av uppvärmning

Fjärrvärme, 2 braskaminer

Stomme

Trä

Fasadtyp

Puts/Trä

Bjälklag

Trä

TV/Internet beskrivning

Fiberanslutet

Uteplatsbeskrivning

Här kan vi stoltsera med flertalet uteplatser i alla väderstreck. Stenlagd uteplats på framsida samt runt hörnet mot vinterträdgård. Vinterträdgården som är en del av huset går att öppna upp helt och hållet med skjutdörrar. Den är isolerad och har golvvärme. Stor altan med glasräcke leder till en fantastisk utehörna under tak med plats för rejält möblemang, förvaring och grill. Till detta också den rejält tilltagna balkongen med spabad.

Övriga byggnader

Förrådsbyggnad på framsida för extra mycket förvaring.

Byggnadskommentar

Solcellsanläggning installerad ca 8000 Kwh/år

Ekonomi

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Driftskostnad

Vatten och avlopp

1 500 SEK/år

Uppvärmning

13 600 SEK/år

Årlig elförbrukning

7 000 kWh/år

Summa driftkostnad

15 100 SEK/år

Antal personer i hushållet

3

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Garage och bilplats. En del av tomten är avsatt och asfalterad för tre extra bilplatser. Elbilsladdare 22kw. Hörnläge med gästparkering och vändplan.

Övriga rättigheter och belastningar

Gemensamhetsanläggning

Linköping Nässelnålen Ga:1

Gemensamhetsanläggning

Linköping Nässelnålen Ga:2

Planer och bestämmelser

Harvestad 9:1(del Av),södra Möjetorp, Detaljplan (Beslutsdatum: 20101117, Registreringsdatum: 20110315)

Inskrivna övriga rättigheter, belastningar och övriga gravationer

Råberga, Vattenskyddsområde (Beslutsdatum: 20180315, Registreringsdatum: 20180903)

Inteckning

Inteckningar

2

Totalt belopp

4 600 000 SEK

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy