Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
6 395 000 SEK / Utgångspris
Adress
Plöjarvägen 11, Ribby, Västerhaninge
Typ
Villa
KVM
169.0 kvm
Tomt
800 kvm (friköpt)
Rum
6 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Välskött villa med fantastisk utemiljö på områdets bästa tomt!

Stor och välskött villa byggd 2005 på fantastisk hörntomt med områdets bästa läge. Två sidor angränsar mot en allmänning. På tomten finns välskötta gräsmattor, vackra planteringar och stensättningar. Framsidan inhägnas av en vacker gärsgård från Jämtgärsgård. I bästa solläge finns även en härlig trädäckad altan med grillplats och utrymme för såväl sittgrupp som loungegrupp. På husets baksida finns en härlig, stor gräsmatta som verkligen inbjuder till lek!

Invändigt finns en härlig stor hall med bra förvaringsmöjligheter som öppnar upp mot resterande utrymmen på nedervåningen. I direkt anslutning till hallen finns en stor och rymlig tvättstuga samt ett helkaklat duschrum. Vardagsrummet är en av husets många stora sociala ytor, här finns gott om plats för soffgrupp och tillhörande möblemang. Köket med den fantastiska köksön är en plats där familj och vänner gärna samlas. Köket har full maskinell utrustning och härliga materialval.

Ovanvåningen består av ett fantastisk nyligen renoverat badrum där inget har lämnats åt slumpen, väl genomtänkta detaljer och ett härligt stort badkar med spa-känsla. På ovanvåningen finns även ett generöst allrum där tonåringarna kan ha sin fristad, detta utrymme kan med fördel också konverteras till ett femte sovrum om så önskas. Det finns hela fyra generösa sovrum på övre plan varav ett idag nyttjas som en walk in closet.

Gott om förvaring både invändigt i huset samt i det isolerade garaget!

I området finns förskolor, buss samt närbutik i närheten. Skola, centrum och pendeltåg en kort busstur bort. Ett enkelt och fint boende med närhet till det mesta i ett område som växer och förnyas! Väg 73 tar dig snabbt in till stan eller ner till Nynäshamn. Årsta Havsbads sandstrand lockar med endast 7 minuter bort. En skärgårdsnära miljö med mycket att erbjuda!

Missa inte chansen!

Rumsbeskrivning

Hall
Stor inbjudande hall med gott om förvaringsmöjligheter, fint klinkergolv i direkt anslutning till entrén som övergår till parkettgolv.

Duschrum
Helkaklat duschrum, med duschkabin, wc, komod samt spegelskåp.

Tvättstuga
Stor och praktisk tvättstuga med groventré. Våtrumsmatta på golvet och målade väggar. Tvättmaskin, torktumlare, värmepump samt förvaringsmöbler.

Vardagsrum
Stort och härligt vardagsrum med fönster i tre väderstreck. Parkettgolv och målade väggar. Gott om plats för soffgrupp samt lashörna.

Kök
Stort och härligt kök med en fantastisk köksö. Full maskinell utrustning med hel kyl och hel frys, spishäll, inbyggd micro samt ugn, fläkt samt diskmaskin. Vita tidslösa skåpsluckor med vitt metro-kakel både på väggen och som ytskikt på köksön. Gott om plats runt köksön samt matplats för 6-8 personer. Utgång till den härliga trädäckad altanen.

Ovanvåning

Allrum
Stort och härligt allrum med plats för sittgrupp och tv-möbel. Detta utrymme kan med enkla medel konverteras till ett femte sovrum om så önskas.

Badrum
Exklusivt nyrenoverat badrum (2022). Vackert marmormönstrat klinker på golvet som även används som accent vid det härliga badkaret. Klinkergolvet kombineras med ett vackert ljust marmormönstrat kakel. Mässingsblandare från Tapwell som snyggt matchas med övriga detaljer även dessa i mässing. WC- stol, vacker antik kommod med ett vackert fristående handfat och även här blandare från Tapwell. Ett badrum där inget har lämnats åt slumpen!

Sovrum
Fyra generösa sovrum varav ett idag används som Walk in closet. två med parkettgolv och två med en behaglig heltäckningsmatta i ljusgrå kulör.

Detta hus och fantastiska tomt måste upplevas på plats!

Välkomna med ert intresse redan idag!

Dokument (pdf)

Planlösningar Fastighetskarta-2022-06-22

Länkar

Film

Allmän information

Pris

6 395 000 SEK (Utgångspris)

Tillträde

Enligt överenskommelse

Antal rum

6 varav 4 Sovrum

Max antal sovrum

5

Tomtareal/mark

800 kvm

Tomtarealuppgifter enligt

Lantmäteriet

Tomtbeskrivning

Fantastisk hörntomt med områdets bästa läge. Två sidor angränsar mot en allmänning. På tomten finns välskötta gräsmattor, vackra planteringar och stensättningar. Framsidan inhägnas av en vacker gärsgård från Jämtgärsgård. I bästa soläge finns även en härlig trädäckad altan med grillplats och utrymme för såväl sittgrupp som loungegrupp. På husets baksida finns en härlig, stor gräsmatta som verkligen inbjuder till lek!

Boarea (BOA)

169 kvm

Areauppgift enligt

Lantmäteriet

Gatuadress

Plöjarvägen 11

Ort

Västerhaninge

Kommun

Haninge

Taxeringsår

2021

Värdeår

2005

Taxeringsvärde byggnad

2 991 000 SEK

Taxeringsvärde mark

1 384 000 SEK

Totalt taxeringsvärde

4 375 000 SEK

Taxeringsvärdet är

Fastställt

Fastighetsbeteckning

HANINGE RIBBY 2:559

Objektskategori

Småhus

Objektstyp

Villa (Typkod: 220)

Byggnader

Byggår

2005

Utförda renoveringar

Badrum på ovanvåning renoverat 2022
Huset ommålat 2022 (garage ska målas om under juli månad)
Taket rengjort och behandlat 2022

Typ av byggnad

1,5-plans hus

Typ av ventilation

Mekanisk frånluft

Fönster

3-glasfönster

Utvändiga plåtarbeten

Plåt

Avlopp

Kommunalt avlopp

Vatten

Kommunalt vatten året om

Taktyp/takbeklädnad

Betongpannor

Grund

Krypgrund

Typ av uppvärmning

Frånluftsvärmepump

Stomme

Trä

Fasadtyp

Träfasad

Bjälklag

Trä

TV/Internet beskrivning

ADSL

Uteplatsbeskrivning

Härlig trädäckad altan som nås via köket. Perfekt solläge och gott om plats för utemöbler.

Övriga byggnader

Isolerat garage.

Ekonomi

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Driftskostnad

Vatten och avlopp

7 200 SEK/år

Samfällighet

4 200 SEK/år

Renhållning

3 156 SEK/år

Årlig elförbrukning

9 200 kWh/år

Elkostnad

14 000 SEK/år

Försäkringskostnad

9 084 SEK/år

Summa driftkostnad

37 640 SEK/år

Fastighetsskatt/-avgift

8 874 SEK/år

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Garage med plats för en bil samt grusad uppställningsplats framför garaget för två bilar.

Övriga rättigheter och belastningar

Gemensamhetsanläggning

Haninge Ribby Ga:14

Planer och bestämmelser

Ribby 2:534,plöjarvägen I Västerhaninge, Detaljplan (Beslutsdatum: 20030414)

Rättigheter last

Ledningsrätt: Vatten och avlopp

Inteckning

Inteckningar

6

Totalt belopp

3 832 000 SEK

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy