Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Vaktelstigen 6, Herrängen/Älvsjö, Stockholm
Typ
Villa
KVM
84.0 kvm, biarea 84.0 kvm
Tomt
523 kvm (friköpt)
Rum
4 rum

Övrig kontakt

Josefine Wernström
Övrig kontakt Josefine Wernström

Oslipad diamant i populära och barnvänliga Herrängen

Välkommen till Vaktelstigen 6 och denna trevliga familjevilla som är belägen på friköpt tomt på en kort återvändsgata mitt i populära Herrängen i Älvsjö. Huset uppfördes 1951 och har sedan dess tjänat en familj. Det är nu dags att efter 70 år lämna över detta hem till en ny ägare som förhoppningsvis ska trivas lika väl som nuvarande familj har gjort och fylla huset med nya minnen.

Huset har en mycket trivsam planlösning som passar väl för barnfamiljen. På entréplanet finns tre tilltagna sovrum, badrum med dusch, kök och vardagsrum. Källarplanet har bra ytor och stor potential. Här är det endast behov och fantasi som sätter gränserna. Att huset är beläget på en kort återvändsgata innebär stor trygghet för barnen. På gatan kan man spela king, hoppa hage eller cykla utan rädsla för trafik. I vändplanen tar ett vackert skogsparti vid som passar perfekt för lek och bus. När man kommer in på tomten möts man av underbar grönska som harmoniseras väl med fågelkvittret. Trädgården har fruktträd, buskar med bär och vackra blommor. En vacker stentrappa leder upp till husets entré. Här välkomnas man in i en praktisk tambur som med lätthet tar hand om vardagliga ytterkläder och skor, vidare leds man in i den inre hallen som skapar en härlig känsla av rymd och som knyter samman husets rum på ett trevligt vis. Här nås samtliga sovrum, ett underbart vardagsrum med stort fönsterparti i burspråk, öppen spis och dubbeldörrar som leder ut till en solig och generös balkong med elstyrd markis. Köket erbjuder bra förvaringsmöjligheter samt plats för matbord. På entréplanet finns även ett helkaklat badrum med wc och dusch samt flertalet inbyggda garderober. Huset är i mångt och mycket i originalskick vilket innebär att det är i behov av modernisering och upprustning. En chans för dig som vill skapa ditt drömhem på en vacker familjevänlig plats i ett hus med mycket bra grundförutsättningar.

Här bor man med ett utomordentligt bra läge med gångavstånd till flertalet skolor och förskolor. Närområdet erbjuder även natur, badmöjligheter i Långsjön och i badhus, närhet till vackra Långbropark, bmx-bana, lekparker, idrottsföreningar, matbutik, restauranger och bra kommunikationer. Busslinjer nås några minuter från huset som trafikerar till pendeltåget i Älvsjö, tunnelbana i Fruängen eller tunnelbana vid Telefonplan.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy