Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Snödroppsgränd 2, Bollstanäs, Upplands Väsby
Typ
Villa
KVM
125.0 kvm, biarea 6.0 kvm
Tomt
488 kvm (friköpt)
Rum
4 rum

Familjevilla i Bollstanäs med en av områdets största tomter

Letar du efter ett helt unikt hus i omåttligt populära och barnvänliga Bollstanäs? Nu har du hittat rätt. Aldrig tidigare har Snödroppsgränd 2 sålts, och det är lätt att förstå varför. Fastighetens tomt är en av områdets största och bästa belägna, vilket ger dig oändliga möjligheter att bygga exempelvis en pool, gästhus/friggebod, attefallshus eller något annat som kan fullända ditt husägande.

Den här moderna familjevillan från Myresjöhus med byggår 2005 har en totalyta om cirka 153 m² varav varmförråd är 10 m² och garage är 18 m². Nuvarande ägarna har dessutom fått startbesked för tillbyggnad (bygganmälan) om cirka 12-23 m² boarea vilket ger två extra sovrum/allrum (se PDF & fråga fastighetsmäklaren för mer information). Interiört och exteriört är huset i toppskick - här har ägarna verkligen tagit hand om sitt hus. Braskamin från Contura installerad år 2014, ommålning av fasad år 2015 och vissa utbytta vitvaror år 2020 (diskmaskin, tvättmaskin och torktumlare). Det här välplanerade huset har stora sociala ytor, 3 st rymliga sovrum med gott om förvaring, 2 st helkaklade badrum, tvättstuga, toppfräscht kök, klädkammare/förråd och flera härliga uteplatser runt hela huset med gott om soltimmar. Plats för en bil på uppfarten och en bil i garaget. Internet/TV/telefoni via Tele2 samt skötsel av samfällighetens gemensamma ytor ingår i samfällighetsavgiften.

Bollstanäs ligger med ett strategiskt läge i Upplands Väsby eftersom du har nära till i princip allt och till Norrvikens sjö. Förskolor, skolor, matbutik, kommunikationer (buss/pendeltåg och E4 till Stockholm, Arlanda eller Uppsala). Endast 100 meter till dagis/förskola, 550 meter till grundskola och 600 meter till mellan/högstadieskola.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy