Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Grimskaftet 17A, Ösmo-Vansta, Nynäshamn
Typ
Radhus
KVM
119.0 kvm
Tomt
0 kvm
Rum
4 rum

Gavelradhus i barnvänliga Vansta

Varmt välkommen till detta gavelradhus med rogivande utsikt över åkrarna. Här kommer ni att trivas!

I ett lugnt naturskönt och barnvänligt område finner ni denna radhusdröm. Här bor ni bekvämt med två rymliga uteplatser - framsidan som bjuder på förmiddagssol samt baksidan som har eftermiddags- och kvällssol. Terrassen på baksidan har även ett lyxigt spabad där ni kan njuta av den vidsträckta utsikten över åkern.

Huset är i väldigt fint skick (byggt 2018) och energisnålt med frånluftsvärmepump och vattenburen golvvärme i alla rum, samt påfallande välisolerat mot ljud från grannar. Energiklass B vilket kan ge rabatt på bolånet (grönt bolån).

Bostaden erbjuder ett ljust och stilrent kök med all maskinell utrustning ni behöver och gott om plats för matbord. Vardagsrummet är ljust och luftigt och har en mysig braskamin. De generösa fönsterpartierna ger ett vackert ljusinsläpp och har fri utsikt mot baksidan och åkerlandskapet.

Vidare har bostaden tre generösa sovrum, där det största genom tre stora fönster erbjuder avslappnande utsikt över åkrarna och har gott om förvaringsutrymme. I huset finns även två stora helkaklade badrum; det ena utrustat med dusch, tvättmaskin och torktumlare, och det andra med badkar och dusch. Vitlaserad ekparkett i hela bostaden. Vid sidan av bostaden finns det plats för att parkera två bilar.

Vansta By ligger på bekvämt pendelavstånd från Stockholm, omgivet av ett vackert kulturlandskap som bjuder på storslagna ströv­områden och närhet till både badsjöar och hav. En plats att samla minnen på, perfekt för dig som vill ha tid över för det viktigaste i livet. En annan fördel med Vansta är att byn enbart har 32 fastigheter, så att den genuina Bullerbykänslan bevaras. På gångavstånd ligger även Vanstastiftelsens välskötta stall som erbjuder boxplats för den som har häst.

Välkommen hem till lugnet!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy