Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Trångtä 26, Funbo, Uppsala
Typ
Villa
KVM
138.0 kvm, biarea 14.0 kvm
Tomt
1 174 kvm (friköpt)
Rum
6 rum

Renoverad familjevilla i populära Funbo

Välkommen till en trivsam familjevilla på utsökt tomt i naturnära Funbo strax utanför Uppsala. Huset har nyligen genomgått en omfattande renovering med bla nya våtrum, nytt kök, nytt genomgående parkettgolv samt nya ytskikt. Entréplanet erbjuder två sovrum, klädkammare/kontor, luftigt vardagsrum med härliga fönsterpartier och med utgång till husets uterum. Vidare finns ett rymligt ljust kök med plats för stort matbord. Stort badrum samt tvättstuga med groventré. Via trappan i entrén når du övre plan som fördelar sig på två stora sovrum, rymligt allrum samt en toalett. Ett fantastiskt läge för dig som uppskattar "lugnet på landet" och naturen men samtidigt vill ha närhet till city!

Den trevliga uppvuxna tomten erbjuder ett stort urval av blommor, buskar och fruktträd och ligger inbäddad i grönska. En perfekt plats för trevliga grillkvällar och gott om utrymme för barn med spring i benen. På tomten finns även en stor carport samt ett garage. På uppfarten finns plats för flertalet bilar.

Området Trångtä ligger på ett bekvämt avstånd från Uppsala. Ca 15 minuter med bil till Resecentrum och endast 10 minuter till Boländerna som erbjuder mycket bra service. Här finn bl.a. flera matvarubutiker, Systembolaget, Ikea och ett stort shoppingutbud. Dessutom ca 10 minuter till Gnistarondellen där du hittar bl. a. ICA Gnista. Perfekt är även detta läge för pendlaren då du på endast ca 7 minuter når en av E4:ans flera på-och avfarter samt andra stora färdleder, perfekt för dig som pendlar. Goda bussförbindelser till city, bussarna avgår ca varje halvtimme, även skolbuss som avgår till Funboskolan. I Trångtä bor du med vackra omgivningar med natur och strövområden samt med närhet till Funbosjön, Fjällnora och Trehörningen. Flera badplatser och goda möjligheter för fiske. Funbo skola (F - 3 skola med skolbarnsomsorg) är beläget på ca 3,5 km avstånd. Här finns också Funbo IF som förfogar över ett flertal anläggning för olika typer av idrott.

Välkommen hem.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy