Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
7 950 000 SEK / Högstbjudande
Adress
Turingevägen 85A, Örby, Älvsjö
Typ
Parhus
KVM
120.0 kvm
Avgift
4 324 SEK / mån
Rum
6 rum

Fantastiskt parhus med hög standard mitt i Örbys villaidyll!

Påkostat och fint parhus från 2015 med omsorgsfullt valda exklusiva materialval, generös takhöjd, stora öppna sällskapsytor och många vackra fönster. Bostaden har genomgående ett oljad massivt fiskbensmönstrad ekparkettgolv. Social planlösning på entréplanet med öppet mellan kök, matplats och vardagsrum med utgång till altanen i söderläge. Perfekt för när vänner och familj samlas för trevliga festligheter. Eldstaden i rummet höjer mysfaktorn. Stilrent kök med exklusiv Carrera Marmor bänkskiva med bra arbetsyta och förvaring. Fint helkaklat badrum med dusch i anslutning till hallen.

Bostaden har hela fem sovrum varav tre stycken på mellan planet. Alla med bra storlek och fint ljusinsläpp. Helkaklat lyxigt badrum med Carrera klinkergolv med golvvärme och inbyggt badkar, tvättmaskin, torktumlare och en härlig fransk balkong. De övre planet har idag två sovrum eller hemma kontor och gästrum.

* Bekvämt och tryggt boende i nyare bostadsrättparhus utan något behov av renovering mitt i Örbys villaidyll.

* Goda förvaringsmöjligheter i huset samt ett separat källarförråd i huset bredvid och ett uteförråd vid parkeringen.

* Till bostaden finns parkering med laddstolpe!

* Bostaden är fördelat på tre plan om 150 kvm golvyta, vara av 50 kvm per plan.

* Stabil föreningen med bra ekonomi med en belåning på 6.000 kr / kvm och år. I avgiften ingår värme, vatten, parkering, förråd och sophämtning.

Bostaden ligger på en lugn återvändsgata och härifrån har ni promenadavstånd till både förskolor och skolor med bl.a Örbyskolan.

Från huset har ni cykel/gångavstånd till Älvsjö Centrum med flertalet busslinjer och pendeltåg med destination Södertälje/Nynäshamn och
Uppsala/Märsta/Bålsta. Pendeltåget tar dig direkt till Stockholm Central, Arlanda flygplats och vidare till Uppsala.

Från Örby tar du dig även till flera destinationer med buss; Buss nr 165 - Farsta/Liljeholmen Buss nr 144 - Fruängen/Gullmarsplan
Buss nr 163 - Kärrtorp/Bredäng/Älvsjö Buss nr 161 Gröndal/Midsommarkransen/Älvsjö Buss nr 173 Skarpnäck/IKEA.

Det finns också möjlighet att promenera till Bandhagens C eller Högdalen C med tunnelbanan som tar dig till Stockholms Central på ca 15 - 20 min.

Allmän information

Pris

7 950 000 SEK (Högstbjudande)

Antal rum

6 varav 5 Sovrum

Boarea (BOA)

120 kvm

Boareabeskrivning

150 kvm golvyta fördelat på tre plan.

Gatuadress

Turingevägen 85A

Ort

Älvsjö

Kommun

Stockholm

Lägenhetsnummer BRF

A/001

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Parhus

Rumsbeskrivning

Hall: Välkommande hall med läckert klinkergolv. Förvaring under trappen. Vita målade väggar.

Badrum: Helkaklat badrum med svart klinkergolv med golvvärme och vita kaklade väggar. Badrummet är utrustat med takdusch med glasväggar, kommod, spegel, wc. Spottar i tak med dimmer.

Vardagsrum: Ljust och härligt vardagsrum med högt i tak och fint fiskbensparkettgolv och ljusa målade väggar. Här finner ni en öppen planlösning mot kök och matplats.
Eldstad i anslutning mellan kök och vardagsrum. Utgång till altanen om ca 30 kvm med sol större delen av dagen/kvällen. Markis med fjärrkontroll finns.

Kök: Snyggt stilrent kök med bra arbetsyta och förvaring med köksön. Exklusiv Carrera marmor bänkskiva med infälld diskho med avfallskvarn. Integrarade vitvaror med kyl och frys i fullhöjd, integrerad diskmaskin, induktionshäll, inbyggnadsugn.

Matplats: Matplats för större middagssällskap.

Mellan plan:

Sovrum: Sovrum med plats för dubbelsäng. Förvaring med inbyggda garderober och fransk balkong. Fint fiskbensparkettgolv och målade väggar.

Sovrum: Plats för säng och skrivbord. Fiskbensparkett och ljusrosa målade väggar. Förvaring med inbyggd garderob.

Sovrum: Plats för säng och skrivbord. Fiskbensparkett och ljusgröna målade väggar. Platsbyggd sittmöbel och inbyggd garderob.

Badrum: Fint badrum med Carrera klinkergolv med golvvärme och vita kaklade väggar. Badrummet är utrustat med inkaklat badkar, kommod, spegel med belysning, tvättmaskin, torktumlare. Spottar i tak med dimmer.

Övre plan:

Två sovrum med fint ljusinsläpp via fönster och takfönster. Fiskbensparkett och vita målade väggar. Här finns möjlighet att ta bort en vägg och få till ett extra vardagsrum samt då ett sovrum.

Klädkammare med gott om plats för förvaring.

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Gran Turismo

Organisationsnummer

769627-2405

Allmän information

Bostäderna till brf Grand Turismo stod klara 2015 och består av 6 stycken bostadsrättsparhus.
Husen är placerade runt en gammal vacker ek som bildar navet på fastigheten. Husen väcker tankarna till sekelskiftet med generösa spröjsade fönster, putsad fasad och vackra takutsprång. Husen har väckt mycket beundran och till varje bostad hör en altan med mönstrade cementplattor och omslutna med en skyddande mur.

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

TV/internet

Fiber via Telia.

Övriga utrymmen i föreningen

Bostaden har ett separat källarförråd om ca 4 kvm samt ett uteförråd i anslutning till parkeringen.

Byggnader

Byggår

2015

Ekonomi

Månadsavgift

4 324 SEK/månad. I avgiften ingår Värme, Vatten, Förråd, Parkering, Sophämtning.

Avgiftsförändringar

Ingen planerad höjning/sänkning.

Andelstal

16,67

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Pantförskrivning

är pantsatt

Driftskostnad

Hushållsel

600 SEK/månad

Försäkringskostnad

200 SEK/månad

Kabel TV/Bredband fiber via Telia ( Läggs på avin )

379 SEK/månad

Summa driftkostnad

1 179 SEK/månad

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Parkering med installerad laddstolpe finns till varje bostad.

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är utförd

Energiprestanda, primärenergital

66 kWh/m²

Energiklass

D

Dokument (pdf)

Planlösningar årsredovisning Energideklaration

Länkar

Film
Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy