Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 995 000 SEK / Utgångspris
Adress
Kärleksbacken 1, Hurva, Hurva
Typ
Villa
KVM
105.0 kvm, biarea 4.0 kvm
Tomt
800 kvm (friköpt)
Rum
4 rum

Trevligt hus med fina möjligheter i Hurva!

Nu har vi chansen att erbjuda detta hemtrevliga hus i lantliga Hurva.
Här är de stora projekten redan vidgjorda så som tak, fönster och kök vilket gör det möjligt för nästa ägare att ge sig på de mer personliga delarna! Huset erbjuder ett snyggt kök i öppen planlösning mot matplats och vardagsrum, goda förvaringsutrymmen, två rymliga sovrum samt stor trädgård i soligt söderläge. Perfekt för såväl paret som den nyblivna familjen, endast fantasin kan sätta gränser för möjligheterna här!

Huset är beläget på ett mysigt område med nära till naturen och förskola, på 5 minuters promenad når du busshållplatsen som tar dig till Eslöv där butiker och restauranger väntar.

Välkommen på visning!

Rumsbeskrivning

Hall: Välkommen in till Kärleksbacken 1. Här möts ni av en inbjudande hall med avhängningsmöjligheter för ytterkläderna. Charmigt plankgolv och tapetserade väggar i blått.

Kök: Vidare in i huset nås köket i öppen planlösning mot matplats och vardagsrum. Köket är modernt renoverat 2019 i en härlig grå ton med en mörk bänkskiva som möter de vita kakelplattorna längs väggen. Här finns allt som behövs för en lyckad matlagning i form Spis, fläkt, diskmaskin samt kyl/frys i full höjd. Parkettgolv och vitmålade väggar.

Vardagsrum: Från köket når vi vardagsrum samt matplats i praktisk fördelning med matplats i en del och vardagsrum i andra. Matplatsen ger plats för ett större matbord 4-6 personer och övergår till vardagsrummet som enkelt möbleras med soffgrupp och ytterligare förvaringsmöblemang. Parkettgolv och tapetserade väggar.

Kontor: Mellan fin andre entrén och vardagsrummet ligger ytterligare ett rum som passar sig utmärkt som kontor eller ett sovrum till om behovet finns. Parkettgolv och tapetserade väggar.

Badrum: Husets badrum nås från hallen och är klädd med våtrumsmatta på väggar och på golvet ligger ljusa klinkerplattor. Badrummet fyller sitt syfte och är utrustat med badkar, tvättmaskin(torktumlare ingår ej), vask samt WC.

Entré: Mellan kök och kontor ligger ytterligare en entré till huset med en mindre hall, här finns även ett mindre förråd. Från hallen är även trappan placerad upp till våning 2. Plankgolv och målade väggar.

ÖVRE PLAN

Allrum: Från trappen når vi ett mindre allrum som är under uppfräschning, här finns goda utrymmen för förvaringsmöblemang. Plastmatta och tapetserade väggar.

Sovrum: Sovrum med plats för både dubbelsäng, skrivbord och mindre avlastningsbord. Plankgolv och tapetserade väggar.

Sovrum: Det andra sovrummet är av större storlek och har även detta plats för dubbelsäng, skrivbord samt garderober vid behov.
Tapetserade väggar och Parkettgolv.

Dokument (pdf)

Planlösningar Karleksbacken1-ED Karleksbacken1-Rapp Fastighetskarta-2023-05-25

Länkar

Film

Allmän information

Pris

1 995 000 SEK (Utgångspris)

Antal rum

4 varav 2 Sovrum

Max antal sovrum

3

Tomtareal/mark

800 kvm

Tomtarealuppgifter enligt

Lantmäteriet

Boarea

105 kvm

Biarea (BIA)

4 kvm

Areauppgift enligt

Mätning

Gatuadress

Kärleksbacken 1

Ort

Hurva

Kommun

Eslöv

Taxeringsår

2021

Värdeår

1929

Taxeringsvärde byggnad

688 000 SEK

Taxeringsvärde mark

330 000 SEK

Totalt taxeringsvärde

1 018 000 SEK

Taxeringsvärdet är

Fastställt

Fastighetsbeteckning

ESLÖV HURVA 2:35

Objektskategori

Småhus

Objektstyp

Villa (Typkod: 220)

Byggnader

Byggår

1909

Utförda renoveringar

2012 Nytt tak och fönster.
2012 Luft/vatten värmepump
2019 Renovering av kök
2019 Ny el dragen
2021/2023 Samtliga vattenkranar utbytta

Fönster

2-glasfönster

Avlopp

Kommunalt avlopp

Vatten

Kommunalt vatten året om

Taktyp/takbeklädnad

Betongpannor

Grund

Krypgrund

Typ av uppvärmning

Värmepump luft-vatten

Stomme

Tegel och trä

Fasadtyp

Plast och plåt

Bjälklag

Trä och betong

Uteplatsbeskrivning

Stor lättskött trädgård med gräsmatta i söderläge. Här finns stora möjligheter för den med gröna fingrar att anlägga vackra rabatter eller varför inte ett trädäck där man kan avnjuta sommarens grillkvällar med familj och vänner.

Övriga byggnader

Större förråd/garage i nära anslutning till huset, dessa är i behov av uppfräschning men fyller sin funktion i form av förvaringsytor.

Ekonomi

Boendekostnadskalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Driftskostnad

Vatten och avlopp

6 916 SEK/år

Väg

400 SEK/år

Renhållning

3 734 SEK/år

Årlig elförbrukning

12 691 kWh/år

Försäkringskostnad

6 684 SEK/år

Summa driftkostnad

17 734 SEK/år

Antal personer i hushållet

1

Fastighetsskatt/-avgift

7 635 SEK/år

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Här finns gott om parkeringsplatser i form av en grusad uppfart med plats för 2 bilar, ena delen av de gamla garaget skapar även möjligheter för ytterligare en bil.

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är utförd 31/5 2023

Specifik energianvändning

87 kWh/m²

Energiprestanda, primärenergital

171 kWh/m²

Energiklass

E

Övriga rättigheter och belastningar

Gemensamhetsanläggning

Eslöv Hurva Ga:7

Planer och bestämmelser

Byggnadsplan (Beslutsdatum: 19680206)

Samfällighet

ESLÖV HURVA S:3

Samfällighet

ESLÖV HURVA S:4

Samfällighet

ESLÖV HURVA S:5

Inteckning

Inteckningar

10

Totalt belopp

1 440 000 SEK

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta

Boendekalkyl