Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
8 950 000 SEK / Högstbjudande
Adress
Krokvägen 47, Gamla Enskede, Enskede
Typ
Parhus
KVM
90.0 kvm, biarea 64.0 kvm
Tomt
425 kvm (friköpt)
Rum
3 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Renoveringschans i underbara kvarter

I fantastiskt populära Ga Enskede och dess vackra idylliska, kulturhistoriskt intressanta omgivningar ligger detta parhus byggt 1922. Här bor du i en svårslagen miljö där det ibland känns som tiden stått still men ändå med stadens puls och utbud runt hörnet. Du njuter av villaträdgårdarnas lummighet och gemyt, med förskola och skola på bekvämt gångavstånd samt med bara minuter till tunnelbana och cykelstråk som tar dig in till stan på mindre än en kvart. Enskedes restauranger, deli och bageri ligger bara ett stenkast bort och är härliga mötespunkter i området utöver de många parkerna. Ga Enskede har med denna svårslagna kombination blivit ett av Stockholms mest efterfrågade villaområden.
Huset erbjuder en totalyta på 154 kvm (boarea 90+biarea 64) och disponeras idag som 3 rok varav 2 sovrum med det går med enkla medel att bygga ett tredje sovrum ( se alternativ planlösning). Finns även ett rum i källaren som går att inreda för den som önskar. I övrigt är det här huset för dig som vill forma ditt eget drömboende då huset har renoveringsbehov men har alla möjligheter att bli riktigt fint. Säljes med friskrivningsklausul.

Välkommen hem!

OBS! Kommande hus med planerad visning 4/9. Besiktningsprotokoll, energideklaration samt inomhusbilder kommer senare i augusti. Maila gärna intresse redan nu till niclas.claeson@skandiamaklarna.se

Allmän information

Pris

8 950 000 SEK (Högstbjudande)

Antal rum

3 varav 2 Sovrum

Max antal sovrum

3

Tomtareal/mark

425 kvm

Tomtarealuppgifter enligt

Lantmäteriet

Tomtbeskrivning

Plan trivsam trädgårdstomt (friköpt).

Boarea (BOA)

ca 90 kvm

Boareabeskrivning

Areamätning beställd.

Biarea (BIA)

64 kvm

Areauppgift enligt

Lantmäteriet

Gatuadress

Krokvägen 47

Ort

Enskede

Kommun

Stockholm

Taxeringsår

2021

Värdeår

1935

Taxeringsvärde byggnad

1 725 000 SEK

Taxeringsvärde mark

4 995 000 SEK

Totalt taxeringsvärde

6 720 000 SEK

Taxeringsvärdet är

Fastställt

Fastighetsbeteckning

STOCKHOLM SLADDEN 6

Objektskategori

Småhus

Objektstyp

Parhus (Typkod: 220)

Byggnader

Byggår

1922

Om-/tillbyggnadsår

1958

Typ av byggnad

1 1/2-plan med källare

Typ av ventilation

Självdrag

Fönster

2-glasfönster

Utvändiga plåtarbeten

Plåt

Avlopp

Kommunalt avlopp

Vatten

Kommunalt vatten

Taktyp/takbeklädnad

Tegel

Grund

Grundsula/källare

Typ av uppvärmning

Fjärrvärme

Ålder på värmeanläggning

2007

Stomme

Trä

Fasadtyp

Träfasad

Bjälklag

Trä

Ekonomi

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Driftskostnad

Fastighetsskatt/-avgift

8 874 SEK/år

Övriga rättigheter och belastningar

Planer och bestämmelser

Delar Av Enskede, Stadsplan (Beslutsdatum: 19221215)

Planer och bestämmelser

Sladden T 6-9, Tomtindelning (Beslutsdatum: 19220429)

Avtalsrättigheter

Avtalsnyttjanderätt Fiberkabel

Inteckning

Inteckningar

1

Totalt belopp

260 000 SEK

Beskrivning

Övrigt

OMRÅDET:
Gamla Enskede och området runt Margaretaparken är ett av Stockholms mest eftertraktade områden. Karaktären av lummig småstad nära stadens centrum gör att intresset för stadsdelen har ökat för varje år som går. Bebyggelsen är nästan densamma som när området var färdigbyggt. De små tomterna ger inget utrymme för nybyggnad och den förtätning som sker i många äldre villaförorter saknas här.

I närheten finner man Nackareservatet som är Sveriges mest besökta friluftsområde. Här finns möjlighet till aktiviteter som längdskidåkning, löpspår och promenadstråk. Två badsjöar, Flaten och Söderbysjön, nås med en kort cykelfärd. Utöver detta finns det möjlighet till flera aktiviteter i närområdet; golfbanor, parklek och elljusspår.

På bekvämt promenadavstånd ligger Skogskyrkogården, ett populärt utflyktsmål som med sin vackra tallskog och spektakulära arkitektur ger långpromenaden en upplevelse. Skogskyrkogården finns med på Unescos världsarvslista och här kan man även besöka Greta Garbos minneslund.

CENTRUM:
Inte långt från huset ligger den fantastiska Margaretaparken och en bit därifrån Triangelparken där man bl.a. har julmarknad. Här har ett kluster av mycket bra restauranger vuxit upp (Gamla Enskede matbod + Le Garage asian streetfood, Matateljén, Ateljéns Pizza) utöver charmiga Delselius Bageri.
Är du sugen på mer shopping så tar det c:a 10-15 min med bil till Stockholms innerstad. Sen finns även Globens köpcentrum inom promenadavstånd med sitt stora utbud av affärer, restauranger, service och nöjen.

KOMMUNIKATIONER:
Endast c:a 5-7 minuters gångväg till T-banan (station Sandsborg ) som tar c:a 15 min till Stockholm C. Det finns även bussförbindelser i närheten. Tvärbanan går förbi Gullmarsplan som också är en knutpunkt för busstrafiken i hela Söderort. Nynäsvägen och Södra Länken tar dig smidigt in och ut ur stan.

DAGIS OCH SKOLOR:
I och omkring Gamla Enskede finns ett flertal skolor, förskolor och fritidshem. Här finns även den populära Enskedeskolan med årskurserna F-9. Förskolor i närheten är bl.a. Sockenstugan, Förskolan Svampen och Pysslingförskolan Gläntan.

Dokument (pdf)

Planlösningar

Länkar

Film
Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy