Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Porfyrvägen 7B, Bråstorp, Motala
Typ
Radhus
KVM
99.0 kvm
Tomt
0 kvm
Rum
4 rum

Radhus i nästintill nyskick i populära Bråstorp

Välkomna till Porfyrvägen 7 B och detta radhus med mycket av "nyhuskänslan" kvar. Här bor du bekvämt med Bråstorps köpcentrum precis intill och endast några km från vackra Varamobaden. Förskolor och skola på gångavstånd.

Framför den egna entrén finns en carport och plats för en utegrupp eller skön loungesoffa. På husets andra sida finns ett nytt inglasat uterum samt ett stort vidbyggt altandäck.

Entréplanet inleds med en hall som har ett grått klinkergolv och vitmålade väggar. Gott om förvaring och flera garderober. Duschrummet har ett grått klinkergolv och vitkaklade väggar. Duschhörn med glasväggar. Kommod med skåp samt spegelskåp och ett vägghängt högskåp. Wc, tvättmaskin och torktumlare. Stort vardagsrum med öppen planlösning och integrerad köksdel. Vitmålade väggar och enhetligt snyggt vitlaserat trägolv. Köket har vita blanka luckor och skåpinredningar. Snygg svart bänkskiva av sten. Inbyggd micro, ugn och diskmaskin. Inductionshäll och fläkt i rostfritt stål. Kyl och Frys i fullhöjd. Köksö med matplats och gott om förvaring. Svart lyxig stenskiva på köksön, samma som bänkskivorna. Vattenburen golvvärme i hela entréplanet ger ett skönt inomhusklimat under hela året. Från kök/vardagsrum finns stora fönsterpartier samt utgång till ett inglasat uterum om hela 18 m² byggt 2021. Isolerade sidoväggar och golv med heltäckande uterumsmatta gör att det kan användas större delen av året. Utanför finns ett stort altandäck med gott om plats för utemöbler under bar himmel samt grill och lekplats. Uteplatsen har ett sydvästligt läge med sol stora delar av dagen.

Ovanvåningen har ett mindre vardagsrum/tv-plats med utgång till balkong i sydvästligt väderstreck. På ovanvåningen finns två mindre sovrum samt ett större med garderobsvägg. Enhetligt vitlaserat trägolv i samtliga rum och vitmålade väggar. Badrum med antracitfärgat klinkergolv och vita kaklade väggar. Kommod, spegelskåp, wc och badkar.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy