Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Höstbruksvägen 3, Staffanstorp
Typ
Radhus
KVM
110.0 kvm
Tomt
0 kvm
Rum
4 rum

Optimalt planerat radhus i Vikhem!

Mitt bland nybyggda kvarter i Vikhem finns ett par välplanerade och rejäla radhus alldeles intill skolor, idrottsanläggningar och natursköna ängar. Familjärt och lugnt samtidigt som stadspulsen i Malmö och Lund nås på 15 min via utmärkta bil- och busskommunikationer. På detta läge finns det perfekta gathuset om 110 m² disponerade på två plan med egen uteplats i soliga sydväst! Höstbruksvägen leder upp till gathus nummer tre där du parkerar bilen praktiskt på din egen plats antingen under carporten eller framför entrén och stiger in i bostaden via en stensatt uppfart där man även skulle kunna avnjuta morgonkaffet i östersolen.

Väl inne öppnar entréplan upp sig och bjuder kök och vardagsrum i en öppen planlösning. I ena änden finns entrén, ett Vedum kök i passande vitt med en ljus matplats och en badrumsmiljö i stilsäkra kakel- och klinkerval med tillhörande tvättstuga. I andra änden är ett harmoniskt vardagsrum beläget med en fönsterdörr som leder ut till den härliga och lättskötta utemiljön. I anslutningen till vardagsrummet finns även förvaring bakom ett skafferi i trapphuset. Utemiljön vetter mot väster och har generöst med plats för utemöbler, matgrupp samt odlingslådor. Det är lätt att föreställa alla de variationsrika sommarkvällar som har spenderats här med vänner och familj.

En svängd trappa upp och vi är i bostadens sovavdelning med tre rymliga sovrum som delar på en helkaklad badrumsmiljö i samma kakel- och klinkerutförande som det andra samt en klädkammare. Sovrummen har stora fönsterpartier och spännande takvinklar som gör rummen harmoniska och luftiga. Släta vitmålade ytskikt samt enhetlig ekparkett i rum efter rum skapar en fin grund till dina egna inredningsdrömmar. Detta är ett praktiskt hem att glädjas över och längta till!

Som boende i Vikhem tillhör du Staffanstorps kommun där skolor och omsorg är lätt att tillgå och där barnen snart kan se fram emot nya spännande lekmiljöer alldeles runt knuten. Nära till lekplatser, sportanläggningar, en ny padelbana som är under uppförande, Nordic Wellness, Brohögsbadet och hundrastplatser. Här finns något för alla i familjen!

Passa på och säkra ett lättskött radhusboende med skolor, mataffärer, parker och kommunikationer inom bekvämt avstånd.

Varmt välkommen på visning!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy