Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Strömsbro Tallhöjden 1, Bankekind, Linköping
Typ
Villa
KVM
213.0 kvm
Tomt
2 159 kvm (friköpt)
Rum
7 rum

Exklusivt och naturnära boende i vackra Strömsbro Tallhöjden.

Här stiger du in i ett väl omhändertaget och lyxigt hus med tallskog på ena sidan och milslång utsikt över grönska på andra sidan. En härlig atmosfär, ostört läge, sociala ytor, hög materiell standard och generöst tilltaget i alla avseenden. Här bor du på 213 kvadratmeter fördelade på sju rum och kök. Denna stilrena villa har mycket att tycka om, ett perfekt boende för dig som söker ett okomplicerat boende med magiska vyer, oslagbar boendemiljö och en optimal planlösning genomgående för hela bostaden.

Här kommer du in i en inbjudande och väl tilltagen entré med anknytning till hela nedre plan. Goda avhängningsmöjligheter och klinkergolv. Vidare finns ett rymligt och trevligt vardagsrum, fem sovrum och ett socialt, välutrustat och fräscht kök med påkostade material, ett trevligt "barhäng", stora fönster, öppen planlösning mot vardagsrummet samt nästintill obegränsat med utrymme för förvaring i skåp, lådor och ett stort skafferi. Här nås flera väl tilltagna uteplatser med gjuten altan, spabad, altan med pergola samt ett härligt växthus.
Vardagsrummet har öppen spis och plats för större soffgrupp och matplats. I huset finns även två helkaklade badrum varav ett smakfullt och fräscht med dusch, handfat, golvvärme, badrumsskåp och toalett samt ett större påkostat badrum med dubbelhandfat, handdukstork, badkar, toalett samt lyxig duschplats med sittbänk. Utöver det finns klädkammare, ett allrum beläget på övervåningen med stora fönsterpartier som släpper in mycket ljus samt en praktisk och stor groventré med arbetsbänk, förvaringsskåp, diskho, tvättmaskin, torktumlare samt stor klädförvaring.

Tomten har allt att erbjuda från planteringar i olika "rum", gräsyta för hopp och lek, baksida med direkt anslutning till naturtomt och tallskog samt milslång utsikt på framsidan över grönska, bete och hagar.

Till huset hör dubbelgaraget med goda förvaringsmöjligheter, fjärrstyrda portar, gott om plats för två bilar och ytterligare förvaring.

För den som söker ett attraktivt, vackert och naturnära läge är populära, omtyckta och idylliska Strömsbro ett perfekt område. Närhet till Bankekind och Askeby och endast ca 15-18 minuter från city. Strömsbro ligger endast sju kilometer från Linköpings centrum. Med bra bussförbindelser tar du dig in till centrum på mindre än 20 minuter.

Detta är ett boende som måste upplevas på plats.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy