Länk kopierad!

Visningar

sön 10 jul 11:00 - 11:30
OBS! Tidsbokad visning. Vänligen gör er anmälan på hemsidan.

Boka visning

Anmälan till visning. Fyll i formuläret och välj önskat visningstillfälle.

Vill du värdera din nuvarande bostad?

Ta del av vår integritetspolicy

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
9 900 000 SEK / Eller högstbjudande
Adress
Systerlottsvägen 12, Bunkeflostrand, Bunkeflostrand
Typ
Villa
KVM
186.0 kvm, biarea 46.0 kvm
Tomt
1 194 kvm (friköpt)
Rum
5 rum

Nyproducerat, stort enplans stenhus på idylliskt läge i Bunkeflostrand!

Unikt tillfälle att förvärva en helt nyproducerad villafastighet i ett plan på idylliskt läge i Bunkeflostrand! Huset är byggt i lättbetong med underhållsfria fönster i aluminiumprofil och har hög materiell standard på alla interiöra val. Planlösningen känns oerhört inbjudande med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, öppet till nock med över 6 meter i takhöjd, svart braskamin från Contura, stora öppningsbara partier mot trädäck/trädgård, masterbedroom med egen walk-in-closet och badrum en suite. Lägg därtill ytterligare tre generösa sovrum, praktisk tvättavdelning samt ytterligare ett badrum och ni har funnit den perfekta planlösningen. Direkt när man stiger in i entrén får man en skön känsla av ljus, rymd och atmosfär! Från husets entré når man direkt det fina dubbelgaraget och förrådet.
Ni har smidig påfart med bil till yttre ringvägen från Naffentorpsvägen och till skolor och centrum går ni skyddat på lantlig grusväg. Välkomna att vakna upp till natursköna omgivningar med milsvid utsikt över den skånska slätten strax utanför Malmö!

Rumsbeskrivning

Planlösning: I hela huset flyter det vackra, breda plankgolvet i vitlaserad ek från Bjelin i härdat trä. I badrummen finns sobert kakel och klinker. Väggarna är genomgående släta och vita.
Välkomnande hall med ljusa klinkerplattor i 60x60. Möjlighet till klädavhängning in till vänster. Spotlights. Här finns även en dörr in till garage och förråd.
Från entrén öppnar huset upp sig med en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Med öppet till nock, en takhöjd upp till över 6 meter och stora öppningsbara partier mot trädäck/trädgård ger en skön känsla av rymd, ljus och atmosfär. Här finns gigantiska ytor för socialt umgänge och braskaminen skapar extra mervärde. Kök från Kvik i sobert grått/ek med bänkskivor i granit och köksö. Spotlights.
Privat masterbedroom i den norra delen av huset med skjutdörr mot trädäck/trädgård, walk-in-closet med spotlightskena samt helkaklat badrum en suite med dubbla duschar och spotlights.
I den södra delen av huset finns en korridor i vinkel med spotlights från entrén mot de övriga sovrummen. Här finns tre generösa sovrum, helkaklat badrum med både dusch och badkar samt praktiskt tvättrum med klinkergolv.


Kök: Kvikkök med köksö i sobert grått/ek med svart granit i bänkskivor. Rikligt med förvaring och maskinpark från Siemens. Hel kyl och frys i rostfritt, ugn och mikrovågsugn, spishäll med induktion och nersänkt fläkt samt diskmaskin. Diskho samt extra diskho i köksö från Franke.
Badrum 1: Helkaklat och klinkergolv i vackert grått och naturfärger. Stor badrumsspegel med belysning från Haven, handfat, kommod från Macro Design med kompositskiva, dubbla duschar, handdukstork, spotlights och WC
Badrum 2: Helkaklat och klinkergolv i vackert grått och naturfärger. Badkar från Bathlife, dusch, dubbla handfat, kommod från Macro Design, spegel med belysning från INR, handdukstork, spotlights och WC
Tvätt: Klinkergolv, torktumlare och tvättmaskin från Hoover (10 kg), vask, bänkskiva i laminat samt bra förvaring.

Dokument (pdf)

Planlösningar Ritning Fastighetskarta-2022-06-20 Energiberäkning_Bunkeflo 4.92

Länkar

Film

Allmän information

Pris

9 900 000 SEK (Eller högstbjudande)

Tillträde

Enligt överenskommelse

Antal rum

5 varav 4 Sovrum

Tomtareal/mark

1 194 kvm

Tomtarealuppgifter enligt

Lantmäteriet

Tomtbeskrivning

Trädgård i västerläge med stort trädäck

Boarea (BOA)

186 kvm

Biarea (BIA)

46 kvm

Areauppgift enligt

Säljaren

Gatuadress

Systerlottsvägen 12

Ort

Bunkeflostrand

Kommun

Malmö

Taxeringsår

2021

Taxeringsvärde mark

870 000 SEK

Totalt taxeringsvärde

870 000 SEK

Taxeringsvärdet är

Fastställt

Fastighetsbeteckning

MALMÖ BUNKEFLOSTRAND 4:92

Objektskategori

Småhus

Objektstyp

Villa (Typkod: 220)

Byggnader

Byggår

2022

Typ av byggnad

Enplansvilla

Typ av ventilation

Mekanisk frånluft med återvinning

Fönster

3-glasfönster isoler med aluminium på utsidan

Utvändiga plåtarbeten

Målad plåt

Avlopp

Enskilt avlopp

Vatten

Kommunalt vatten

Taktyp/takbeklädnad

Betongpannor

Grund

Betongplatta

Typ av uppvärmning

Frånluftsvärmepump NIBE F730

Stomme

Lättbetong

Grundmur

Betong

Fasadtyp

Puts

TV/Internet beskrivning

Förberett för fiber från IP-only. Anslutningsavgiften betalas av köparen, ca 30 000:-

Uteplatsbeskrivning

Stort trädäck i västerläge

Övriga byggnader

Förråd (4 kvm) som nås från garaget

Ekonomi

Kommentar

Driftkostnaden är endast en uppskattning, då huset aldrig har brukats. Det tillkommer kostnader för en villaförsäkring på ca 6000:-/år

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Driftskostnad

Vatten och avlopp

7 000 SEK/år

Samfällighet

1 000 SEK/år

Renhållning

2 000 SEK/år

Elkostnad

30 000 SEK/år

Försäkringsinformation

Länsförsäkringar

Summa driftkostnad

40 000 SEK/år

Antal personer i hushållet

4

Fastighetsskatt/-avgift

8 700 SEK/år

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Dubbelgarage (42 kvm) med fjärrstyrd port samt uppställningsplats för tre bilar

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration ej utförd

Övriga rättigheter och belastningar

Gemensamhetsanläggning

Malmö Bunkeflostrand Ga:14

Gemensamhetsanläggning

Malmö Bunkeflostrand Ga:16

Rättigheter förmån

Officialservitut: Rätt att anlägga, underhålla och förnya avloppsanläggning i ungefärligt läge enligt aktbilaga ka1. - Avlopp

Beskrivning

Övrigt

OBS! Garderoberna på planritningen skall endast ses som ett exempel på placering och ingår inte i köpet.
Den enskilda avloppsanläggningen består av ett minireningsverk, Conclean. Avgift ca 3000:-/år (finns med i estimerad driftkostnad)
Braskamin från Contura
Utomhusbelysning med Astrour
Huset är byggt med Ytongblock
Fastigheten är fortfarande taxerad som 210 - Småhusenhet, tomtmark
Larm från Sector
Koddörr

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta