Länk kopierad!
Bilder
Budgivning pågår
Aktuellt bud: 3 350 000 SEK
Se budhistorik

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
3 195 000 SEK / Utgångspris
Adress
Förvaltargatan 7, Hammarby, Västerås
Typ
Kedjehus
KVM
148.0 kvm, biarea 52.0 kvm
Tomt
386 kvm (friköpt)
Rum
7 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Modernt kedjehus med underbar uteplats!

Välkommen till detta mycket fina och moderna kedjehus på friköpt tomt. Här har man med god känsla och medvetenhet renoverat vilket gör detta hem helt inflyttningsklart. Bostaden präglas av härlig atmosfär, behaglig färgsättning och fina materialval. Här erbjuds sju rum och kök på 148 + 52 kvadratmeter stort boende där hela familjen kan bo och trivas under många år. Stora sociala umgängesytor på entréplan som bjuder in till middagar och fest. På övre plan finns bostadens privata avdelning där möjlighet till avkoppling och återhämtning ges. Det första som möter boende och gäster är den inbjudande och praktiska hallen med goda avhängningsmöjligheter. Vidare finns ett kök med träfärgade luckor, bra förvaringsmöjligheter och god maskinell utrustning. Huset har fem sovrum, walk in closet, två helkaklade badrum, tvättstuga och ett charmigt vardagsrum med öppen planlösning mot matplats. Från matplatsen finns utgång till altan och mysig trädgård som är häckomgärdad.

Till fastigheten hör en rogivande och lättskött tomt på 386 kvadratmeter som har gräsmatta, fruktträd och flertalet odlingslådor. Husets underbara och insynsskyddade altan/soldäck passar utmärkt för såväl lek som umgänge och erbjuder gott om plats för loungegrupp, matbord, solsängar samt växter. Tomten är en dröm för både barn och vuxna och är en grönskande oas där barnen kan leka medans du tar en extra påtår och njuter av solens varma strålar. Bostaden är belägen ca 3 km från Västerås city och på bekvämt avstånd finns skola, förskola, lekparker, välsorterad matbutik och busshållplats. Med cykel tar du dig snabbt ner till Mälarens glittrande vatten och Lögarängsbadet. Ett boende som gör vardagspusslet lätt att lägga.

VÄLKOMMEN HEM.

Allmän information

Pris

3 195 000 SEK (Utgångspris)

Antal rum

7 varav 5 Sovrum

Tomtareal/mark

386 kvm

Tomtarealuppgifter enligt

Lantmäteriet

Tomtbeskrivning

Häckomgärdad trädgård med altan, stort soldäck

Boarea (BOA)

148 kvm

Biarea (BIA)

52 kvm

Areauppgift enligt

Lantmäteriet

Gatuadress

Förvaltargatan 7

Ort

Västerås

Kommun

Västerås

Taxeringsår

2021

Värdeår

1964

Taxeringsvärde byggnad

1 805 000 SEK

Taxeringsvärde mark

793 000 SEK

Totalt taxeringsvärde

2 598 000 SEK

Taxeringsvärdet är

Fastställt

Fastighetsbeteckning

VÄSTERÅS GRADSKIVAN 11

Objektskategori

Småhus

Objektstyp

Kedjehus (Typkod: 220)

Rumsbeskrivning

HALL

Välkomnande hall med ljusa väggar och laminatgolv. Flertalet garderober som rymmer familjens alla jackor och skor. Plats för hatthylla och skoställ.

BADRUM NEDRE PLAN

Helkaklat badrum med storformat på golv samt vägg. Utrustat med toalett, fristående badkar, dusch, kommod, rund planspegel med integrerad belysning och handdukstork. Golvvärme för bästa komfort.

TVÄTT

Tvättstuga som är utrustad med tvättmaskin, torktumlare, arbetsbänk och flertalet förvaringsskåp. Målade väggar och modernt klinkergolv i storformat.

KÖK

Välplanerat kök med matplats intill fönster. Förvaring bakom träfärgade snickerier, kakel ovan köksbänk. Utrustningen består av induktionshäll, fläkt, diskmaskin, inbyggnadsugn, inbyggnadsmikro samt fullstor kyl och frys. Målade väggar och laminatgolv.

VARDAGSRUM / MATPLATS

Husets charmiga och härliga vardagsrum har öppen planlösning mot matplats. Vardagsrummet har upphöjd golvnivå. Bjuder på fint ljusinsläpp med fönster i flera väderstreck och utgång till altan och trädgård. Plats för soffgrupp, matplats samt läshörna. Målade väggar och parkettgolv samt laminatgolv.

SOVRUM 1

Det första sovrummet är fint och trevligt och har ljusa väggar och laminatgolv. Plats för säng av större modell samt plats för garderob eller förvaringsmöbel. Här får både barn och gäster en god natts sömn!

SOVRUM 2

Det andra sovrummet har plats för säng eller bäddsoffa och plats för skrivbord. Rummet har laminatgolv och tapetserade väggar. Kan användas som barnrum, kontor eller avlastningsrum.

SOVRUM 3

Från övervåningen når du husets master bedroom. Ett rogivande och harmoniskt rum med laminatgolv, träpanel på vägg samt målade väggar i mörkare kulör. Plats för dubbelsäng med tillhörande sängbord. Rummet har en intilliggande walk in closet.

SOVRUM 4

Det fjärde sovrummet är fint med målade väggar och laminatgolv. Här finns plats för säng och skrivbord. Kan användas som barnrum eller gästrum.

SOVRUM 5

Det femte sovrummet är mysigt och lättmöblerat med målade väggar och har laminatgolv. Rummet har gott om förvaring och plats för säng. Kan användas som barnrum.

BADRUM ÖVRE PLAN

Helkaklat badrum på övre plan. Naturligt ljusflöde från takfönster. Utrustat med toalett, takdusch, duschväggar, kommod med matchande planspegel. Golvvärme för bästa komfort.

Byggnader

Byggår

1964

Utförda renoveringar

2023 - Radonsanering
2023 - Målning i trappen
2021 - Ny altan och soldäck
2021 - Nytt avlopp i kök samt nytt golv i kök
2020 - Omläggning av yttertak
2020 - Byte av takfönster
2020 - Nytt badrum nedre plan
2020 - Ny tvättstuga
2010 - Nya fönster och ytterdörr
2010 - Renovering av badrum övre plan

2018- 2023 Målat och tapetserat samtliga rum ( ej vardagsrum )
1970 - talet är huset tillbyggt ( bastu, sovrum 1 och större garage )

Typ av byggnad

1,5-plans kedjehus

Typ av ventilation

Mekanisk frånluft

Fönster

3-glasfönster

Utvändiga plåtarbeten

Galvaniserad målad plåt

Avlopp

Kommunalt avlopp

Vatten

Kommunalt vatten året om

Taktyp/takbeklädnad

Tegel

Grund

Krypgrund

Typ av uppvärmning

Fjärrvärme

Stomme

Trä

Fasadtyp

Träfasad / Tegel

Bjälklag

Trä

TV/Internet beskrivning

Stadsnät / fiber är indraget

Uteplatsbeskrivning

Altan med utgång från matplats
Stort soldäck

Övriga byggnader

Förråd / bastu finns

Radonmätning finns

Ja

Radonkommentar

Mätperiod: 2019-10-01 - 2020-04-19
Resultat: 510 Bq/m3
Riktvärdet 200 Bq/m3

Ekonomi

Kommentar

Uppvärmning, vatten och avlopp ingår i samfälligheten.

Boendekostnadskalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Driftskostnad

Samfällighet

39 468 SEK/år

Renhållning

2 463 SEK/år

Elkostnad

6 185 SEK/år

Hushållsel

9 303 SEK/år

Försäkringskostnad

4 458 SEK/år

Försäkringsinformation

Folksam

Summa driftkostnad

61 877 SEK/år

Antal personer i hushållet

4

Fastighetsskatt/-avgift

8 874 SEK/år

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Asfalterad och delvis takbeklädd parkering framför garage. Plats för två bilar.

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är utförd 18/1 2018

Energiprestanda, primärenergital

157 kWh/m²

Energiklass

E

Övriga rättigheter och belastningar

Gemensamhetsanläggning

Västerås Gradskivan Ga:1

Planer och bestämmelser

Stadsplan (Beslutsdatum: 19631217)

Planer och bestämmelser

Gradskivan, Tomtindelning (Beslutsdatum: 19640325)

Rättigheter last

Avtalsservitut: Immission buller mm - Se beskrivning

Rättigheter förmån

Avtalsservitut: Värmecentral mm - Se beskrivning

Avtalsrättigheter

Avtalsservitut IMMISSION BULLER MM

Inteckning

Inteckningar

10

Totalt belopp

2 470 000 SEK

Dokument (pdf)

Planlösningar Energideklaration Frågelista 2021_2022 Årsredovisning Gradskivans Samfällighetsförening

Länkar

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta

Boendekalkyl