Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
22 000 000 SEK / Högstbjudande
Adress
Bössvägen 33, Sollentuna, Sollentuna
Typ
Villa
KVM
330.0 kvm, biarea 65.0 kvm
Tomt
1 679 kvm (friköpt)
Rum
7 rum

Exklusiv arkitektritad villa med ett högt enastående läge & sjöutsikt!

Välkommen till denna villadröm byggt 2004/2005 på totalt 395 kvm (boarea 330 kvm samt biarea 65 kvm) med fin arkitektur, hög takhöjd, marmorgolv och stuckatur m.m. Beläget på fin uppväxt trädgårdstomt på hela 1 679 kvm med mycket bra och högt läge med ett av Falkbergets absolut bästa lägen. Här har vi strålande sjöutsikt över Edsvikens vatten och endast ett stenkast från härliga badklippor, sandstrand och Landsnora kvarn. Genomgående marmorgolv och vattenburen golvvärme, 4 sovrum och 5 badrum. Öppen planlösning mellan stort härligt kök med kökö och fina materialval bla granit, representativt vardagsrum och matrum med rymd och många stora fönsterpartier samt utgång till härlig stenlagd uteplats med utekök, spa och strålande sjöutsikt. På entréplan finns även 2 stora sovrum med varsin separat ingång och 2 badrum. Souterrängplan med dubbelgarage, biorum med anslutning till badrum, förråd samt stor tvättstuga. Övre plan med allrum, sovrum med badrum och bastu samt masterbedroom med badrum, ångdusch och jacuzzi samt stor altan med fantastisk vy. Huset har bergvärme och alla 3 plan har vattenburen golvvärme. Stor stenlagd uppfart för flera bilar och dubbelgarage i huset. Den fina uppväxta trädgården har uteförråd, stenlagda gångar, planteringar och rogivande, fin stenlagd damm. Mycket bra och eftertraktat läge i närheten till fina promenadstråk längst Edsvikens vatten, trivsamma omgivningar med båtklubbar, klippor och stränder. Inte långt till friidrottsanläggningar, skridskohall, sim- och sporthall, Bergendals hotell/restaurang och Edsbergs slottspark. Här bor ni i ett mycket omtyckt och attraktivt villaområde med promenadavstånd till både låg-, mellan-, högstadie- och gymnasieskolor! Kommer att uppdateras med interiöra bilder!

Rumsbeskrivning

ENTRÉPLAN

Härlig entré med öppen planlösning mot ljusa sällskapsdelar och kök. Genomgående exklusiva marmorgolv och stora fönsterpartier som ger ett fantastiskt ljusinsläpp.

VARDAGSRUM med öppen spis och öppen planlösning mot stor MATSAL. Det finns även två altandörrar till stor, soldränkt uteplats.

Exklusivt KÖK med bra förvaring, granitbänkar, trevlig köksö med barstolar och stora fönster. Fullt utrustat med extra bred induktionshäll Witt 2021, fläkt, kyl/frys, varmluftsugn, micro Siemens 2016 och diskmaskin.

Fräscht DUSCHRUM med klinkergolv, kaklade väggar, wc, handfat, duschplats och fönster.

SOVRUMSDEL med separat entré. Här finns det två rymliga SOVRUM med med stora fönster, vitoljat parkettgolv och bra förvaringsmöjligheter. Båda rummen har även utgång till uteplats.

PASSAGE med marmorgolv och garderobsvägg.

Ytterligare ett fräscht DUSCHRUM med klinkergolv, kaklade väggar, wc, handfat, fönster och duschplats.

ÖVRE PLAN

ALLRUM med marmorgolv, stora fönster och utgång till solig terrass.

MASTERBEDROOM med eget badrum. Marmorgolv, stora fönster, fransk balkong och garderobsvägg.

Modernt BADRUM med hörnbadkar och duschplats/ångbastu. Klinkergolv, kaklade väggar, wc, dubbla handfat och stora fönster.

Modernt BADRUM med BASTU marmorgolv, kaklade väggar, wc, ångdusch, handfat och bastu.

Ytterligare ett SOVRUM med parkettgolv, stora fönster, utgång till altan och garderober.

NEDRE PLAN

Nedre hall med ljust klinkergolv, 2 garderober i den ena centraldammsugare samt en extra frys.

TVÄTTSTUGA med ljust klinkergolv, praktisk bänk och gott om förvaring samt torkskåp, tvättmaskin 2021 Samsung och torktumlare 2014 Siemens.

BIOSALONG med heltäckningsmatta.

BADRUM med ljust klinkergolv, vitt kakel, duschhörna, WC och handfat.

Stort separat FÖRRÅD, PANNRUM med tvättbänk och DUBBELGARAGE med snyggt mönstrat stengolv och en extra kyl/frys 2021 Siemens.

Dokument (pdf)

Planlösningar Fastighetskarta-2022-05-11 Energideklaration

Länkar

Film

Allmän information

Pris

22 000 000 SEK (Högstbjudande)

Antal rum

7 varav 4 Sovrum

Tomtareal/mark

1 679 kvm

Tomtarealuppgifter enligt

Lantmäteriet

Boarea (BOA)

330 kvm

Biarea (BIA)

65 kvm

Areauppgift enligt

Lantmäteriet

Gatuadress

Bössvägen 33

Ort

Sollentuna

Kommun

Sollentuna

Taxeringsår

2021

Värdeår

2008

Taxeringsvärde byggnad

7 800 000 SEK

Taxeringsvärde mark

4 679 000 SEK

Totalt taxeringsvärde

12 479 000 SEK

Taxeringsvärdet är

Fastställt

Fastighetsbeteckning

SOLLENTUNA LÖVHYDDAN 7

Objektskategori

Småhus

Byggnader

Byggår

2005

Typ av byggnad

2-plansvilla med souterängvåning

Typ av ventilation

Mekanisk frånluftsventilation

Fönster

Energiglas

Avlopp

Kommunalt avlopp

Vatten

Kommunalt vatten året om

Taktyp/takbeklädnad

Falsad plåt

Grund

Källare/betongplatta

Typ av uppvärmning

Bergvärme med vattenburen golvvärme (genomgående på alla 3 plan)Luft/luft värmepump

Stomme

Betongfyllda frigolitblock

Fasadtyp

Puts

TV/Internet beskrivning

Fiber via SEOM

Radonkommentar

Radonmätning 2008-05-13: 70bq/m3

Ekonomi

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Driftskostnad

Vatten och avlopp

6 500 SEK/år

Renhållning

3 300 SEK/år

Årlig elförbrukning

26 535 kWh/år

Elkostnad

48 200 SEK/år

Summa driftkostnad

58 000 SEK/år

Antal personer i hushållet

5

Fastighetsskatt/-avgift

8 874 SEK/år

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är utförd 6/11 2018

Energiprestanda, primärenergital

60 kWh/m²

Energiklass

D

Övriga rättigheter och belastningar

Planer och bestämmelser

Bössvägen, Detaljplan (Beslutsdatum: 20010618)

Rättigheter last

Officialservitut: Utrymme

Inteckning

Inteckningar

11

Totalt belopp

11 400 000 SEK

Beskrivning

Övrigt

Fastigheten är belägen i ett lugnt och barnvänligt villaområde med närhet till Edsviken vatten med klippor och sandstrand. Nära Edsbergs C, Sollentuna C, Häggviks handelsplats samt Mörby C. På promenadavstånd finns både sim- och sporthall, Edsbergs slottspark, förskola, lågstadie- mellanstadie- och högstadieskola samt gymnasium.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta

Boendekalkyl