Länk kopierad!

Visningar

tors 30 jun 16:30 - 17:15
Boka tid via hemsidan eller kontakta mäklaren.
lör 2 jul 10:30 - 11:30
Boka tid via hemsidan eller kontakta mäklaren.
tis 5 jul 16:30 - 17:15
Boka tid via hemsidan eller kontakta mäklaren.

Boka visning

Anmälan till visning. Fyll i formuläret och välj önskat visningstillfälle.

Vill du värdera din nuvarande bostad?

Ta del av vår integritetspolicy

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
3 495 000 SEK / Utgångspris
Adress
Battavägen 3, Löberöd,
Typ
Villa
KVM
174.0 kvm
Tomt
1 119 kvm (friköpt)
Rum
7 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Rymlig villa för familjen i barnvänliga Löberöd!

Välkommen till Battavägen 3 där vi nu erbjuder ett stort hus med möjlighet för sammanlagt fem sovrum. Här erbjuds en bostad som är mycket praktisk med egen grovingång, stort kök med köksö och intilliggande matsal och sociala ytor. I husets finns två badrum där det ena har dusch och det andra badkar. Övre plan bjuder på en mer privat del med fyra av fem sovrum och ett stort allrum. Huset har löpande underhållits med bland annat fönsterbyte och taktvätt. Utemiljön är husets pärla med både en stor gräsmatta för familjens yngsta medlemmar och den odlingsintresserade men också ett stort trädäck som är den perfekta platsen för sena grillkvällar. Garage med förråd och inredd del som kan användas som kontor eller hobbyrum. Solpaneler håller nere energiförbrukningen. I Löberöd bor du med närhet till matbutik, förskola, skola och vårdcentral. Missa inte visning!
Planskiss kommer att publiceras på måndag.

Rumsbeskrivning

Hall:
Välkommen in till Battavägen 3 och en stor inbjudande entré med goda förvaringsmöjligheter. Härifrån nås också trappan upp till övre våningen. Laminatgolv och målade väggar.

Badrum:
Direkt till vänster når vi husets första badrum i äldre men välskött skick. Här finns allt som behövs i form av dusch, WC och handfat. Plats för ytterligare förvaring finns. Neutrala våtrumsmattor på golv och väggar.

Sovrum 1:
Mittemot badrummet ligger det första sovrummet som idag används som master bedroom. Här ges plats för en stor dubbelsäng och generös förvaring. Njut av härlig utsikt mot trädgården. Laminatgolv och målade väggar.

Matsal:
I anslutning till köket har nuvarande ägare inrett en rymlig matsal som ger plats för ett långbord åt familjens festligheter. Njut av utgången till den stora terrassen också vilket gör att du aldrig har långt med sommarfikat. Inbyggda förvaring finns. Laminatgolv och målade väggar.

Kök:
I köket i detta hus finns goda möjligheter för familjen att samlas och laga mat tillsammans. Här möter ljusa luckor det gråa kaklet som stänkskydd och den mörka träbänkskivan. Köket ger goda förvaringsytor och mycket plats för matlagning.Den stora köksön gör att utrymmet känns mer inbjudande och att gäster kan vara med medan maten förbereds. Utrustningen består av kyl och frys i fullhöjd (2017), diskmaskin (2017), fläkt, spis/ugn (2017) samt vask. Laminatgolv och målade väggar.

Groventré/Tvättstuga:
I anslutning till köket ligger den praktiska grovingången som samtidigt är tvättstugan. Här finns gott om plats för klädvård och att samla smutsiga skor och ytterkläder. Utrustningen består av tvättmaskin (2020), torktumlare (2020) och vask. Lättstädade plastmattor på väggar och golv.

Vardagsrum:
På andra sidan av entrén ligger det stora vardagsrummet som ger gott om utrymme för hela familjens fredagsmys. Här finns plats för både ett långbord och en stor soffhörna. Njut av utgången till det stora trädäcket.

ÖVRE PLAN:
Sovrum 2:
Direkt när vi kommer upp till övre plan når vi husets andra sovrum som ger plats för en säng och skrivbord vid behov. Inbyggd förvaring finns. Laminatgolv och målade väggar.

Badrum:
Badrummet på övre plan renoverades 2010 av nuvarande ägare med neutralt kakel och klinker bestående av vita väggar och mörkt golv. Extra lyx med badkar. I övrigt består utrustningen av WC och handfat med kommod.

Kontor:
Mittemot badrummet ligger ett mindre sovrum som idag används som kontor av nuvarande ägare. Laminatgolv och målade väggar.

Allrum:
I anslutning till övriga sovrum finns ett stort allrum som är en perfekt lek- eller spelyta för familjens yngsta medlemmar. Här finns plats för exempelvis en soffhörna med tv eller ett större skrivbord om man är i behov av det. Laminatgolv och målade väggar.

Sovrum 3 och 4:
På andra sidan allrummet ligger två sovrum som är lika stora. Här finns plats för vardera en säng samt skrivbord eller ytterligare förvaring vid behov. Laminatgolv och målade väggar.

Övrigt:
Larmet ingår ej i köpet.

Dokument (pdf)

Planlösningar Info undersökningsplikt fastighet Fastighetskarta-2022-06-23

Länkar

Film

Allmän information

Pris

3 495 000 SEK (Utgångspris)

Antal rum

7 varav 5 Sovrum

Tomtareal/mark

1 119 kvm

Tomtarealuppgifter enligt

Lantmäteriet

Boarea (BOA)

174 kvm

Areauppgift enligt

Säljaren

Gatuadress

Battavägen 3

Kommun

Eslöv

Taxeringsår

2021

Värdeår

1977

Taxeringsvärde byggnad

1 165 000 SEK

Taxeringsvärde mark

415 000 SEK

Totalt taxeringsvärde

1 580 000 SEK

Taxeringsvärdet är

Fastställt

Fastighetsbeteckning

ESLÖV ÖLYCKE 1:196

Objektskategori

Småhus

Objektstyp

Villa (Typkod: 220)

Byggnader

Byggår

1977

Utförda renoveringar

Ny elcentral och elbilladdare.

Typ av byggnad

1,5-planshus

Typ av ventilation

Självdrag

Fönster

3-glasfönster (2021)

Avlopp

Kommunalt avlopp

Vatten

Kommunalt vatten året om (egen brunn för bevattning)

Taktyp/takbeklädnad

Betongpannor

Typ av uppvärmning

Direktverkande el, solenergi samt pelletskamin och luft/luft-värmepump

Stomme

Trä

Grundmur

Platta på mark

Fasadtyp

Tegel

Bjälklag

Trä

TV/Internet beskrivning

Fiber är installerat.

Uteplatsbeskrivning

Mycket trevlig trädgård med plats för alla att samsas. Den som gillar att odla har plats att gå loss samtidigt som ungarna kan ha utrymme för fotbollsmålen. Ett rejält växthus med grund köptes 2018. Trädgården är lättskött med varierande växtlighet och rabatter. Härligt trädäck med sol hela dagen vilket blir den perfekta platsen för morgonkaffet och sena grillkvällar med nära och kära.

Övriga byggnader

Garage med intilliggande förråd som gjorts om till kontor.

Ekonomi

Kommentar

Kostnad för uppvärmning avser pellets. 4000 kWh går till billaddning, 4887 kWh avser försäljning av el och 4613 produceras via solenergin.

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Driftskostnad

Vatten och avlopp

10 624 SEK/år

Uppvärmning

4 500 SEK/år

Sotning

558 SEK/år

Renhållning

3 388 SEK/år

Årlig elförbrukning

24 000 kWh/år

Elkostnad

29 586 SEK/år

Försäkringskostnad

6 221 SEK/år

Summa driftkostnad

54 877 SEK/år

Antal personer i hushållet

5

Fastighetsskatt/-avgift

8 874 SEK/år

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Mycket goda parkeringsmöjligheter tack vare den stenlagda uppfarten med utrymme för två bilar och möjlighet för ytterligare en till i garaget.

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är beställd

Övriga rättigheter och belastningar

Planer och bestämmelser

Stadsplan (Beslutsdatum: 19750922)

Inteckning

Inteckningar

4

Totalt belopp

2 000 000 SEK

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta