Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Gullrisstigen 7, Stockholm
Typ
Villa
KVM
112.0 kvm, biarea 68.0 kvm
Tomt
717 kvm (friköpt)
Rum
7 rum

Ansvarig mäklare

Josefine Wernström
Ansvarig mäklare Josefine Wernström

Läge, läge, läge! Minuter från Långsjöbadet!

Välkommen till Gullrisstigen 7!

Bostaden erbjuder rymliga ytor, många kvadratmeter och massor av rum gör detta till det perfekta huset för en stor barnfamilj. Här finns det även möjlighet att göra om källarvåningen till en uthyrningslägenhet.
En grönskande och härlig tomt med fina gräsytor för barnen att leka på eller för den med gröna fingrar som gillar att odla. Stor altan i ett härligt solläge med plats för både loungegrupp, matgrupp samt en jacuzzi.

Promenadavstånd till Långsjöbadet och mysiga Långsjön. Perfekt för ett svalkande dopp sommartid eller långfärdsskridskor vintertid. Där finns även grillplats och Beachvolleybollplan. Med en 10 minuters busstur når du Älvsjö med övrig service så som apotek, vårdcentral, konditorier, restauranger, matbutiker och olika gym-kedjor. För den som vill storhandla så är bl.a. flera ICA och Willy´s stormarknad placerat intill Älvsjö, här finns även systembolaget.

Bussarna i närområdet trafikerar Älvsjö-Fruängen-Gullmarsplan-Telefonplan. I Fruängen ansluter tunnelbanans röda linje. I Älvsjö finns pendeltåget som tar dig in till stan under 10 minuter och trafikerar sträckan Södertälje-Märsta/Uppsala C och Nynäshamn-Bålsta. I området finns flera av Stockholms bästa förskolor och skolor med bl.a. Johan Skytte skolan, Herrängens skola och Långbrodalsskolan.

Inom cykelavstånd från bostaden finns flera guldkorn. För den som gillar friluftsliv och träning finns Älvsjöskogens naturreservat. Vill ni äta gott finns massor av spännande matställen och fik runtom Älvsjö i form av; Långbro Värdshus, Älvsjö bageri, Aloé, Vivels konditori, Fru Marias Bak, TESO sushi, Rinos Bodega, och Herrängens gård.

Sammantaget en unik chans att förvärva ett hus med ett läge som sällan är till salu. Perfekt för både barnfamiljen och paret som vill slå sig till ro.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy