Länk kopierad!
Bilder
Budgivning pågår
Aktuellt bud: 800 000 SEK
BesiktigadBesiktigad

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
995 000 SEK / Utgångspris
Adress
Tegvägen 4, Söderhamn, Söderhamn
Typ
Villa
KVM
98.0 kvm, biarea 98.0 kvm
Tomt
893 kvm (friköpt)
Rum
4 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Familjevänligt hus på Tegvägen!

Varmt välkommen till Tegvägen 4 och detta hemtrevliga hus med många möjligheter, i den här bostaden används varje kvadratmeter på ett genomtänkt sätt.

Det första som möter dig i huset är en inbjudande och funktionell hall med goda avhängningsmöjligheter. Längre in finns ett socialt och lättmöblerat vardagsrum med fint ljusinsläpp och stora fönster, följt av ett funktionellt och lite äldre kök. Tre sovrum varav ett större. Badrummet är fräscht med toalett, duschkabin, kommod och badrumsskåp.

Här ingår en tomt om 893 kvadratmeter som innebär stora möjligheter för såväl vuxna som barn. Husets mysiga och inglasade altan, som nås via vardagsrummet, passar utmärkt för såväl lek som umgänge. I källarplanet finns en härlig gillestuga med kamin, bastu med dusch och toalett i anslutning. Vidare finns flera förrådsutrymmen samt utrymmen som man kan utveckla vidare.
Vidbyggt garage på platta i anslutning till uppfarten och entrèn samt ett lusthus i trädgården där man kan njuta av lugnet och den trivsamma villagatan

Välkommen hem!

Rumsbeskrivning

Hall

Den inbjudande och funktionella hallen öppnar upp och välkomnar både boende och gäster med ljusa väggar och plastmatta. Här finns det mesta man kan kräva av en hall, såsom goda avhängningsmöjligheter.

Kök

Ett funktionellt och lite äldre kök med spis, ugn, fläkt, diskmaskin och kombinerad kyl/frys.

Vardagsrum

Vardagsrummet är husets givna samlingspunkt; ett socialt och lättmöblerat rum med parkettgolv och tapetserade väggar. Här erbjuds fint ljusinsläpp och stora fönster. Härifrån når du husets altan.

Sovrum 1

Från hallen når du husets master bedroom; ett inbjudande rum med plastmatta och tapetserade väggar. Rummet har platsbyggda garderober och plats för dubbelsäng.

Sovrum 2

Ett lite mindre och trevligt sovrum med plats för säng. Tapetserade väggar och har laminatgolv. Fungerar utmärkt som barnrum, gästrum, kontor eller avlastningsrum.

Sovrum 3

Ett mysigt sovrum med plats för säng. Detta rum med tapetserade väggar och laminatgolv passar utmärkt som gästrum, barnrum eller avlastningsrum.

Badrum

Fräscht badrum med toalett, duschkabin, kommod och badrumsskåp. Här ligger våtrumsmatta som går fint ihop med rummets våtrumstapet.

Uteplats

En mysig och inglasad altan med trätrall, sol hela morgonen och förmiddagen och plats för matbord och stolar. Härifrån har du utsikt mot trädgården. Nås via vardagsrummet.

Tvättstuga

Husets tvättstuga är praktisk och utrustad med tvättmaskin, arbetsbänk samt tvättho. I anslutning så när du husets bastu samt dusch.

Gillestuga

Husets gillestuga har sociala ytor, braskamin och plats för soffgrupp. Ett stort och mysig rum där hela familjen kan samlas.

Dokument (pdf)

Fastighetskarta-2022-06-17 ED Smörblomman 2 Tegvägen 4

Länkar

Film

Allmän information

Pris

995 000 SEK (Utgångspris)

Antal rum

4 varav 3 Sovrum

Tomtareal/mark

893 kvm

Tomtarealuppgifter enligt

Lantmäteriet

Tomtbeskrivning

Trädgårdstomt

Boarea (BOA)

98 kvm

Biarea (BIA)

98 kvm

Areauppgift enligt

Lantmäteriet

Gatuadress

Tegvägen 4

Ort

Söderhamn

Kommun

Söderhamn

Taxeringsår

2021

Värdeår

1968

Taxeringsvärde byggnad

598 000 SEK

Taxeringsvärde mark

144 000 SEK

Totalt taxeringsvärde

742 000 SEK

Taxeringsvärdet är

Fastställt

Fastighetsbeteckning

SÖDERHAMN SMÖRBLOMMAN 2

Objektskategori

Småhus

Objektstyp

Villa (Typkod: 220)

Byggnader

Byggår

1968

Typ av byggnad

1-plans villa med källare

Typ av ventilation

Självdrag

Fönster

2-glasfönster

Utvändiga plåtarbeten

Plåt

Avlopp

Kommunalt avlopp

Vatten

Kommunalt vatten året om

Taktyp/takbeklädnad

Plåt

Grund

Betong

Typ av uppvärmning

fjärrvärme

Stomme

Trä

Grundmur

Betong

Fasadtyp

Tegelsten- samt träfasad.

Bjälklag

Trä

TV/Internet beskrivning

Fiber.

Uteplatsbeskrivning

Altan som delvis är inglasad.

Övriga byggnader

Lusthus samt vidbyggt garage.

Ekonomi

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Driftskostnad

Vatten och avlopp

7 948 SEK/år

Renhållning

900 SEK/år

Elkostnad

19 618 SEK/år

Summa driftkostnad

28 466 SEK/år

Antal personer i hushållet

1

Fastighetsskatt/-avgift

5 565 SEK/år

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är beställd

Besiktningsman

Jessica OBM-gruppen

Övriga rättigheter och belastningar

Planer och bestämmelser

Stadsplan (Beslutsdatum: 19670317)

Planer och bestämmelser

Smörblomman, Tomtindelning (Beslutsdatum: 19671016)

Inteckning

Inteckningar

1

Totalt belopp

191 200 SEK

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta

Boendekalkyl