Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Markvägen 45, Vällingby Nälsta, Stockholm
Typ
Villa
KVM
141.0 kvm, biarea 66.0 kvm
Tomt
814 kvm (friköpt)
Rum
6 rum

SOLBADANDE FAMILJEVILLA, I HÖGT LÄGE MED UTSIKT!

Representativ familjevilla placerad på ljuvligt tomt i högt syd-/västläge, straxt intill den lugna återvändsgatans vändplan och tomtgräns mot liten skogsdunge som är perfekt för små äventyrslystna barn. Villan är uppförd i två fulla plan samt inrett vindsplan. Den välplanerade bostaden rymmer fantastiska sällskapsytor en trappa upp och fem möjliga sovrum! Här finns också två helkaklade badrum, det ena med dusch och det andra med badkar. I det generösa och välplanerade köket från 2016 finns utrymme för många runt matbordet och i det väl tilltagna vardagsrummet får sköna familjesoffan och matsalsbordet plats utan att trängas!

- ENTRÉPLANET, MED HELA TRE SOVRUM. Den generösa hallen hälsar välkommen in, här finns fina förvaringsmöjligheter för hela familjens ytterkläder och skor. De tre sovrummens placering på samma plan är perfekt för familj med två mindre barn, här sover man nära mamma och pappa men har egen dörr att stänga om sig. Då barnen har blivit lite större och gärna vill bo på eget plan så är det större sovrummet perfekt att användas som barnens gemensamma allrum då kompisar kommer på besök, en extra lyx är utgången till tomt och stensatt altan i skyddat västerläge. På planet finns även en fantastisk tvättstuga med groventré samt ett helkaklat badrum med dusch.

- DET REPRESENTATIVA OCH SOLIGA PLANET EN TRAPPA UPP. Det solbadande vardagsrummets stora fönsterpartier ger fantastiskt ljusinsläpp och tavel-liknande vy mot grönskan utanför, här finns access till såväl balkong i högt fritt österläge som till generös altan i solbadande västerläge. Från altanen finns trappa till den vackra trädgårdens gräsytor och klipphällar. Planets rymliga och välplanerade kök ger den matlagningsintresserade inspiration då goda måltider skall tillagas, här finns även yta för ett matbord med plats för 6-8 personer. På planet finns också ett stort sovrum samt ett helkaklad badrum från 2017, med badkar.

- VINDSPLANET. Den inredda vinden har ett rymligt och riktigt mysigt rum, är det ett sovrum, ett allrum eller ett lyxigt arbetsrum? På planet finns också en inbyggd garderob, en klädkammare samt ett riktigt rymligt vindsförråd som delvis är isolerat. Om familjen behöver ytterligare bostadsrum så finns goda möjligheter att förädla vindsförrådet till sovrum.

- DET RYMLIGA GARAGET OM CA 18 KVM. Det rymliga garaget är en dröm för den bil- och/eller mc-intresserade! Här ryms bilen eller kanske en mc eller två, detta är även den perfekta platsen för familjens cyklar, vinter-/sommardäck och annat som skall förvaras. Dubbel garageport finns installerad. Framför garaget finns stensatt uppställningsplats för två bilar i bredd, samt cykelställ.

- ÖVRIGT. Solig, vacker och intressant böljande tomt om 814 kvm i högt läge. Tomten är anlagd med buskar, ett trädäck på entrésidan, en stensatt uteplats under skyddande tak på gårdssidan samt plana/svagt böljande gräsytor. Här finns även berg i dagen som ger känslan av västkustens klipphällar vilka snabbt värms upp av solens strålar. Här slår man sig gärna ner och kopplar av sköna sommardagar. Här finns även en balkong i högt fritt österläge samt en solbadande altan i ett fantastiskt västerläge! Bostaden har ett mycket bra läge på lugn återvändsgata. Inom en radie om 5-6 minuters promenad når man flera bussar, förskolor, skolor och ett välbesökt utomhusbad. Till Vällingby Centrum, med det mesta att önska, promenerar man på ca 15 minuter. Här är det lätt att pussla ihop vardagen och att föredra kommunala medel då det är dags att bege sig till arbetet. Välkommen till Markvägen 45!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy