Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Hästskovägen 4, Barsebäcks by, Kävlinge
Typ
Villa
KVM
124.0 kvm, biarea 86.0 kvm
Tomt
1 062 kvm (friköpt)
Rum
5 rum

Poolvilla på solrik hörntomt närmast havet i Barsebäcks By!

På första parkett mot de böljande fälten och havet i familjevänliga Barsebäcks By saluförs nu denna fina poolvilla med en svårslagen och solrik trädgårdstomt! De fina utemiljöerna på trädäck är orienterade i söder och väster vilket säkrar soltillgången från tidig morgon till sen kväll. I den fina trädgården lockar flera fruktträd, uppvuxna häckar, gott om gräsmatta, ett poolområde på trädäck med ett poolhus och en stensatt uteplats samt ett praktiskt trädgårdsförråd. På den 1 062 m² stora hörntomten finns alla förutsättningar för avkoppling, unika underhållningsmöjligheter och odlingsintresse!

Interiört finns gott om rum för vila, umgänge och arbete. Via förträdgården gör vi entré i bostaden som på entréplan har sociala rum med kök, matplats och vardagsrum sammanhängande via stora öppningar mellan rummen. En våning upp och vi är på ovanvåningen där två fina sovrum delar på ett allrum och en toalett däremellan. Den breda takkupan på ovanvåningen skapar gott om svängrum i allrummet samt milsvida utsikter. Genomgående fina materialval och ljusa färger skänker husets interiör en varm och hemtrevlig känsla. En våning ner och vi är i den fräscha och renoverade källaren som rymmer en stor gillestuga, en helkaklad badrumsmiljö, en fullt utrustad tvättstuga med tvättstation samt exceptionellt bra förvaringsutrymmen i två förråd, pannrum och ett skafferi. Mängder av fönsterpartier runtom huset skänker hemmet generöst med ljusinsläpp och skapar en ljuvlig rymd i rum efter rum. Detta är ett hem att glädjas över och längta till. Huset har redan genomgått renoveringar av ytskikt, fönster, planlösning, kök, våtutrymmen, elarbeten, utemiljöer, inredning av källare m.m. för nästa ägares behag. På fastigheten finns även ett rymligt garage, fin stenläggning samt grusad uppfart med två biluppställningsplatser.

Ett tillfälle att bo på första husraden mot de öppna fälten och havet, nära Center Syds butiks- och serviceutbud, skolor och utmärkta kommunikationer med såväl buss och E6:an inom några minuters räckhåll.

Välkommen på visning!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy