Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Klockarevägen 12, Brunnsvik, Motala
Typ
Villa
KVM
140.0 kvm, biarea 51.0 kvm
Tomt
1 225 kvm (friköpt)
Rum
6 rum

Enplansvilla med fantastisk trädgård i populära Brunnsvik

Varmt välkommen till denna genuina enplansvilla med en perfekt hörntomt på Klockarevägen 12 i Brunnsvik.

Enplansvillan är ett Rockhammarhus och byggd 1955. Den erbjuder en välplanerad planlösning om ca 140 kvm med vattenburen golvvärme i hela planet. Bergvärme installerades 2019. Huset består av 6 rum varav 4 sovrum alt. om man har önskemål om ett kontorsrum och- eller tv-rum. Det stora vardagsrummet har ljusinsläpp från två håll och med en mysig eldstad blir detta husets naturliga samlingspunkt för hela familjen. Från vardagsrummet finns det direkt utgång till det inglasade uterummet som också har en öppen spis. Det välbevarade köket har generösa arbetsytor och ligger i direkt anslutning till matsalen med stavparkett och stora glaspartier och utgång till trädgården. Goda förvaringsmöjligheter där en av de tre klädkammarna är en större Walk-in closet med naturligt ljusinsläpp från fönstret mot trädgården.

Det finns gott om förvaringsutrymmen i form av vidbyggt garage och ett stort förråd som sammanbygger garage och tvättstugan med bostadshuset.

Huset har underhållsfritt fasadtegel och ett klassiskt rött taktegel. Utsidan bjuder på en härlig stor tomt om ca 1 225 kvm. Här finns det fina grönytor med flertalet buskar, ett utmärkande japanskt körsbärsträd men även ett större odlingsland. Framsidan har en vacker Spireahäck och svarta järngrindar mot den grusade uppfarten. På tomten finns det även en Sorselestuga om ca 10 kvm från 2004 med isolerat golv och el-anslutning.

I området finns det flera skolor och det är gångavstånd till Bråstorps handelscentrum där det finns både mataffärer och detaljhandel.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy