Länk kopierad!
Bilder Redo
Besiktigad & försäkrad

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Mandelblomsvägen 1, Hässelby Södra Villastad, Hässelby
Typ
Villa
KVM
187.0 kvm, biarea 72.0 kvm
Tomt
753 kvm (friköpt)
Rum
9 rum

Välkomna till Mandelblomsvägen 1!

Det är med stolthet jag presenterar detta magnifika hus om 187 kvm fördelat på tre plan i familjära Hässelby Södra Villastad! Välkomna att uppleva en bostad utöver det vanliga där varje kvadratmeter har ett syfte - här finns möjlighet till tre bostäder under ett och samma tak. Huset är perfekt för den utrymmeskrävande barnfamiljen som fantiserar om stora välplanerade ytor, genomtänkta lösningar och bra förvaringsmöjligheter. I den härliga trädgården finns det gott om plats för såväl familjen som vänner att umgås och njuta av härliga kalas och grillfester. Välkomna att stiga på!

Huset erbjuder tre ingångar - två av entréerna tar oss till entréplanet i huset och via den andra entrén hamnar vi på husets källarplan. Vi börjar på entréplanet som badar i härligt ljusinflöde genom stora fönsterpartier. Stora sociala ytor mellan kök och vardagsrum som är i öppen planlösning med varandra och som därigenom inbjuder till middagar och festligheter med familj och vänner. Från köket nås den magnifika uteplatsen i bästa solläge. Här finns gott om svängrum för grillmiddagarna med vänner och barnens lek i trädgården.

Vidare på entréplanet hittar vi master bedroom som rymmer den stora dubbelsängen och tillhörande sängbord. Ypperliga förvaringsmöjligheter i platsbyggda garderober längs med vägg. Här finns också ett mindre sovrum. Ett fantastiskt exklusivt badrum erbjuds vidare på våningsplanet - här andas det hotellkänsla! Från entréhallen tar vi en trappa upp och hamnar på övre plan med två rymliga sovrum och ett stort och härligt sällskapsrum som erbjuder gott om plats för familjens fredagsmys och spelkvällar. Här finns också ett helkaklat badrum och ett mindre kök med allt som behövs för att tillaga den goda middagen.

Vi tar trappen ner till källaren och här hittar vi ett luxiöst badrum i svart marmor med bekvämligheter som tvättmaskin och torktumlare. Vidare finns två rymliga sovrum som lämpar sig utmärkt som barnrum/gästrum eller varför inte inreda ett av rummen till ett hemmakontor? Från ingången till källarplanet hittar vi en uthyrningsdel med ett perfekt kök, ett vardagsrum och ett mindre sovrum samt ett badrum.

Hässelby Södra Villastad är en dröm för såväl barnfamiljer som paret med högt ställda krav. Här finns bland annat fin lekplats, nästintill bilfria vägar, närhet till natur och lummig skog samt rolig pulkabacke vintertid. Det är badrocksavstånd/ett par minuters väg till fin sandstrand med bryggor. Sommartid kan ni ta en kort promenad ner till Allmänna badet för ett morgondopp. Närhet till förskolor, skolor, Mälaren, bad, båtklubbar, motionsspår, natur och kommunikationer.

För frågor om bostaden och området kontakta ansvarig fastighetsmäklare Martin Panjaki!

Rumsbeskrivning

Entréhall

Ljus och välkomnande entréhall med plats för hatt- och skohylla. Ljusa väggar och parkett på golvet.

Kök

Ljust och modernt kök med vita skåpluckor och lådfronter med arbetsbänk i grå laminat. Den maskinella utrustningen består av spis, ugn, diskmaskin samt kyl och frys. Social köksö med bra förvaring. Matbord för 6-8 personer intill utgång till trädäck och trädgården. Ljusa väggar och parkett på golvet.

Vardagsrum

Ljust och rymligt vardagsrum med plats för den stora familjesoffan, tillhörande soffbord och media-möbel. Ljusa väggar och parkett på golvet.

Master bedroom

Harmoniskt och rymligt master bedroom med plats för dubbelsäng, tillhörande sängbord och övrig sovrumsmöbel om så önskas. Perfekta förvaringsmöjligheter i flera garderober. Ljusa väggar och parkett på golvet.

Sovrum 2

Mindre sovrum som passar utmärkt som barnum/gästrum eller varför inte ett hemmakontor. Ljusa väggar och parkett på golvet.

Badrum 1

Exklusivt och helkaklat badrum i ljus marmorerad klinkers på golvet som fortsätter upp på väggarna. Wc, tvättställ med kommod, spegelskåp med inbyggd belysning samt duschhörna.

Sovrum 2-3

Rymliga och ljusa sovrum som lämpar sig utmärkt som barnrum/gästrum eller varför inte inreda ett hemmakontor? Intilliggande klädkammare/förråd invid båda sovrummen. Ljusa väggar och parkett på golvet.

Kök

Stilrent kök med vita släta skåpluckor och lådfronter med arbetsbänk i grå laminat. Spis, ugn samt kombinerad kyl/frys. Ljusa väggar och parkett på golvet.

Badrum

Helkaklat badrum med ljus klinkers på golvet och vita kakelplattor på väggarna. Wc, tvättställ med kommod, spegelskåp med inbyggd belysning samt duschhörna.

Kök

Ljust kök med vita släta skåpluckor och lådfronter. Spis, ugn samt kombinerad kyl/frys. Öppen planlösning med vardagsrummet. Ljusa väggar och parkett på golvet.

Sovrum 4

Rymligt och fint sovrum med plats för dubbelsäng, tillhörande sängbord och övrig sovrumsmöbel om så önskas. Ljusa väggar och parkett på golvet.

Badrum 3

Helkaklat badrum med wc, tvättställ med kommod samt spegel och duschhörna.

Sovrum 5

Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng, tillhörande sängbord och övrig sovrumsmöbel om så önskas. Intilliggande walk-in closet. Utgång till trädgården. Ljusa väggar och parkett på golvet.

Tvättstuga/lounge-rum

Exklusiv och rymlig tvättstuga/lounge-rum med glansig marmorerad klinkers i svart. Tvättmaskin och torktumlare med arbetsbänk ovan. Plats för övrigt möblemang.

Dokument (pdf)

Lupinva?gen 32

Allmän information

Antal rum

9 varav 6 Sovrum

Tomtareal/mark

753 kvm

Tomtarealuppgifter enligt

Lantmäteriet

Boarea (BOA)

187 kvm

Biarea (BIA)

72 kvm

Areauppgift enligt

Lantmäteriet

Gatuadress

Mandelblomsvägen 1

Ort

Hässelby

Kommun

Stockholm

Taxeringsår

2021

Värdeår

1973

Taxeringsvärde byggnad

2 972 000 SEK

Taxeringsvärde mark

2 201 000 SEK

Totalt taxeringsvärde

5 173 000 SEK

Taxeringsvärdet är

Fastställt

Fastighetsbeteckning

STOCKHOLM HAMPAN 5

Objektskategori

Småhus

Objektstyp

Villa (Typkod: 220)

Byggnader

Byggår

1973

Typ av byggnad

Tvåplanshus i sutteräng

Typ av ventilation

Självdrag

Fönster

3-glasfönster isoler

Avlopp

Kommunalt avlopp

Vatten

Kommunalt vatten året om

Taktyp/takbeklädnad

Betongpannor

Grund

Platta på mark

Typ av uppvärmning

Frånluftsvärmepump

Stomme

Trä

Grundmur

Betong

Fasadtyp

Puts/Trä

Bjälklag

Trä

Ekonomi

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Driftskostnad

Vatten och avlopp

2 500 SEK/år

Årlig elförbrukning

20 737 kWh/år

Elkostnad

31 000 SEK/år

Försäkringskostnad

6 500 SEK/år

Summa driftkostnad

40 000 SEK/år

Antal personer i hushållet

4

Fastighetsskatt/-avgift

8 874 SEK/år

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är utförd 13/6 2022

Specifik energianvändning

41 kWh/m²

Energiprestanda, primärenergital

73 kWh/m²

Energiklass

C

Besiktningsman

Håkan Johansson

Övriga rättigheter och belastningar

Planer och bestämmelser

Sandkrassen M M, Stadsplan (Beslutsdatum: 19661111)

Planer och bestämmelser

Hampan T 1-9, Tomtindelning (Beslutsdatum: 19670911)

Inskrivna övriga rättigheter, belastningar och övriga gravationer

Östra Mälaren, Vattenskyddsområde (Beslutsdatum: 20081125, Registreringsdatum: 20110921)

Rättigheter last

Avtalsservitut: Villa - Se beskrivning

Avtalsrättigheter

Avtalsservitut VILLA

Avtalsrättigheter

Avtalsservitut VILLA

Inteckning

Inteckningar

17

Totalt belopp

4 607 000 SEK

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy