Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Grimsättravägen 19, Roslags-Bro, Norrtälje
Typ
Villa
KVM
77.0 kvm, biarea 20.0 kvm
Tomt
2 136 kvm (friköpt)
Rum
5 rum

Fastighet i vackra Grimsättra med utsikt över sjön Utålsviken.

Välkommen till Populära Grimsättra, Grimsättravägen 19 och en unik fastighet med fantastik sjöutsikt över sjön Utålsviken. Fastigheten ligger i ett rofyllt, välskött, mysigt område endast ca 20 min fr. centrala Norrtälje.
Huset har Åretrunt standard med vatten från egen borradbrunn samt föreningens sommarvatten, BDT till en infiltrationsbädd, vattentoalett och mulltoa placerad under huset (kan gå att ersätta med förbränningstoalett).
Det finns många fina stigar att upptäcka längsmed sjön och i skogarna i närheten av fastigheten finns gott om svamp och bär.
Här bor ni nära havet och skärgården men ändå bara ca 1 timma med bil till Stockholms city.

Huset
Detta enplanshus är väl tilltaget på hela 77 kvm (boarea) stort och 20 kvm (biarea).
När vi kommer in i detta enplanshus välkomnas vi av en rymlig hall med gott om förvaringsmöjligheter och garderober.
Direkt till vänster finns ett sovrum med platsbyggd våningssäng och vägg i vägg finns ett större sovrum med plats för en dubbelsäng.
När vi går till höger kommer vi till vardagsrummet och till vänster finns ett arbetskök som håller 60-tals standard. I det rymliga vardagsrum har ni plats för mat- och soffgrupp, trägolv. Här finns en vacker och värmande kamin. Från vardagsrummet finns det utgång till en altan med tak/uterum. I hopbyggt med det stora huset finns ett förrådd med tvättmaskin och mulltoalett samt ytterligare två sovrum med egen ingång från altanen. Mot sjön finns ytterligare en stor altan med ute kök.

Övriga byggnader
Utöver detta finns ett gästhus på hjul som ingår i köpet. Detta är i behov av renovering.
Det finns även ett bra förråd med gott om plats för förvaring av verktyg, maskiner, gräsklippare m.m.

Tomten
Den stora och fina tomten (2 136 kvm) har fina gröna ytor och består till största del av en trädgårdstomt med många blommor och odlingsmöjligheter. Här kan man även leka och spela boll. Från tomtens västra sida har ni fin utsikt över sjön. Tomten är mysig och lummig.

Närområdet
I området finns en fin kvarn, badplats med sandstrand, fiskar i sjön, bastu i föreningshuset vid vattnet, fotbollsplan och mysiga stigar samt fina vägar att ströva på.

Nysättra ligger en kort färd (cirka 4,4 km) från huset. I Nysättra finns såg, bygghandel, maskinuthyrning, Thai-restaurang, kommunaltbad i havet (Vätösundet)med strand, grill och lekplats. Orten har ett fint läge vid Vätösundet med anslutning till havet och naturen.
På andra sidan Vätösundet från Nysättra ligger Vätö. Vätö har en gammal historia och har varit en boplats redan på järnåldern. Vätö kyrka omtalas för första gången på 1300-talet. Under 1600- och 1700-talet bryts det sandsten på ön. 1892 började man bryta granit på vilket sen länge är nedlagt. Stenhuggeriet är kvar. Det har även funnits ett antal mindre rederier på ön. På Vätö i Harg finns närmaste livsmedelsaffär Tempo (cirka 7 km från fastigheten).

Till Norrtälje är det endast cirka 1,7 mil och cirka 20 minuter med bil. Här finns allt man kan önska sig, flera livsmedelsaffärer tex: ICA, Coop, Willys, Lidl, restauranger, bensinstationer, byggvaruhandel, 4H-gård, vårdcentral, sjukhus, tandläkare, bygdegård, gymnasium, grundskola, förskola, modernt badhus, bibliotek, möbelvaruhus, bank, bio, museum, butiker m.m.

Ta chansen att förgylla tillvaron med ett sommarparadis i rofylld Roslagsmiljö med sjöutsikt och fin sandstrand och föreningens bastu.

Varmt välkommen på visning, kontakta fastighetsmäklare Johan Elvenmark vid frågor.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy